Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PaniCorleone

Odchudzanie radykalnie-SZYBKO I DUŻO.. topik dla fanatyczek.

Polecane posty

Gość PaniCorleone

Hej... Jest to topik dla dziewczyn, które wytoczyły walkę zbędnym kilogramom w sposób radykalny i zdecydowany. Zrozumiały, że nic nie smakuje tak dobrze, jak szczupłość. Masz za sobą diety 300/500 kcal?.. z dobrymi efektami? i znów zamierzasz zacząć? a może jesteś w trakcie i jesteś coraz bardziej dumna z sylwetki? zapraszam na ten temat. ja ważę 52 kg przy 156 cm wzrostu. chcę schudnąć 10-11 kg... najlepiej w ok 2 miesiące... półtora.. pomóżcie.

Gość Ekstrafanatyczka
Cześć ; ) no to ja się przyłączę i to z chęcią . Właśnie dziś zaczełam , dobrze ,że się odezwałąś ;) bo potrzebuję kogoś kto będzie razem ze mną walczyć . Ja mam 165 i ważę 63 kg . Chciałabym ważyć ok . 55 kg , ale jeśli mi się uda tyle schudnąć chciałabym dojśc do 50 ;) właśnie teraz jem danie ; serek wiejski ( 3 łyżki z całym pomidore) wypiłam herbatkę no ... a potem planuje troszeczkę mięsa mielonego ... i winogrona. A ty jak tam ?

Na moim temacie nikt nie odpowiada, więc może tutaj dołączę. To, co zjadłam, napiszę wieczorem. Odchudzam się do momentu, kiedy wcisnę się w moje spodenki w rozmiarze S!

Gość annannannann
Julie*, z normalnej kobiety o świetnych wymiarach chcesz z siebie zrobić kościotrupa? :o

To ja też się dołączę:) 172 waga teraźniejsza 58kg. Cel 49 kg hmm w sumie sama nie wiem czemu tyle chyba żeby 4 była z przodu ogólnie to ważne jest dla mnie by mieć rozmiar 34.

PaniCorleone to niezdrowe! Chcesz się nabawić jo jo? Tyłaś latami a teraz chcesz to zrzucić w 1,5; 2 miesiące? Minimum 3. Tak najzdrowiej. Proponuję dietę 1000 kcal lub MŻ i więcej ruchu

ja się z chęcią dołącze :) waże dość duże i jestem wysoka a chcę schudnąć 15- 20 kg już kilka razy chudłam na dietach z 600 kc, ale muszę ważyć jeszcze mniej, odchudzam się aż do teho momentu kiedy będę wyglądać tak jak chcę, czyli do grudnia :DDD jestem z wami

Zjedzone dzisiaj: * 2x zupa knorr pomidorowa - 140 kcal * 2x zupa knorr żurek - 140 kcal * kasza jęczmienna i parę korniszonów - 320 kcal RAZEM: 600 kcal Mam nadzieję, że nic już nie zjem...

Ja generalnie się trzymam. Tak więc dzień zaliczam do udanych ;) Dlaczego żadna się nie odezwie? mam prowadzić monolog?

Gość .spleśniała.
Ja się chętnie dołączę. Próbowałam już wszystkich diet i zdecydowanie najlepiej mi się chudnie na 500kcal. Chociaż efekt jest nietrwały. Od jutra robię 2-3 dni głodówki, a poźniej po 500 kcal ;)

Jestem zła bo mam wagę popsutą i nie mogę się ważyć. Ogólnie codziennie jem to samo pieczywo (jako emergie aby nie zasłabnąć) owoc (coś słodkiego) i na obiad zupa/ polowke gotowanego kalafiora lub brokuła/ ewentualnie leczo :) Mi to pasi i chudnę szybko. Mnie nic nie znięchęci, a chce być chuda :P