Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pola222.

Moja znajoma chce oddac psa bo jej bachor ma alergie

Polecane posty

Gość ja uwielbiam dzwiek
Jakby nie patrzec to szkoda sie bachora pozbywac w ten sposob... przeciez to zyje, czuje..

Gość powalone
jak czytam niektóre komentarze to aż zygać się chce !!! drogie komentatorki które wypowiadają się na temat ze pies ważniejszy niż dziecko i trzeba "bachora" oddać jesteście popierdo...ne piszecie pies to obowiązek a dziecko to co przyjemność ??? jak słyszę ze pies ważniejszy od dziecka to mnie kurw..ca bierze szczerze mówiąc to chyba sami przez psa byliście robione . ja mam psa i tez muszę oddać w najgorszym przypadku uspac a dlaczego nie z powodu alergii tylko jest agresywny do mojej 6 miesięcznej córki nawet już ja ugryzł na szczęście i dziękuje bogu ze nie poważnie i powiedzie co może zostawić pieska w spokoju co i dalej gryzł córkę ech szkoda slow na takie zachowanie , oczywiście pies = obowiązek ale i dziecko= obowiązek a najważniejsze jest zdrowie i życie domowników bo jak by na to nie patrząc to zamiast psów domowych to może jakiegoś aligatora albo warana trzymać w domu i najlepiej nastukac sobie "bachorów" zęby miały pupile co jeść . zal

Oddać to pikuś, czasem są takie sytuacje i nic nie poradzisz. Moja znajoma z pracy wymyśliła natomiast, że uśpi kota bo jej syn ma na jego sierść alergię. Tak jakby nie można było znajomych popytać, czy któryś nie przygarnie, albo chociaż do schroniska oddać. To jest dla mnie chore. Na szczęście jest już niewielu lekarzy, którzy usypiają zdrowe zwierzęta.

Gość powalone
no tak ja tez rodzine obeszlam na roznych stronach oglosilam i nic moze i dlatego ze zaznaczylam ze nie toleruje dzieci nie chcialabym miec na sumieniu jakiegos szkraba wiem ze uspanie to okrutne ale zrobic tak czasem jest

Gość ..Kicia..xD
Kto tu kogo gówniarą nazywa?! TAK, STAWIAM PSA NAD "BACHOREM"!! SKRETYNIAŁE MAMUŚKI I KURY DOMOWE ZAMKNIĘTE PRZEZ MĘZÓW SIE ZNALAZŁY!!!

Gość ..Kicia..xD
"jestescie posrane. stawiac zwierze na rowni z czlowiekiem i to z wlasnym dzieckiem. leczyc to to powinno " Masz rację, pies powinien być wyżej niż dziecko. Ale cóż, życie to życie.. Kościół nad wami zapanował, nic sie nie da zrobić... ;//

Gość przypadkowy obserwator
Większość powyższych wypowiedzi jest nieprzemyślanych, pozbawionych empatii i wyobraźni. Jestem przekonana ,że większosć autorów/ek obraźliwych komentarzy na temat ,,znajomej , która oddała psa" nie jest dobrymi opiekunami zwierząt, nie byłabym pewna również , czy sprzątają po nich , prowadzają regularnie na spacery i do weterynarza, czy nie wolą kupić sobie,, nowej komóry" .A skąd taki wniosek? Otóż ludzie pozbawieni empatii i wyobraźni często nie potrafią poświęcić czasu i właściwie zadbać ani o zwierzę ani o drugiego człowieka.Czasami warto głębiej zainteresowac się tematem , zanim podda sie kogoś ostrej krytyce.Brak wiedzy na temat życia z alergią i jakie mogą być skutki narażenia na alergen powoduje ,że piszecie takie bzdury.Pies też nie byłby szcześliwy w atmosferze strachu i zagrożenia, odsuwany i zamykany przed członkami rodziny.Pomyślcie o tym.A Wam życze dzieci bez alergii bo nie macie pojęcia jakie to cierpienie dla dziecka i rodziców.

Gość gość
Pola222. ty idiotko, a co miała dziecka nie mieć z powodu psa, a jak się okazało że ma alergie to może dziecko miała oddać, a to że akurat jej dziecko ma alergie to może miała najpierw iść do wróżki żeby się upewnić, no kurcze absolutne 0 szarych komórek!