Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

life tastes great!

mama nie chce mi dać 20 zł

Polecane posty

Gość amalettaa
life, ciekawe czy się jakoś odwdzięczysz rudej za ten manicure, czy przyjmiesz jak dar należny...

Gość ruda gniewna8477384
life taste great jak masz lakiery to ja ci zrobie zajebiaszczego frencza, wiem jak to jest jak sie o czyms marzy, ja marze o plaszczyku na zime, mam tyaka chamska puchowke jak sie nosilo 10lat temu:/pozszywana jeszcze:/a dziewczyny chodza w takich slicznych plaszczykach zgrabnych az mi sie placze samo jak to widze;/wygladam jak baleron w tej kurtce mimo ze jestem szczupla

Gość ruda gniewna8477384
ja tam nic nie chce, byle tylko miala swoje lakiery bo ja niestety nie mam:(

Gość amalettaa
life ja z bogatym zamażpójściem to kpię w żywe oczy :D Bo kasa ma to do siebie, że albo ją zarabiasz, albo dostajesz, albo nie masz... Zarabianie jak widzą ani ci w głowie, matka dać nie chce, więc już mało możliwości zostało :D ;)

Gość ruda gniewna8477384
nie mam u kumpeli jestem teraz ja w domu nawet kompa nie mam przypal po calosci

niestety Juliuszu nie mam miesięcznego tylko codziennie kupuję. amaletta -myślisz ze tak łatwo znaleźć pracę w takim zadupiu jak lublin? Uwierz, ze próbowałam w wakacje (choć pewnie nie uwierzysz bo już uznałaś mnie za lenia :( )

Gość ruda gniewna8477384
po co mi bilet miesieczny ja chodze piechota bo to zdrowiej a zreszta to najbardziej bym wolala wogole nie wylazic z domu

Gość amalettaa
ruda, ostatnio w samie widziałam ogłoszenie-zdzierki: makijaż ślubny, wizytowy - tanio... Może te twoje pazurkowe zdolności to własnie droga do nowego płaszczyka?

Gość Kwiatek___
następna stara trutnica po setuni tyle ze setuni nie przebije bo truteń ma 27 lat i rodzicom na karku siedzi :D:O

Gość ruda gniewna8477384
wiesz chcialabym tak ale jak ktos mnie zobaczy to nie chce nawet gadac ja wygladam na 14lat:/a nie na powazna profesjinalistke;/jedna babka to mnie jawnie wysmiala

Gość amalettaa
life, ja cie nie uznałam za lenia tylko tonuję twój bunt przeciw matce. A tak swoją drogą to ona ( twoja mama) robi sobie paznokcie w gabinetach?

Gość amalettaa
ruda, jak jestes dobra to 2 baby cię wyśmieją ale 3 inne polecą swoim koleżankom...NIE MA ZNACZENIA jak wyglądasz, ważne że w tym co robisz jestes konkurencyjna :)

Gość amalettaa
tak myslałam life... postaw sie teraz na miejscu matki: ona nie robi a tobie ma dać ? Jakbyś naprawdę chciała się tylko nauczyć, to wystarczy ci manual: http://www.gazetka.be/undercategory,405.html wyjaśnione po całości. Ale ty tak naprawdę chcesz jakiegoś luksusu, na którey twoja mama sama sobie nie pozwala, bo uznaje że są ważniejsze wydatki

nie rozumiem dlaczego założyłaś że mam nie robi sobie manicure bo ie ma kasy. Przecież napisałam, ze jej to nie jest potrzebne. Szkoda mi jej, bo ma 57 lat a uważa, ze już nie musi ładnie wyglądać. Nie wiem dlaczego.

Gość ruda gniewna8477384
najgorsza jest wlasnie konkurencja:(

Gość amalettaa
może zapytaj? Matki czasami też potrzebują inspiracji od swoich córek :D Moja panna na przykład zmobilizowała mnie do diety ;)

Gość ruda gniewna8477384
fajnie byloby jak byscie razem poszly:)

Gość ruda gniewna8477384
tez bym chciala z mama kiedys tak pojsc na zakupy...ale to raczej nie w tym zyciu;/

Gość amalettaa
zobacz: jest tu ruda, od której możesz nauczyć się robić pazury i zrobić je też pózniej swojej mamie ( niech sobie przypomni jak to jest być kobieta elegancką ;)) Może cos drgnie? Z drugiej strony na pewno masz w szafie ciuchy które ci sie znudziły, albo możesz popytac koleżanki o takie ciuchy - może ruda sobie cos by wybrała? Ja w wieku lat nastu ubierałam się w ciuchy używane przywożone przez kogoś z zachodu i zawsze byłam super ubrana ( lumpeksów jeszcze nie było, a granice nie dla wszystkich były wówczas otwarte. W sklepie zaś królowały szaro-bure bezkształtne wory :))

Gość ruda gniewna8477384
amaletta ale to kwas wyludzac rzeczy, ja chcialabym normalnie zarobic i kupic cos normalnego do noszenia...nie amm duzych wymagan tylko zeby nie wyrozniac sie z tlumu wygladajac jak pajac. life, zrobie ci pazurki oczywiscie za free, tylko nie wiem jak sie umowimy bo ja nie mam meila nwet...

Gość amalettaa
ruda, nie mówimy o wyłudzaniu tylko o ciuchach które zalegaja nienoszone w szafach... Może ja jestem inne pokolenie, ale dla mnie to normalne że co jakis czas robię czystke w szafie i nienoszone ciuchy poprostu wydaję komuś albo nawet zanosze do lumpeksu bo sa dobre i szkoda wyrzucić na smietnik. Sadzę, że sporo ludzi tak robi.

Gość ruda gniewna8477384
ja sie generalnie wstydze ludzi i krepuje...dla mnie jest problem pojsc po ziemniaki do sklepu a co dopiero prosic o cos:(

Gość amalettaa
sądzę ruda, że nie masz powodu do wstydu... masz coś, co obecnie ma bardzo mało ludzi - bezinteresowność i zrozumienie. To akurat jest cenniejsze niż cała szafa ciuchów.

Gość ruda gniewna8477384
a teraz mma straszny przypal bo musze pojsc do gina;/po recepte na tabsy...wiecie moze jakie sa najtansze, o jakie prosic?>