Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adrian__pytający

Chciałbym żeby moja dziewczyna usunęła ciążę

Polecane posty

Gość znowu ty
"skrobanka" kurwa do czego to doszło :O wstydze sie za was

Offermo skarbenku - ty sie ...powtarzasz;-) "płodu sprawą dyskusyjną nie jest. to jest twardy naukowy fakt, weryfikowalny i ostateczny. nie da się na to "mieć poglądów" na to czy ziemia się kręci wokół słońca czy może spoczywa nieruchomo na sześciu krokodylach" ale nikt tu nie neguje tych dowodow naukowych - niektorzy dokonuja tylko aborcji - zlepku komoreczek sie pozbywaja ;-)

W Anglii zlepku komórek można się pozbywać jak mają niemal półroku. Kiedy układ nerwowy zostaje uformowane. Spełnia się wizja "Nowego, wspaniałego świata".

"gdyby ktoś wygadywał takie kretynizmy to nazwałbym go idiotą tak jak nazywam idiotami tych którzy wygadują brednie na temat ludzkiego płodu. dodatkowo ponieważ opierając się na tych swoich ideologicznych idiotyzmach dają sobie prawo do zabijania ludzi to nazywam ich faszystami i psychopatami - tak jak na to zasługują" offermo skarbenku - anzywaj sobie ich jak chcesz - wazne zebys rozladowywal regularnie to wewnetrzene napiecie - wiesz o co mi chodzi??;-)

"""zlepek komórek" oj nie czepiaj sie;-) jak zwal tak zwal - dla ciebie czlowiek dla mnie zlepek komorek - wazne ze chodzi o to samo ;-) ;-)

Gość znowu ty
ja zaczynam wierzyc w koniec swiata w 2012 :O

"Moze to śmieszne ale ja wierzę w to ze to kara za zabicie tych dwóch istot" no smieszne ze w to wierzysz rzeczywiscie;-)

""zlepek komórek to ty masz w głowie. w dodatku słabo funkcjonujący" no dalej ptaszyno ;-) pouzywaj sobie - napisz jeszcze co ja mam w glowie;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

Gość znowu ty
ROR, zmien psychiatre. czlowiek to zlepek komorek? omg, drugi hitler

Czasami sobie myślę, że może rzeczywiście warto zmienić religię i zostawić tą Nowoczesną Europę. Pewnie dla lewicowych kretynek idolką jest Katarzyna II Wielka, jeśli chodzi o życie osobiste.

"Spełnia się wizja "Nowego, wspaniałego świata"" ano spelnia sie , spelnia;-) a konserwatystom trudno to zniesc ;-)

Gość znowu ty
ROR, zmien psychiatre. czlowiek to zlepek komorek? omg, drugi hitler

"Stalingrad Moim zdaniem aborcja to jest MORD. Każda kobieta poddająca się nie uzasadnionej aborcji to MORDERCZYNI" jasne , kazdy moze miec zdanie - na szczescie niewiele z tego dla ogolu wynika;-)

Gość znowu ty
a czym innym jest dla ciebie morderstwo?

"ROR, zmien psychiatre. czlowiek to zlepek komorek? omg, drugi hitler"" nie ,nie czlowiek - mowimy o zlepku komorek ktore czlowiekiem nie sa ;-) alez wy latwo w skraknosci popadacie;-)

"Czasami sobie myślę, że może rzeczywiście warto zmienić religię i zostawić tą Nowoczesną Europę" a co cie powstrzymuje????????

Powstrzymuje mnie brak znajomości języka, brak wykształcenia oraz pewna nieśmiałość, zapewne wywołana kompleksami. Ale może kiedyś ...

"ROR - od kiedy twoim zdaniem zlepek komórek można bezkarnie usunąć?" od zawsze ;-) co do kwesti przeprowadzenia aborcji - to niech sie wypowiedza lekarze kt takowe zabiegi pzreprowadzaja wiesz chyba ze wiekszosc ciaz jest blizniacza na poczatku a kobiete - takowe zlepki komorek wydala samoistnie - mozesz oczywiscie sprawdzic w kanalizacji czy gdzies tam nie czycha.... nowe zycie naprawde troche luzu zalecam;-) i dystansu

"Powstrzymuje mnie brak znajomości języka, brak wykształcenia oraz pewna nieśmiałość, zapewne wywołana kompleksami. Ale może kiedyś ..." moze wiec sensownej w Twoim przypadku byloby sie zajac tymi problemami niz ciagla dywagacja na tamat kobiecych macic i zarodkow, he;-) za duzo energi posweicasz na niewlasciwe sprawy kolego;-)

Gość znowu ty
jedyne, co zwolennicy aborcji mają na obronę, to jest wlasnie upieranie sie ze dziecko w brzuchu nie jest człwiekiem. Ktoś (niezbyt mądry), użył raz nazwy "zlepek komorek" i teraz wszyscy po nim powtarzają. To jest strasznie podchwytliwe, bo w sumie nie ma w tym zadnego błędu. Każdy organizm sklada sie z komorek, a slowo "zlepek" oznacza, że nie szanujecie tego w ogóle. OK, można kochać, nienawidzić, ale prawda jest taka, że płód człowiekiem (dla ciebie ror niestety) jest.

Czyli 8-miesięczny płód kobieta ma prawo usunąć, bo ... zmieniły się jej plany? A co do mnie - nie jestem na tyle przebojowy i na tyle odważny. Jestem jak Laska z Chłopaki nie płaczą - straciłem wszystkie ambicje.

Gość znowu ty
to jest trudne do wytlumaczenia ludziom takich jak ror że dziecko w brzuchu jest człowiekiem, bo z moich obserwacji wynika że oni mają zrypaną psyche

"ror, ty jesteś po prostu faszystk" Kochanenki Ty juz ......przynudzasz ;-) "jakby to od twojego "uznania" zależało czy ktoś jest czy nie jest człowiekiem faktycznie zmień psychiatrę" bo zalezy - to Ty lopisz z polaczonych komorek czlowieka - a kobieta ze swoja macica co zywnie jej sie podoba ;-) ;-) ;-)

Gość znowu ty
taaak, specjalnie żeby przypadkiem kogoś nie urazić niech zmienia swoje poglądy

"Ktoś (niezbyt mądry), użył raz nazwy "zlepek komorek" i teraz wszyscy po nim powtarzają. To jest strasznie podchwytliwe, bo w sumie nie ma w tym zadnego błędu" dobrze ze to tez dostrzegasz;-)