Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adrian__pytający

Chciałbym żeby moja dziewczyna usunęła ciążę

Polecane posty

Gość ty ju od jakiegos czasu
nia rzygasz, a nadal tu siedzisz 🖐️

Gość znowu ty
tyle ze zle niestety uzywasz tych słów

ROR - współczuje twoim dzieciom. Będziesz miała pole do popisu, jak powiesz im, że niektóre wolną usuwać.

""wiesz chyba ze wiekszosc ciaz jest blizniacza na poczatku a kobiete - takowe zlepki komorek wydala samoistnie" głupie kilkaset lat temu większość dzieci nie dożywała pierwszych urodzin. czy to znaczy że nie były ludźmi? co "argument" to głupszy." to nie argument - napisalam Ci wskazowke gdzie mozesz szukac ludzi - tych "zamordowanych" ;-) tam gdzie zanjduje sie wydzieliny samoistne z pochwy kobiecej, przepraszam za dosadnosc

"Jestem jak Laska z Chłopaki nie płaczą - straciłem wszystkie ambicje" najwyrazniej nie ogladamy tych samych filmow - ale co ambicji itp. to widze poziom twoich wpisow....niestety ;(

""[zgłoś do usunięcia] dokładnie w tym jest problem Oferrmo cos poupadasz z forma jeszcze pare tygodni temu taka ROR bys zjadl na sniadanie a teraz co?" nie tak latwo mnie zjesc na sniadanie - jak widac mozna sie zakrztusic ;-) ;-) ;-)

Gość znowu ty
tak samo moge se powiedzieć że zlepkiem komorek są ludzie w spiaczce, przecież nie funkcjonują jak normalny człowiek

ROR - Chłopaki nie płaczą to kultowy film dla młodych Polaków. I ta niesamowita postać Laski ... fana Indianów. Co do mojego poziomu ... Wielką kulturą nie grzeszę ... ale uważam siebie za inteligentnego, a przynajmniej nie pustaka.

Gość ciekawe że wszyscy
którzy są za aborcją zdążyli się już urodzić...

"ROR uciekła przed offermą" tak, ze strachu uciekla ;-) "to jest trudne do wytlumaczenia ludziom takich jak ror że dziecko w brzuchu jest człowiekiem, bo z moich obserwacji wynika że oni mają zrypaną psyche" to jest baaardzo trudne niemalze tak trudne jak wytlumaczenie obroncom usuwania zarodka ze ...moze chodzic o czlowieczenstwo inaczej pojmowane. ale tobie bedzie latwiej poublizac - to bardzij pasuje do takich osob jak ty;-) "bo już szczerze powiem rzygam tą kafeterią" oj, na wymioty Ci sie zebralo? niedobrze - to moze byc oznaka depresji;-)

"ROR - współczuje twoim dzieciom. Będziesz miała pole do popisu, jak powiesz im, że niektóre wolną usuwać" Ty sie lepiej wez za nauke jezyka - ani siedzisz i marudzisz ;-)

"ciekawe że wszyscy którzy są za aborcją zdążyli się już urodzić.." ajest tu w ogole ktos "za aborcja"? u, to przykre ;( ja jestem tylko za prawem do decydowania o wlasnym ciele i o wyborze

Nie mam zamiaru. Los skazał mnie na porażki, a porażki najmniej bolą, jak są ... bez walki. Prawo o własnym ciele to prawo o czyjejś śmierci. Ważniejsze jest życie od "wyboru".

Gość znowu ty
niestety, jezeli zostaniesz spłodzona, to to co powstanie w twoim ciele nie jest twoją wlasnością w zupełności. rozumiem, że uważasz ze dziecko to nie częsc ciebie, ale ty. zauważ, że to nielogiczne

Gość zaloze sie ze ROR nie ma
faceta i jest sfrustrowana singielka

"bo dzisiaj chcesz "uznawać" kto jest a kto nie jest człowiekiem a jutro rozpętasz światową wojnę, kto wie. a żydzi na madagaskar to trzeba leczyć" offermo - a wymioty juz minely?;-) ;-) ;-) i zadne dowody naukawe (nie myslic z naukowymi;-) ani zadne paciorkowce ani nawet przyklady w zamorskim jezyku nie pomogly ;-) plodem zawsze bedzie tylko plodem - a czy z tego narodzi sie czlowiek zdecyduje kobieta ktora o owy plod postarala sie w swojej macicy. taka prawda.

"Prawo o własnym ciele to prawo o czyjejś śmierci. Ważniejsze jest życie od "wyboru"" i po co ten patos ja sie pytam?;-)

Gość znowu ty
idiota zawsze będzie idiotą.

"zaloze sie ze ROR nie ma faceta i jest sfrustrowana singielka" no czekam na wiecej atakow personalnych;-) podpowiem Ci jestem stara panna ale i rozwodka, dziewica ale po aborcji, 15-latka ale tez i bezrobotna, hetero i homo w zaleznosci od pory doby, nie mam faceta ale on mnie zdradza, itp. itp. ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

"K**wa, jakim trzeba być tępym bydlakiem, żeby chcieć zabić własne dziecko Bo jest niezaplanowane... " no tez tego nie rozumiem ;-( to przykre ale na szczescie karalne wiezieniem (w przeciwienstwie do aborcji;-)

"idiota zawsze będzie idiotą" oj , tak, tak - zgadzam sie w 100%

Gość znowu ty
ROR jesteś pewna, że z tobą wszystko w porządku? masz jakiś wstręt do płodów i ogólnie ciąży, narządów płciowych i seksu...

"a pani ror i tak "swoje wie" zebysmy tu jeszcze o nauce rozprawiali - ale to tylko jakas offerma sie rzuca;-)

Dlaczego rodzice ROR nie podjęli decyzji o aborcji. Jestem naturalnie jej przeciwnikiem, ale może dla dobra ludzkości byłaby to dobra decyzja? PS. Nie powinno być takiego słowa jak aborcja. Przecież to morderstwo.

" ROR jesteś pewna, że z tobą wszystko w porządku? masz jakiś wstręt do płodów i ogólnie ciąży, narządów płciowych i seksu.." ;-) zes sobie dopowiedzial/la ;-) tak mam wstret do plodow - jak widze takiego na ulicy to na druga strone przechodze;-) do ciaz - patrz wyzej;-) narzodow plciowych - tak , opowiadam sie za ich aborcja - a swoje juz usunelam ;-) ;-) ;-) do seksu - no......wiesz tu mnie masz ......nie z seksu nigdy bym nie zrezygnowala;-)