Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adrian__pytający

Chciałbym żeby moja dziewczyna usunęła ciążę

Polecane posty

" ROR widziałaś jak wygląda zabieg aborcyjny i jak dziecko w brzuchu matki ucieka przed maszyną aborcyjną? " no wiesz w zadziwiajacy sposob spedzasz czas wolny;-) "kiedys jeszcze bedziesz sie śmiala z tych swoich "poglądów" ale takze niestety, wstydzila" przygadal kociol garnkowi;-) zawsze sie bede opowidala za prawem do wyboru

Gość znowu ty
"czsem rezyduje tez tam sperma ktora wplywa i wyplywa " teraz jestem e 100proc pewna co do twojego obrzydzenia narządami plciowymi i seksem

"my się ciebie po prostu CZEPIAMY i wprawiamy cie w dyskomfort!! " nie tak latwo wprawic mnie w dyskomfort;-) nie pochlebiaj sobie;-)

ROR Obejrz i zobacz, jak dziecko broni się przed ginekologiem (przepraszam, osobą uznającą się za kogoś takiego), a potem się udzielaj.

Gość znowu ty
skad sie biora tacy ludzie? szkoda mi czasu zeby czekac na twoje odp, ktorych i tak nie dostanę. co najwyzej odp mi że odp nie umiesz

"ano odnoszą się. bo faszyści, rasiści i aborcjoniści to jedyni znani mi iści którzy mają tak nasrane we łbach że im się wydaje że o tym czy ktoś jest czy nie jest człowiekiem to oni mogą decydować rasiści o tyle są lepsi że własnych "podludzi" używali do pracy w polu a nie tworzyli teorii po to aby masowo ich likwidować" wiesz tlumacza sie tylko winni;-) ;-) ;-) a w przypadku o kt wspomnailam - te osoby podswiadomie to lacza - ekscytuja sie naraz tymi kwestiami;-)

"Ja pie**olę. " aty ciagle o jednym;-) moze to ty jestes nie zaspokojona - wiesz glodenmu chleb na mysli;-) "Czy jakiekolwiek dziecko jest własnością rodziców? Czy mogą je bić, głodzić i zamykać w piwnicy? Nie. Więc jakim cudem płód jest własnością matki? " plod jest wewnatrz macicy i to kobieta decyduje bez wzgledu na ilosc waszych postow;-) takie sa fakty

Moim zdaniem każda kobieta poddająca się nieuzasadnionej aborcji powinna mieć wypalany znak na ciele (najlepiej sterylizacja). I obowiązkowo należy filmować jak pozwala zabijać swoje dziecko, żeby mogła sobie obejrzeć. Najlepiej w towarzystwie przyjaciółek.

"cieszy mnie fakt ze wiecej ludzi podziela moj poglad zatem" Nie o pogląd mi chodzi, ale o wtórne egoistyczne przynudzanie. Niestety panno, twoje życie też zaczęło się od poczęcia Czy jeśli można zabić dziecko w 3 miesiącu rozwoju, to w 7 (wcześniak) też? I czy uduszenie zaraz po urodzeniu to też będzie 'aborcja'? A propos http://www.pardon.pl/artykul/4998/pozna_aborcja_to_morderstwo_5-miesieczny_plod_przezyl

"bo widzisz ror, niektórzy ludzie, zanim wyrobią sobie jakąś opinię o sprawie chcą dowiedzieć się jak ona rzeczywiście wygląda. i wtedy nie opowiadają bzdur o "zlepkach komórek" tylko wiedzą o czym mówią" ja nie wnikam w wasze hobby,co kolwiek lubicie sobie obejrzec do obiadu;-) a o aborcji wiem wystraczajaco duzo - by odpowidac na dziecinne pytania czy ogladalam

"OK, idę wprowadzić moje komórki w stan snu zeby rano miec energię w komórkach i móc kontaktować się z innymi zlepkami komórek" widze ze czarno-biale barwy swiata sa dla niektorych latwiejsze i wszystko tak widza;-)

" "czsem rezyduje tez tam sperma ktora wplywa i wyplywa " teraz jestem e 100proc pewna co do twojego obrzydzenia narządami plciowymi i seksem" a jakie to ma znaczenie czego ty jestes pewna?;-) zauwaz prosze ze ja tu mowie o faktach - a ze tobie sperma wplywajaca do pochwy przywodzi na mysl obrzydzenie to.....wiesz to zaskakujace dosc. Przeciez tak wlasnie jest - moze nie doroslas do dyskusji o "anatomii seksu";-)

"a jakie prawo wyboru ma zlepek komórek?" zadnego;-) prawo wyboru dotyczy tylko ludzi;-)

Słyszałem o takiej dziewczynie, która przeżyła aborcję (ginekolog-morderca był wyjątkowo słaby) ... i ten morderca podpisał akt urodzenia.

"skad sie biora tacy ludzie?" nie wiem czy jest sens tlumaczyc bo na koncu moze sie okazac ze i tak nie zrozumiesz "szkoda mi czasu zeby czekac na twoje odp, ktorych i tak nie dostanę. co najwyzej odp mi że odp nie umiesz" czas to wazna rezcz wiec go nie marnuj to fakt ;-) ale agrywna zaczepka ;-)

"aty ciagle o jednym moze to ty jestes nie zaspokojona - wiesz glodenmu chleb na mysli" Owszem, jestem chwilowo daleko od partnera, ale to jakoś szczególnie nie zaburza mi percepcji. "żeby wymyślić sobie że człowiekiem jest ten którego ty za człowieka "uznasz" to trzeba być co najmniej pacjentem zakładu zamkniętego" Albo blondynką :P

"Może dla mnie to dziecko, dla ciebie płód. Ale jedno jest pewne - namiastka ludzkiej istoty czuje ból" tak jak roslina;-)

Gość znowu ty
TOP inteligentne odpowiedzi ROR: wiesz tlumacza sie tylko winni czepiasz sie slowek ptaszynko wiesz to ze ci sie cos wydaje....to jeszcze nie znaczy ze tak jest [odnośnie filmow przedst aborcje] niesamowite - tobie juz myslenie o aborcji nie wystarcza - ty sobie filmy juz ogladasz? i po co ten patos ja sie pytam? no czekam na wiecej atakow personalnych [odp. do odp.] zes sobie dopowiedzial/la alez wy latwo w skraknosci popadacie za duzo energi posweicasz na niewlasciwe sprawy kolego Kochanenki Ty juz ......przynudzasz Offermo skarbenku - ty sie ...powtarzasz offermo skarbenku - anzywaj sobie ich jak chcesz - wazne zebys rozladowywal regularnie to wewnetrzene napiecie - wiesz o co mi chodzi?? oj nie czepiaj sie faszyzm i morderstwo to twoj konik/ hobby czy jak ? widze ze tamatc cie az niezdrowo ekscytuje offermo - no dalej - wiecej epitetow - na pewno dasz rade, a przy okazje i wewnetrzna frustracje rozladujesz o znalazl sie i glowny decydent i naczelny etyk może zaczęłabyś odpowiedać na temat i z sensem?

"Moim zdaniem każda kobieta poddająca się nieuzasadnionej aborcji powinna mieć wypalany znak na ciele (najlepiej sterylizacja). I obowiązkowo należy filmować jak pozwala zabijać swoje dziecko, żeby mogła sobie obejrzeć. Najlepiej w towarzystwie przyjaciółek" kogo to obchodzi - to twoje zdanie? hahahahah

zblazowana sucz - nie zkladaj ze jestem panna bo moze to byc bledne zalozenie;-) ale to ze moje zycie zaczelo sie od poczecia to ma byc "dowodem w sprawie";-)

Niestety, nie jestem Bogiem. Nie mogę karać wyrodnych matek. Płód to nie roślina ... czuje i krzyczy, widziałem jak dziecko broni się przed maszyną ssącą ... więc nie jest rośliną.

Wklejam jeszcze raz bo albo probujesz z nas zrobic idiotow albo czytasz wybiurczo co jest ci na reke .... "Płód ludzki ma zupełnie inną strukturę DNA niż matka a także posiada określoną grupę krwi. Nie można więc powiedzieć, że dziecko jest własnościa matki"

"ale bez względu na ilość czyichkolwiek postów to rodzice decydują o losach dzieci" o losach dzieci decyduja rodzice - zgodze sie, o losach plodow - decyduje wlascicielka macicy wiesz ofermo - ja nie prowadze z toba rozmowy ani debaty tylko flirt;-) bo to wydaje mi sie blizsze twego poziomu. serio! "nie zapomniałaś czasem tabletki łyknąć bo coś ci się najwyraźniej pogarsza" koncza sie argumnety - zaczynaja sie pogrozki personalne- jakie to nudne;-)

Jest jeszcze jeden aspekt ... zdrowie psychiczne kobiet, które poddały się aborcji. Życzę im tego naturalnie ... żeby sumienie nie dało żyć.

Gość trgjhtdfr
offerma, chciałam tylko spytać, z ciekawości, ile masz lat?

"TOP inteligentne odpowiedzi ROR: może zaczęłabyś odpowiedać na temat i z sensem?" moze i zaczelabym - gdyby sie odpowiedn i partner do dyskusji trafil juz okreslam warunki wstepne "bez inwektyw, epitetow i wycieczek personalnych" ta cala reszta to tylko do flirtu sie nadaje;-)