Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adrian__pytający

Chciałbym żeby moja dziewczyna usunęła ciążę

Polecane posty

ROR mam tylko nadzieję, że nigdy nie dasz się zapłodnić? Nie powinnaś być matką, bo może w 6 miesiącu ciąży stwierdzisz- " O jeju, pospieszyłam się!".

" Dlaczego rodzice ROR nie podjęli decyzji o aborcji" o to trzebaby bylo zapytac "jej" rodzicow a nie "ja" sama - nie uwazasz? moze po psortu chcieli miec potomstwo?;-) "Jestem naturalnie jej przeciwnikiem" tak nam sie objawil naturalny przeciwnik ROR "ale może dla dobra ludzkości byłaby to dobra decyzja?" who knows?;-) "PS. Nie powinno być takiego słowa jak aborcja. Przecież to morderstwo" ale jest! hurrra ;-)

"offerma to może już przestanę się rzucać bo jeszcze mnie "nie uznasz" za człowieka i co wtedy?" kochanenki - tania, bardzo tania i marniutka ta twoja prowokacyja;-) poza tym napisales jakies klamstwo, na pkt ktorego masz obsesje, nastepnie powtorzyles je kilkakrotnie - przypisujac do mnie - naprawde myslisz ze nie znam zasady ze "klamstwo czesto powtarzane staje sie prawda"????;-) nie doceniasz mnie a to blad!

"Offerma fakt ROR w sumie tylko odbija pileczke bez konkretnych dowodow ktore dzialaja na zasadzie "mi sie wydaje..." " ja sadze..." bez sensu " bo do dyskusji to potzreba..... dyskutantow ;-) anie pieniaczy;-)

"no pewnie że "nie rozprawiamy o nauce"" a nauce to ja nie rozmawiam z kazda oferma;-)

Gość znowu ty
dobra, wydaje mi się że ta dziewczyna brzydzi się po prostu faktem że człowiek powstaje wewnątrz kobiety, tak ot tak, czasami niestety "nieproszony", i często zmienia życie kobiety o 180 st, ogólnie jest to dla nie zupełnie niezrozumiałe i wiedząc, że jest cos takiego jak "wyskrobanie nieproszonego gościa"(kolesia), takie poglądy sobie wyrobiła

""moze po psortu chcieli miec potomstwo?"chyba "zlepek komórek"" hahahahha ;-) chyba jednak potomstwo;-)

ROR proponuje obejrzeć jak dokładnie wygląda zabieg aborcyjny. W brzuchu matki w czasie aborcji jest walka - dziecko się broni. Maszyna ssąca ROZRYWA dziecko na kawałki.

"To czego siedzisz na kafe i farmazony pleciesz?" bo taki mam kaprys;-) amoje kaprysy zawsze sie spelniaja;-) "Czyżby nie miał cię kto zadowolić"? sucz - nie mierz mnie wlasna miarka - idziesz zlym tropem - a nie pomyslals zeby zycie mialo smaczek - raz zadowala mnie chlopaczek, a raz sama siebie?;-)

Zaraz, zaraz, a ROR to nie jest przypadkiem laska pisząca kiedyś pod nickiem "ale ze mnie sucz"? :D A jak nie, to strasznie wtórna jesteś koleżanko.

"ale gdzie tam morderstwo. "ostateczne rozwiązanie kwestii żydowskiej". prawda że brzmi dużo lepiej niż "morderstwo"? prawie tak dobrze jak "aborcja"" hahah ;-) zauwazam pewna prawidlowosc - mianowicie obroncy plodow w macicy zawsze odnosz sie do hitlera, faszyzmu i Zydow. Moze te ich obaszar zaintersowan jest ograniczonych do tych kwesti tylko, hm? moze laczenie tych kwesti ich jakos nakreca niezrowo?

Gość znowu ty
kiedys jeszcze bedziesz sie śmiala z tych swoich "poglądów" :D ale takze niestety, wstydzila

"ja wiem że ze mną to "o nauce nie rozprawiasz". jedynie z "prawdziwymi naukowcami od zlepków komórek"" czepiasz sie slowek ptaszynko;-)

"dobra, wydaje mi się że ta dziewczyna brzydzi się po prostu faktem że człowiek powstaje wewnątrz kobiety" wiesz to ze ci sie cos wydaje....to jeszcze nie znaczy ze tak jest;-) ale skoro tak to sobie tlumaczysz (taka wersja jest dla ciebie latwiejsza) to keep trying;-)

Gość znowu ty
no pewnie, my nie zadajemy pytan, my się ciebie po prostu CZEPIAMY i wprawiamy cie w dyskomfort!! jak my tak mozemy no nie wiem chyba troche zagalopowalismy

"W brzuchu matki w czasie aborcji jest walka - dziecko się broni. Maszyna ssąca ROZRYWA dziecko na kawałki" niesamowite - tobie juz myslenie o aborcji nie wystarcza - ty sobie filmy juz ogladasz?;-) i zobacz jak wyglada twoje zycie - to co napisales na tym forum o kompleksach itp. powinno byc przestroga dla wszystkich "wojujacych"";-)

"[ Lekarz wykonujący aborcję wogóle nie powinien nosić nazwę ginekologa ale na szczescie nosi taka nazwe;-)

Ja pierdolę. Czy jakiekolwiek dziecko jest własnością rodziców? Czy mogą je bić, głodzić i zamykać w piwnicy? Nie. Więc jakim cudem płód jest własnością matki?

"zblazowana sucz Zaraz, zaraz, a ROR to nie jest przypadkiem laska pisząca kiedyś pod nickiem "ale ze mnie sucz"? " nie do suczy to mi ......daleko, ale cieszy mnie watek spiskowy ;-) "A jak nie, to strasznie wtórna jesteś koleżanko" cieszy mnie fakt ze wiecej ludzi podziela moj poglad zatem ;-)

Miałem szczęście obejrzeć kilka filmów, żeby wiedzieć, przeciwko czemu jestem. Ty zapewne nie obejrzysz, nie wiesz za czym jesteś.

Gość znowu ty
OK, idę wprowadzić moje komórki w stan snu zeby rano miec energię w komórkach i móc kontaktować się z innymi zlepkami komórek

"no ale co ty opowiadasz. przecież ciągle mi tu piszesz że w macicy to jest "zlepek komórek" a teraz że jakieś potomstwo?" tu cie boli;-) nikt nie slucha twoich teorii to probujesz mowic o moich teoriach - nic z tego kachenenki;-) " dzieci wg twojej teorii to pewnie przynoszą jakieś bociany" nic jeszcze nie napisalam jaka mam teorie na temat dzieci oraz...ptactwa ;-) na razie rozmawiamy o aborcji;-) "a w macicy rezydują "zlepki komórek"" czsem rezyduje tez tam sperma ktora wplywa i wyplywa ;-)