Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adrian__pytający

Chciałbym żeby moja dziewczyna usunęła ciążę

Polecane posty

"zblazowana sucz A ja już wszystko rozumiem: płód nie ma ojca, bo przynosi go bocian! Potem kobieta wrabia faceta w dziecko, ale to nie jest jego dziecko, tylko jej. I bociana! Bo bocian ma długiego... dzioba Czy tak to pojmujesz pani ROR? " pyatnie jak plod ma ojca to dlaczego tatusiek sie nim nie zajmie bo mamuska najwidocznej nie chce????;-) nie odpowiecie mi nigdy - tak zakladanm - bo to pytanie retoryczne obnazajace to wasze smieszne nazewnictwo jak ja rozumiem - ale co? jak dochodzi do zaplodnienia - (nie wiem czemu bociany i wielkie dzioby w to wmieszalas) - normalnie: sperma dostaje sie do macicy i laczy z komorka jajowa - tworzac zlepek komorek - potem plod zaczyna sie wyksztalcac - i tak az do porodu (od razu uprzedzam ze widze roznice miedzy kilkudniowym plodem a sytuacja tuz na 2 m-ce przed planowanym porodem) co nie zmienia faktu ze plod od dziecka laczy sie momentem odlaczenia od innego organizmu

"ale matka też nie jest jego matką więc widocznie jajo matce podrzuca kukułka. staje się w ten sposób oczywiste że taki płód powstaje ze skrzyzowania kukułki z bocianem " matka - w uproszczeniu of course - precyjnie powinnam byla napisac: wlascicielka macicy ;-) a co wy z tymi bocianami?;-)

"co nie zmienia faktu ze plod od dziecka laczy sie momentem odlaczenia od innego organizmu" Czyli płód wyciągnięty z macicy po aborcji to już dziecko - wg tej logiki. Ciekawe. "a co wy z tymi bocianami?" Ja mam takie zboczenie, że lubię ptaki.

" i tym pytaniem zakończę moją dzisiejszą działalność na forum bo zrobiło się tak głupio jak chyba jeszcze nigdy" ani dziwie sie ze ci sie glupio zrobilo - zostales skonfrontowany.....i argumentow zabraklo. z reszta nie kazdy chwyta umiejetnosc flirtowania w lot;-)

"offerma ja odziedziczyłem geny po sroce " nie jestem zaskoczona;-) chwalisz sie czy zalisz?;-)

"Czyli płód wyciągnięty z macicy po aborcji to już dziecko - wg tej logiki. Ciekawe" w sumie tak ;-) mozesz takiemu plodowi nadac imie i nawet ochrzcic;-) "Ja mam takie zboczenie, że lubię ptaki" e tam od razu zboczenie - male dewiacja zaledwie. Jedni lubia penisy,inni ptaszki - zlaezy kto na jakim etapie jest;-)

Gość a gdzie Adrian,prowokejszyn z
ta oaza.kolo w kazdym temacie pisze o tych dziewczynach z oazy. :D:D

Gość Adrian__pytający
Oaza i kółko różańcowe to moje podniety.

Gość Adrian_srający
((:classic_cool:))

Gość Adrian__pytający
Tak.

Gość ślepy zaułek
Mam koleżankę, na biotechnologii. Ona uważa, że przerwanie ciąży na jakimkolwiek etapie jest niedopuszczalne. Nie uwzględnia żadnych okoliczności łagodzących, bo jest to po prostu człowiek w najwcześniejszych fazach jego rozwoju. Musicie rozliczyć się z własnymi sumieniami. Nikt, kto nie był w takiej samej sytuacji, podejrzewam, że nie będzie potrafił obiektywnie pomóc.

Gość 33333333333333333333
Ta lepiej meczyc dzieciaka. Zawsze bede uwazac ze przywilej rodzenia dzici powinien byc dla wybranych osob.Zby duzo jest nie odpowiedzialnych osob. Powinna byc kontrola urodzen. Ale to tylko fantazja

"Fawila ROR...walczysz z wiatrakami" ja nie walcze -ja sie bawie;-)

Gość kot13
lepiej bawić się z ludźmi niż ludźmi.

Gość Adraian_srający
wypad

Gość do ROR
Czytając twoje wypowiedzi w innych tematach miałam cię za rozsądną osobę. Niestety po dyskusji z offermą zmieniłam zdanie. Nie przekonałaś mnie żadnym swoim pseudoargumentem.

nie bylo moim celem przekonywac ani Ciebie ani zadnej innej osoby;-) kot - zgadzam sie lepiej bawic sie z ludzmi nic ludzmi!

Gość renu
co ty chcesz chcecie zrobic,,,NIE NIE NIE ROBCIE niech urozdzi i odda np mi...

offerma - uwazaj bo ci sie argumenty szybciuchno pokoncza;-)

Gość renu
chcecie cos takiego zrobi własnemu dziecku???????????

Offerma zlepenku - widze ze ty caly czas zapomniec nie mozesz - napisz cos o czlowieczenstwie dla odmiany;-)

Gość jestem znana jako pro-choice
i kilka razy wypowiadałam się w takich tematach. Pro-choice oznacza wybór. Uważam, że zmuszenie kobiety do urodzenia i co gorsza, wychowywania dziecka, którego ona nie chce jest potwornym sadyzmem. To samo dotyczy zmuszenia do usunięcia ciąży, której ona chce. Chodzi o wybór. To trochę tak, jak gdyby Twoja dziewczyna chciała na siłę Cię zmusić do obrzezania. Są faceci, którzy tego chcą i sami idą na zabieg, bo tak im się podoba i są zadowoleni. Inni jednak nie chcą - i zmuszenie ich do takiego zabiegu spowoduje poczucie utraty męskości, kompleksy i zwykłe poczucie krzywdy. A ciąża i macierzyństwo ma przecież jeszcze większy wpływ na kobietę i jej psychikę. Jestem zdania, że to kobieta powinna wybrać rozwiązanie tej kwestii, bo ona poniesie większość jej konsekwencji - a nie Ty. Pomyśl trochę o niej.

Gość renu
http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://digart.img.digart.pl/data/img/vol1/77/19/download/4328369.jpg&imgrefurl=http://www.digart.pl/zoom/4328369/Aborcja.html&usg=__rEkOFmwj2uDN4D1EpyiDHG-2KsU=&h=1108&w=1705&sz=364&hl=pl&start=384&zoom=1&tbnid=quPlFBKiuuXmsM:&tbnh=103&tbnw=159&prev=/images%3Fq%3Daborcja%26um%3D1%26hl%3Dpl%26sa%3DN%26biw%3D1014%26bih%3D582%26tbs%3Disch:10,12328&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=695&vpy=72&dur=1122&hovh=181&hovw=279&tx=217&ty=134&ei=ndK8TOC1O4f64Aa8lbHfDQ&oei=fNK8TJ-cK4fMswaX7fyuDQ&esq=7&page=27&ndsp=15&ved=1t:429,r:9,s:384&biw=1014&bih=582

Gość renu
do AUTORA ZOBACZ Z DZIEWCZYNA TE LINKI.....

Gość jestem znana jako pro-choice
Renu, proszę - nawet ja wiem, że to nie są zdjęcia zrobione po aborcji tylko po poronieniach i to z ciężkimi wadami genetycznymi. Smutna sprawa, ale równie dobrze mógłbyś wkleić zdjęcie dziecka z zespołem Downa i powiedzieć, że palenie w ciąży szkodzi. To prawda że palenie szkodzi, ale Downa nie wywołuje i nawet walcząc w słusznej sprawie nie powinno się fałszować rzeczywistości.