Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

spuznia mi sie miesiaczka zawsze mam nie regularne :( mam dziwne bole piersi wiecej jem mam apetyt pamienia mialam najpierw biala czasami pod zolte podchodzily czy to ciaza?i jakos dziwnie brzuch mam nadety i przytylam :( Czy to mozliwe bo kochalismy sie z moim mezczyzna wzielam gumke co lezala moze z 4miesiace uzylismy czy moglo cos wyleciec dobrze byla zalozona albo juz nie dobra?

Zrób test i wszystko będzie jasne.Nie rozumiem takiego zadręczania się,po to są testy by jak najszybciej się o tym dowiedzieć.

No wiem chyba tak zrobie! Mam tez bole jak na miesiaczke wypryskow pelno na twarzy a tylko mam jakies plamienia nie miesiaczkuje

Kochana zawsze tak mialam i mam przed miesiaczka cyrki a nawet do 2 tyg mi sie raz spuznil bylam u ginekologa zrobil mi cytologie wszystko dobrze ale musze znow sie wybrac :( bo to juz mnie denerwuje chcialam cos na wyrownanie miesiaczki to mi nie dal powiedzial ze sie roztyje

Gość Łahahahaha
I tacy ludzie biorę się za seks :D hahahha nic dobrego nas w tym kraju nie czeka... A SKĄD MY MAMY WIEDZIEĆ CZY TWÓJ FACET DOBRZE ZAŁOŻYŁ GUMKĘ?!?!?!?! ahahahaha

Gość Łahahahaha
I kurde pisz poprawnie!! spÓźnił!!!!

Gość Łahahahaha
Znawca? a znawca czego? :D Weź się za (nie napiszę naukę bo to się stało nudne i przewidywalne), ale za coś innego niż seks :)🖐️

Gość a co to to to nie
skoro byłaś u ginekologa to raczej powinien Ci poweidziec co i jak. Poza tym dla pewności , lepiej kurusiowa bedzie jak zrobisz test. A tak swoją droga to pan kuruś nie wie jak uzywać prezerwatyw?