Kurusiowa 0 Napisano Październik 17, 2010 spuznia mi sie miesiaczka zawsze mam nie regularne :( mam dziwne bole piersi wiecej jem mam apetyt pamienia mialam najpierw biala czasami pod zolte podchodzily czy to ciaza?i jakos dziwnie brzuch mam nadety i przytylam :( Czy to mozliwe bo kochalismy sie z moim mezczyzna wzielam gumke co lezala moze z 4miesiace uzylismy czy moglo cos wyleciec dobrze byla zalozona albo juz nie dobra? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurusiowa 0 Napisano Październik 17, 2010 I mam jakos cisnienie podniesione poce sie wiecej i czesciej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurusiowa 0 Napisano Październik 17, 2010 Odpowie mi ktos czy to objawy bardziej na ciaze czy nie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Laila22 0 Napisano Październik 17, 2010 Zrób test i wszystko będzie jasne.Nie rozumiem takiego zadręczania się,po to są testy by jak najszybciej się o tym dowiedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurusiowa 0 Napisano Październik 17, 2010 No wiem chyba tak zrobie! Mam tez bole jak na miesiaczke wypryskow pelno na twarzy a tylko mam jakies plamienia nie miesiaczkuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Laila22 0 Napisano Październik 17, 2010 Może to jakieś zaburzenia hormonalne? Zrób test,a później idź do lekarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurusiowa 0 Napisano Październik 17, 2010 Kochana zawsze tak mialam i mam przed miesiaczka cyrki a nawet do 2 tyg mi sie raz spuznil bylam u ginekologa zrobil mi cytologie wszystko dobrze ale musze znow sie wybrac :( bo to juz mnie denerwuje chcialam cos na wyrownanie miesiaczki to mi nie dal powiedzial ze sie roztyje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łahahahaha Napisano Październik 17, 2010 I tacy ludzie biorę się za seks :D hahahha nic dobrego nas w tym kraju nie czeka... A SKĄD MY MAMY WIEDZIEĆ CZY TWÓJ FACET DOBRZE ZAŁOŻYŁ GUMKĘ?!?!?!?! ahahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łahahahaha Napisano Październik 17, 2010 I kurde pisz poprawnie!! spÓźnił!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurusiowa 0 Napisano Październik 17, 2010 Znalazl sie znawca hahaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łahahahaha Napisano Październik 17, 2010 Znawca? a znawca czego? :D Weź się za (nie napiszę naukę bo to się stało nudne i przewidywalne), ale za coś innego niż seks :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a co to to to nie Napisano Październik 17, 2010 skoro byłaś u ginekologa to raczej powinien Ci poweidziec co i jak. Poza tym dla pewności , lepiej kurusiowa bedzie jak zrobisz test. A tak swoją droga to pan kuruś nie wie jak uzywać prezerwatyw? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach