Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stalingrad

Jestem po drugiej randce ... Co robić dalej?

Polecane posty

Gość ghebiata only
COS MI SIE WYDAJE ŻE OSTATNO BAWIŁEŚ SIE W DOMU PUBLICZNYM Z PROSTYTUTKĄ :D TAK PISAŁEŚ !!

Gość jak to jest z tym typem
oszusci?? o Matko z toba jest gorzej niz sie wydawalo.. za daleko nie dojdziesz z tym mysleniem.

Nie wiem jak mam pokazać, że chce coś więcej? Próbowałem, ale ona nie raczyła się zaprosić nigdzie na weekend. Zresztą skoro wogóle nie piszę, to nawet przyjacielem dla niej nie jestem. Co do prostytutki - tak byłem. I żałuje. Nie wyrzuty sumienia, a całkiem coś innego powoduje, że żałuje. Chodziłem do dermatologów. Obiecywali cuda, a wychodziło ... to co wychodziło.

Gość Griszka
Prawiłeś jej komplementy, pisałeś smsy na dobranoc, napisałeś jej choć raz że chcesz sie spotkać bo tęsknisz, kupiłeś róże?

a piszesz do niej jakies smsy np, jakminal dzien, albo np. jak bylo u cioci na imienianach, alboo jak poszedl test? trzeba sie unteresowac druga ososba, mysle ze ona potem tez sama cos napisze zapyta. zpaytac kiedy ma czas zeby sie z toba spiotkac ja wiem ze boisz sie odrzucenia ale co ma byc to bedzie, nie musisz wyznaawac kjej milosci i tego samego nie oczekuj. jesli nie odisze na pytanie to bedzi znaczyc ze nie chce.

Gość ej stalingrad powiedz mi
jak wygląda Twoje menu? bo prawda jest taka, że jedzenie ma największy wpływ na cerę...

Gość TH is IT SZ
Trzeba być cierpliwym

ja uwazam ze ten tradzik to powinienes usunac i to owinien byc twoj priorytet jak nie bedziesz mial zadnych zastrzezen do swojego wygladu bedziesz bardziej pewny siebie i nie bedziesz sie bal odrzucenia. dieta jest wazna, jakies zupy w proszku, czekolada to sa rzeczy ktore powoduja wysyp roznych dziwnych rzeczy na skorze ja dostalam masc z antybiotykiem i mi po tygodniu przeszlo wszystko i tak zostalo:) nie uwazam zeby dermatolodzy to byli oszusci

Gość TH is IT SZ
pij drożdźe, bratek, jedz marchew, kup sobie Belise sun idź do solarium na 6 minut, potem za tydzień na 8 minut i potem za tydzień na 10 minut

Dietę mam studencką - czasami zjem kanapkę i zabije herbatą, rzadko kiedy obiadek. Słodkie raz na tydzień. Zupki chińskie itp. nie jadam.

Gość ej stalingrad powiedz mi
to zacznij jeść normalnie, unikaj ostrych i tłustych rzeczy. poczytaj, na necie na pewno znajdziesz więcej informacji. tak naprawdę ważne jest wszystko,nawet (a zwłaszcza) to na jakim oleju smażysz..

Chciałem iść do dermatologa ... ale mniej więcej pieniądze poszły do pewnej pani. Chciałem pójść do tego dermatologa, ale wściekłem się, że dziewczyna mnie ciągle spławia.

do dermatologa idz dla siebie a nie dla panny ta masc to duac i kazala mi uzywac physiogel do mycia twarzy tzn uzywac jak mleczko czyli pprzetrzec i zostawic, rano i wieczorem a duac tylko wieczorem i na miejsca gdzie sa wypryski. tylko nie wiem czy on nie jest na recepte tak ostre rzeczy tez wywoluja tradzik, trzeba unikac, i konserwantow i czekolady

Gość hehe :D
A ta dziewczyna to prostytutka czy jakaś nowa koleżanka, którą chcesz bliżej poznać? Babki lubią komedie romantyczne. Obejrzyj z nią "Ciacho", przygotuj coś dobrego do zjedzenia, coś do picia i voila!

Gość hehe :D
Jak dla mnie fajnie pójść z dziewczyną do kina i tam pod osłoną ciemności móc się oddać ulotnym chwilom namiętności.

Powiedzmy, że dziewczyna ma do mnie jakąś sprawę. Spławiałem ją, ale jak już mi tyłek truję, to niech przyjdzie.

Zastanawiałem się nad "One night with Paris", ale będę miły i kulturalny i szukam komedii romantycznej.

Gość zadajesz pytania jak
pięciolatek tomeczku

Gość typeg
koelś ma pewnie 12 lat a wy gadacie juz o łóżku