Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość berciaa

DUKAN raz jeszcze od 18.10.10

Polecane posty

Jeju, ja jestem dzisiaj trzeci dzień na I fazie....wczoraj wieczorem czegoś mi brakowało...zrobiłam sobie gotowane jeja z tuńczykiem...myślałam że ogórka nie mozna i znajdłam tak...a na kolajce ugotowałam jajecznice z otrębami na mleku zjadłam połowę, z dnia na dzień jest lepiej- chociaz to dopiero 3 dzień- a jeszcze dostałam .....-to co kobiety dostają co miesiąc. Mam zamiar pociągnąć ten I etap do niedzieli, a później P+W. Poweidzcie czy jadłyście makrele, albo łososia w sosie własnym?

Tego błonnika wcale nie powinno się chrupać, spójrz na kartonie w skład ile ma węglowodanów a my węglowodanów powinnyśmy UUNIKAĆĆĆĆĆĆ!!!!!!!!!!!!

Gość Czy kurczak z gryla i
sos smietankowo czosnkowy - to dieta dukana ?? Znawczynie odpowiedzcie i czy mozna pic wino ??

alkohol - nie! Pozostałe potrawy sprawdź na poprzedniej stronie podałam link do strony z przepisami i dozwolonymi produktami dla każdej fazy diety.

Widzę, że topik umiera... Jakby co, to do wtorku będę miała utrudniony kontakt z internetem, chyba, że późnym wieczorem. Na pewno odezwę się we wtorek. Trzymać dietę!

Gość berciaaa
Dziewczyny bez przesady zjedzenie malej ilości blonnika czy innych rzeczy nie spowoduje tragedii nasz cel jest aby odchudzić się i tą wagę utrzymać a nie schudnąć w 2 miesiące i potem przytyć tone do wszystkiego trzeba podejść z rezerwą ciekawe jaki będziem miały poziom cholesterolu po jajach

u mnie spoko dzisiaj znowu na samych P :(:( ale daje radę :):) zważę się dopiero w sobotę ale dużo lzejsza się czuję a jak u ciebie????

Przyszedł czas załamania mam troche różnych problemów i moje odchudzanie a może myśl że się tak zapuściłam przez ostatnie parę lat jak patrzę ile miałam w pasie itp a teraz coprawda urodziłam 2 dzieci ale pomimo wszystko jest mi źle nie daję rady ogarnąć wszystkiego

berciaa DASZ RADĘ KOCHANA ja tez miewam chwile zwatpienia ale mysle o was i wiem że nie moge zawieść :):) ty też nie możesz pamiętaj ja trzymam mocno za ciebie kciuki

dzięki atomówka mam nadzieję,że kiedyś mi się uda póki co nawet nie mam odwagi wejść na wagę wydaje mi się że jestm słoniem

słonko ty moje ty jesteś słoniątkiem ja to dobiero jestem słonica hihihi:):)będzie dobrze trzymaj dietkę zobaczysz że kryzys minie:):):)uśmiech poproszę:):):)

jesteś złota atomoweczko trudno mi się uśmiechać ale dla Ciebie :) mam wrażenie że za wszystko w życiu dostaję po dupie jak spadnę do samego dna to może będzie poprawa

no dobra trzeba się wziąść w garść jakie znacie jeszcze fajne smaczne i łatwe dania w naszej diecie naleśniki chleb jajka na szynce tuńczyk może zaczniemy wpisywać co robimy dobrego będzie łatwiej

wiesz kochana ja ostatnio nic nie robię jem tylko jajka i serki homo, normalnie nic mi się nie chce robic, mąż się smieje że w pracy siedzę na tyłku a w domu tylko leżę hihihi

ja myślalam o jakiś zabiegach wyszczuplających np w Biomedyce ale szkoda mi kasy chociaż gdyby byly dobre efekty

berciuu co do cholesterolu to ja kupiłam sobie OMEGA-3 i tak mam 250, a jajek pochłaniam duzo może w nastepnym tygodniu pójde do lekarza i zrobie badania tak z ciekawości

jak masz możeliwość to codziennie wieczorkiem ić na szybki spacer kiedys tak chodziłam i czułam sie zajebiście :):)):) może i ty spróbuj

ja mam 2 dzieciaków i nie jest mi łatwo sie wyrwać z domu ale muszę coś wymyśleć póki co w sobotę chodzę na 1 h gimnastyka + latyno :-o

całkiem dobrze hehe ja uciekam kochana bede jutro trzymaj się cieplutko i pamietaj wielka atomówa cię obserwuje hihihihihi buziaki