Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halalalakaaa

Czy to prawda, ze jak faceta ciśnie...

Polecane posty

Gość halalalakaaa

Temat może się wydać głupi, ale nie mam dużego doświadczenia z facetami i wolę zapytać bardziej doświadczonych osób. Usłyszałam od chłopaka, że jesli dlugo ze soba nie wspolzyjemy (nie naciska na to ani nic z tych rzeczy) to go tzw "cisnie" i wierci w gatkach i po prostu musi sobie ulzyc sam, mowil tez o tym ze jesli sobie nie ulzy to czasami miewa wytrysk podczas snu, czy tak naprawde jest, czy jest to po prostu jego "usprawiedliwienie" na masturbację ??

Gość vbgxfngs
moj facet tak nie ma, ale on ma niski poziom testosteronu :P

Gość halalalakaaa
Dodam jeszcze, że twierdzi iż to jest bardziej konieczne niż dla przyjemności (tzn. to, ze jesli juz dojdzie do takiego "stanu" ze go wierci i cisnie to musi sobie ulzyc) bo jesli mialoby byc to dla przyjemnosci to nie czekalby do "wiercacego momentu" tylko po prostu by to zrobil....prawda?

Gość halalalakaaa
No własnie mnie nie cisnie nawet gdy dlugo sie nie kochamy...i dlatego chcialam zrozumiec jak dziala ten mechanizm u facetow...

Gość kontaktron
NIE,NIE,i NIE !!! To jest nieprawda ze jest jakies cisnienie.To sa bzdury onanistow.Sperma jest wciaz produkowana w jadrach-to jest fakt jednak powoduje to zadnego cisnienia !!!nadmiar spermy sam zostaje wydzielony podcazs tzw.polucji-czyli nocnych wytryskow.To tak dziala a nie ze jak sobie sam nie zrobi-to cos mu grozi-.Bo tak to napisal.

Gość halalalakaaa
Naprawdę jest mnostwo glupich pytan na tym forum, a ja nie zakladalam tego tematu by mnie wysmiano tylko po to zeby jakies zyczliwe osoby udzielily mi odpowiedzi:)

Gość magnezz
to znaczy,ze dorosłym mężczyznom zdarza sie wytrysk podczas snu?

Gość W celu uniknięcia zachowań
masturbacyjnych może zainstalować sobie specjalny cewnik który będzie odciagał z jader nadmiar spermy :classic_cool:

" dorosłym mężczyznom" Tak, dorosłym też :p

Gość komarrrr
żadko ale się zdaża...

Gość halalalakaaa
No właśnie on powiedział, ze jak my tego dlugo nie robimy to po prostu on odczuwa po jakims "cisnienie", podniecenie i jesli nie zrobi sobie dobrze to zwieksza to ryzyko na wytrysk podczas snu

Gość magnezz
no dorosłym bo,że w wieku dojrzewania to wiem,że sie zdarza.....

Gość nie stawiajcie
Nie stawiajcie problemu na glowie.Zgadzam sie z "kontaktronem".Nie ma zadnego cisnienia ani wiercenia.To sa tlumaczenia osob majacych problem z onanizmem.Mechanizm rtegulujacy ilosc spermy w jadrach dziala tak ze jezeli jest jej nadmiar-nastepuja tzw.kolorowe -czyli erotyczne sny.Podczas tych snow dochodzi do dosc realistycznych dzialan seksualnych konczacych sie polucja czyli nocnym wytryskiem lub inaczej-zmazami nocnymi.Dzieje sie to wszystko podczas snu.

Wniosek: masturbacja znacząco wpływa na obniżenie kosztów życia - zmniejszenie wydatków na proszek do prania oraz wodę ;)

Gość nie stawiajcie
>>>>W celu uniknięcia zachowań masturbacyjnych może zainstalować sobie specjalny cewnik który będzie odciagał z jader nadmiar spermy >>>> >>>>ty sobie moze zainstaluj taki cewnik do mozgu.Nie bedziesz wtedy pisal glupot.

Gość halalalakaaa
Czyli ten nadmiar nasienia nie jest w jakis uciazliwy sposob odczuwalny? czyli to o czym chlopak mi mowil jest po prostu zwykla "chcicą" i nie masturbuje sie zeby uniknac nocnych wytryskow tylko robi to dla przyjemnosci?

Gość magnezz
aha no to dobrze wiedzieć

Gość nie stawiajcie
Polucje miewaja wszyscy mezczyzni od wieku dojrzewania az do smierci bo az do smeirci sa w stanie miec dzieci.

"robi to dla przyjemnosci" A czy to jest dla ciebie jakiś problem ? Bo jeśli tak to pora abyś pomyślała o zmianie orientacji seksualnej. ;)

dupki z was, dziewczyna jest mloda i doswiadczona, sama to podkreslila. a wy nie strugajcie takich figo fago bo z wiedza o wszechswiecie to nikt sie nie rodzi wy tez sie tego kiedys o tym jakos dowiedzieliscie a przedtem byliscie tepakami. autorko to prawda faceci tak maja, to normalne uwierz mi. ja jako kobieta nawet tak mam, jak nie uprawiam seksu przez dluugi czas dajmy na to pare tygodni, to mam sny erotyczne, non stop mysle o seksie i tez mam rodzaj..hmmm wiercenia? nie wiem ale po prostu musze sie masturbowac wtedy, bo inaczej wariuje wiec faceci tym bardziej...

"dupki z was" Co za fart. Jedyny okaz nie będący dupkiem zaszczycił nas swoją obecnością. A i ten wali bez opamiętania ;)

Gość magnezz
a ja nie chciałam uwierzyć jak kolega mi napisał,ze w śnie uprawialiśmy sex a on obudził sie w mokrej pościeli:O

Gość idź to się przekonasz
no bo facet jest inaczej skonstruowany, i może się bardzo prosto sam rozbudzić seksualnie. Autorka, jest nierozbudzona seksualnie i może nawet tak żyć do końca życia, tylko po jakiego siusiaka żyć bez przyjemności seksualnych

Gość halalalakaaa
Naprawde nie jestem doswiadczona i mozna powiedziec ze jeszcze nie budzilam w sobie seksulanego zwierza dlatego zalozylam ten temat, z ciekawosci i checi zrozumienia zagadnienia:)

Masturbacja to rozładowywanie napięcia seksualnego. Całkowicie naturalna rzecz w przypadku zdrowego mężczyzny. I tyle :)

Chyba, że facet masturbuje się kilka razy dziennie. To byłby powód do niepokoju ;)

Gość fanka bałwanka
mój po 40 tce a jak raz dziennie mnie nie puknie to też coś mu w gatkach ciśnie:D:D:D