Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość god_is_nowhereeee

Dlaczego tak bardzo nienawidzicie wiekowych prawiczków ??

Polecane posty

Gość kolo na molo
to uproszczenie - sami sobie winni też ale w różnym stopniu, wiele cech jest w nas gdy pojawiamy się na świecie, potem wychowanie jedne wzmacnia inne osłabia niektórzy mają pecha i najczęściej słabą wolę, która też jest składnikiem ich dysfunkcji emocjonalnych błędne koło :O

" dokładnie w tym jest problem "że nawet jakbym chciał coś zrobić czyli poznać kobietę itd. to i tak zostanę skreślony przez płeć piekną bo jestem już za stary. " Chlopie tu nie chodzi wcale o twoje prawictwo tylko zerowe doswiadczenie z kobietami i przez to 99% kobiet cie skresli " ale brednie:P.Ja bym mógł sporo poderwać gdybym miał stosowne znajomości:O.

Gość kolo na molo
max ale brednie :D znajomości bywają niezbędne do uzyskania dobrej pracy ale nie do podrywania kobiet :D opanuj się, włóż sobie na głowę wiadro, napchaj do butów żelków, owiń się policyjną taśmą, świeć sobie latarką w przyrodzenie, cokolwiek, bo nie wiem co można ci doradzić, aby chociaż trochę twój stan umysłowy, się poprawił, może w końcu trafisz na właściwą metodę...

Gość faktycznie ale brednie
23:26 [zgłoś do usunięcia] Max Zander vel Klaun gffggghhh@tlen.pl'; Ale brednie szerzycie .?Ja się nie obawiam braku powodzenia . :)

Gość TH is IT CK
mój pies jest samicą ma 3,5 lat ma się dobrze ale jest na diecie może nawet nie diecie ale je mniej nic dotychczas a tyle ile powinna musi to przetrwać aż skurczy się jej żołądek to prawda że nie jest moją winą że jestem brzydki

" [zgłoś do usunięcia] dokładnie w tym jest problem Ty sie naucz wiecej slow uzywac bo w 90% wypowiedziach zaczynasz od " ale brednie..." " Ważne że mam rację:P. " [zgłoś do usunięcia] kolo na molo max ale brednie znajomości bywają niezbędne do uzyskania dobrej pracy ale nie do podrywania kobiet opanuj się, włóż sobie na głowę wiadro, napchaj do butów żelków, owiń się policyjną taśmą, świeć sobie latarką w przyrodzenie, cokolwiek, bo nie wiem co można ci doradzić, aby chociaż trochę twój stan umysłowy, się poprawił, może w końcu trafisz na właściwą metodę..." Właśnie że prawda:P.JAKBYM CIEBIE WSADZIŁ DO PIERDLA I TAM TRZYMAŁ TO BYŚ NIE MIAŁ SZANS NA PODRYW:P.A DORADZIĆ PROSTO-PODAJ MI NIEZBĘDNE DANE Z KARTOTEK OSOBOWYCH:D.

Gość jhgvfcfgv
WY NIE MACIE ODPOWIEDNIO WYKSZTAŁCONEJ MĘSKIEJ PSYCHIKI I PRZEZ TO NIE MACIE DZIEWCZYN :D DOBRA TEŻ PRZEZ WYGLĄD jhgvfcfgv Ja ci pokaże 17letnich typków którzy nigdy nie będą mieli dziewczyny. Przeważnie są trochę upośledzeni umysłowo, niscy, chudzi, karakanowaci i nie potrafią zrobić wrażenia na kobietach Za dziesięć lat będą mieli 27 lat i też będą sami, za następne 10 lat stuknie im 37 i nic się nie zmieni. Oni się urodzili bez szans na fajną kobietę. Łatwo rozróżnić "prawiczka" z wyboru, a takiego niechcianego przez kobiety. 20:01 [zgłoś do usunięcia] jhgvfcfgv Tym ciotom brakuje męskiej intuicji do kobiet i nie wiedzą co zrobić na 2 randce Jak ktoś nie ma rozwiniętej takiej intuicji, jest niemęski czyli słabo rozwinięty fizycznie to można powiedzieć że jest niedorozwojem Samice wybierają tych zdrowych facetów z dobrymi genami

Gość jhgvfcfgv
Prawiczek bez wiary "WY NIE MACIE ODPOWIEDNIO WYKSZTAŁCONEJ MĘSKIEJ PSYCHIKI I PRZEZ TO NIE MACIE DZIEWCZYN" Niesamowite mistrzu, nigdy byśmy na to nie wpadli NAJWAŻNIEJSZE ZNAĆ PRZYCZYNY :D

Gość jhgvfcfgv
Prawiczek bez wiary "WY NIE MACIE ODPOWIEDNIO WYKSZTAŁCONEJ MĘSKIEJ PSYCHIKI I PRZEZ TO NIE MACIE DZIEWCZYN" Niesamowite mistrzu, nigdy byśmy na to nie wpadli WASZE PRAWICTWO TO NIE TYLKO SPRAWA CIAŁA ALE I"DUCHA" :D

Gość TH is IT CK
Jakbym dobrze wygladał to bym miał wyrobioną tą męską psychikę