Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta przed trzydziestką

Londyn - pytanko dla mieszkajacych w Londynie.

Polecane posty

Gość callendarioooooooop
mi małą dziękujemy, że opuścisz UK. W dupie byłaś gówno wiesz tylko tyle Ci powiem. Wielka pani się znalazła. W czym Ty niby jestes lepsza od tych ciapatych?? Boś biała?? Kulturą i inteligencją niestety nie grzeszysz, więc??

Gość callendarioooooooop
a i jeszcze jedno. Hindusi przynajmniej potrafią się porozumieć w swoim gronie, jeden drugiemu nie podkłada świni jak to mają w zwyczaju polacy

grzeszę i kulturą, i inteligencją;) nie grzeszę natomiast chorą tolerancją dla nacji dzikusów, która nie szanuje nikogo poza własnym stadem. widzę, że moje posty ubodły boleśnie jedną z wielbcielek ciapolków;)

podejrzewam, że wielbicielkę nie tylko platoniczną - te najgłośniej bronią swoich "partnerów" (czytaj panów i władców);) myślące, niezależne, związane z mężczyznami homo sapiens kobiety dostrzegają od razu, co to za gagatki z tych ciapolków:D

Gość callendarioooooooop
grzeszysz kulturą i inteligencją?? Hahahahaha chyba głupotą dziecko. Nie ubodło mnie nic. Szczerze?? Polacy zachowują się jak banda kretynów w UK. Uwazają, że Kurwa to słowo angielskie i uparcie próbują się dogadać przez uzywanie go. Pewnie koleżanka obraca się wsród takich i dlatego nie lubi Hindusów.Cóz oni umieją sie zachować

Gość callendarioooooooop
tak wiemy wszyscy mi mała cambrige university. Wszędzie sie tym chwalisz. Jednakże pokusiłabym się o stwierdzenie, że jesteś ksenofobem. Dlaczego? Otóż nie tak dawno najeżdżałaś na Brytyjki, jak to ubierają swoje dzieci, później że są grube i brak im sportu, w czym cie wysmiano bo to nie prawda. Teraz Hindusi. Dziecko drogie co ty tam robisz w tym UK skoro tak bardzo przeszkadzają ci wszystkie te nacje?? Wracaj do Polski i tam głoś swoje teorie. Gdzie ta Twoja inteligencja?? Jesteś rasistką i tyle.

Gość callendarioooooooop
a i nie mam sie czego wstydzic, Na takich jak ty zawsze pluc bede

Gość tak z ciekawosci tylko
mi mala ty tak z przymrozeniem oka to wszystko piszesz czy na powaznie? :D Zawsze mnie to zastanawia.

Gość bele de jour
mi przecież to nie Ty pracujesz na Cambrige tylko twoj facet. Pamietam jak pisalas, że musisz byc w UK poki mu sie kontrakt nie skonczy. Ktos cie siła tu trzyma?? I widzę, że wyobraźnie masz na miare Mayor. Obie wymyślacie

Gość bele de jour
Ojej chyba cierpisz na przerost ego dziewczyno:o

a hindusow toleruje przeciez. mam nawet znajomych tej nacji, chcac nie chcac. ale to nie znaczy, ze musze byc bezkrytyczna.

Gość bele de jour
wobec siebie też jesteś tak krytyczna?? Bo póki co zauważyłam, że kulturalną osobą nie jesteś. Jak ktoś uważa inaczej niż Ty to od razu mieszasz z błotem. Ale niby inteligentna jesteś:o

oczywiscie. mam mase wad, i wiem ze jestem wkurzająca na forum:D nic nie poradze na to jednak - tak jak ciapaci na swoje wady;p

Gość bele de jour
dobrze, że choć jesteś tego świadoma

Gość barbra streisand
ja tez nie znosze ciaptych, mialam okazje z nimi mieszkac, brudasy, zlodzieje, smierdziele i tyle wam powiem, kobiety cipackie sa w miare ok, ale faceci to porazka, prawie kazdemu wali z geby, nie myja sie czesto, sa z reguly malo inteligentni, nie maja zadnego szacunku dla kobiet za to potrafia bajerowac...jeden z moich wspolokatorow co noc grzmocil inna babe a nie raz to byly polki niestety..mieszkalam w tym domu tylko miesiac ale wystarczajaco duzo aby sie do nich zniechecic raz na zawsze..w pracy tez mam ciaptych..najgorsze lenie i obiboki..zamiast pracowac nawijaja przez telefon, potem ida jesc a jak szef przyleci to liza mu dupe ze to niby pracownicy roku..szkoda slow...

Gość autorko tego dennego tematu
Jak ci sie nie podoba ze tyle ciapatych w Londynie to po co tu przyjezdzasz ? Londyn to nie jest miasto odpowiednie dla rasistow bo tu jest mieszanka narodowosci z calego swiata sa: biali, czarni brazowi, zolci i nikogo to nie dziwi tylko ciebie .... Powiedz mi skad sie wyrwalas z ktorej pipidowki ?????

Gość londynska1111
widze ze temat sie pieknie ciagnie.... jak ktos wspomnial, nie tolerujecie inych ludzi, to zawsze mozna wrocic do polski, w kazdym ,powtarzam kazdym kraju sa niedomyci, chamscy,uczciwi, itp, wiekszosc hindusow to brudasy,ok, ale wiekszosc polakow to pijacy, sami wiecie jakich sie najczesciej spotyka,i jacy sie najbardziej wyrozniaja,jak ktos byl w Indiach to wie ze brud ze bieda ale ludzie przyjazni, mowicie ze zatrudniaja swoich i ich wykorzystuja, a Polacy to inaczej robia??? Tamci placa malo, nasi natomiast czesto nie placa 3 tyg obiecuja nie wiadomo co a pieniedzy pracownik i tak nie dostaje( firmy budowlane), osobiscie nie znosze smrodu hindusow , ale pijanego,przepoconego Polaka tez nie raz w metrze spotkalam, ale lata mi i jeden i drugi, hindus to przynajmniej ma jakies wytlumaczenie, bo tak dorastal, z woda u nich kiepsko a Polak to po prostu brudas, ja lubie Londyn, i kocham caly swiat, poznawac nowych ludzi, nowe miejsca, dlaczego nie podyskutowac o fajnych miejscach w Europie, gdzie warto zajrzec, sklepach, knajpach, wystawach, rodacy, make love not war ;)

Gość rodacy tak maja
zero tolerancji i ludzkiej empatii, inny znaczy gorszy, bo brudny, bo cos tam, zawsze cos rodakom nie pasi, zero samokrytyki wobec siebie, szlag trafia jak slysze w autobusie rozmowe jakis rodakow a co drugie slowo k*, poprostu zenada! a z Hindusami mieszkalam i powiem jedno - bardzo mili, sympatyczni, dobrze ulozeni, uczciwi i skromni ludzie, maja swoja kulture i tradycje i sie tego trzymaja i bardzo dobrze. Swoje biznesy zakladaja i tez dobrze. Kogo to obchodzi ze maja swoje sklepiki? Przynajmniej wiedza jak biznes prowadzic, a Polacy co potrafia? Ile jest sklepow w UK prowadzonych przez polakow? Polacy dwie lewe rece maja a do tego mozgi zzerane przez zawisc wobec innych narodowosci. Zenada. A autorka tego naprawde dennego topicu to niech sie tak nie dziwi ze tutaj tyle Hindusow, wkoncu Indie to byla najwazniejsza kolonia brytyjska w przeszlosci, perla brytyjska - myslalam ze takie rzeczy sie wie, ale widze braki w edukacji wychodza u wielu. Dajcie zyc innym, bo sami tez zyjecie jak chcecie, wiec odczepcie sie od innych.

Gość paulajla2
Co roku jstem w Londynie na swieta i w tej chwili rowniez.Rasistka nie jestem ale co do ciapakow to powiem tak . wsiadaja do autobusu to smierdzi i to jest nie podwazalny fakt a i juz mi sie 3 razy zdazylo ze chcieli mnie w sklepie wykrecic na kase bo widzieli ze nie oganiam tych funtow wiec mi za malo wydali a jak moja mama im zwrocila uwage (mieszka tam 6lat) to zjaral cegle. co do tego ze sa brudasami to tez si zgodze wlasnie sluchalam tu od ludzi jak sie wprowadzili na flat po hindusach, to szafki w kuchni wczesniej zolte okazaly sie biale...