Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca PaNi

Czy to normalne w 4tym miesiacu ciąży ?

Polecane posty

Gość pytająca PaNi

Heej dziewczyny, konćze własnie 4rty miesiac ciąży i chcialam zapytac czy to mormalne ze wczoraj mialam 37,1 ?

Gość bokowa mama bedzie
nie znam sie na temp, ale skoro jest 37 i powyzej to dobrze ja w 8 tyg mam 37 37,1

Gość pytająca PaNi
no łwasnie wiem ze na początku pierwszych tygodniach moze wystąpic taka temo i jest ona normalna, ale pytam czy w drugim trymestrze to tez cos normalnego? zaraz zaczynam 5ty msc.. a wczesniej mialam normalna temp.

Gość bokowa mama bedzie
no ale ja mysle ze jezeli jest powyzej 37 to jest dobrze oj kobieto moja kuzynka w ciazy miala nieska temp. na poczatku ciazy w 8-10 tyg nie miala nawet 37 dziecko dzis ma 5 lat :) ale ja pisalam ze sie nie znam na tych pomiarach , grunt to dziecko sie dobrze rozwija i wszystko jest ok :)

Gość szattanka
Ludzie, po co wy sobie temperaturę mierzycie? U mnie juz 5 miesiecy przeszło, ale ani razu mi nie wpadło do głowy mierzyć temperaturę i porównywać z jakimis tabelami. Jak sie dobrze czujecie, to po co wymyslac sobie problemy?

Gość bokowa mama bedzie
no ja tez mysle ze nie trzeba, jak wszystko jest ok ? kazda jest inna tak samo jak z objawami , nie masz plamien , wszystko ok wiec .... powodzenia :)

Gość niemilalila
zgadza sie ja nie mierzylam temp i ciaza przebiegala nie zbyt rewelacyjnie ale powodow do obvaw nie bylo...moj synus ma juz 2 miesiace i wszytsko jest z nami dobrze a maluszek ma sie swietnie zdrowy jak ryba :) wiec nie panikuj bez powodu bo im wiecej bedziesz wymyuslac tym bardziej cos Ci bedzie....pozdrowienia i szczesliwego rozwiazania :)