Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plkjhtryfrdfghj

pierścionek zaręczynowy - porażka. Oceńcie sami :(

Polecane posty

Gość plkjhtryfrdfghj
juz wiem - oddam ten pierscionek do lombardu :)

Gość plkjhtryfrdfghj
kocham go, ale jest mi przykro jak słysze ciągłe komentarze, że siostra dostała pierscionek z białego złota, z brylantem, a moj to jak komunijny itp, albo jak z odpustu :( mi sie podoba z tym ze delikatny jest ale jak slysze milion komentarzy na dzien na ten temat to juz nie mam siły i sama zaczynam tak myslec jak mi gadaja.

Miałam ten sam problem , też taki dostałam od byłego...wstyd mi było bo cienki jak nitka i no kompletnie nie jak zareczynowy :( ahhh

Gość iza piza
nie rpzesadzaj....jak mozna mowic o pierscionku zareczynowym ze ejst rbzydki? zreszta jest sliczny, dziewczecy...mi sie podoba...nie narzekaj, a inni Ci zazsroszcza i tyle...sie rpzyzwycziali ze pierscionek zareczynowy musi miec jeden brylant i tyle...czas odejsc od rpzyzwyczajen

Gość plkjhtryfrdfghj
no i tu sporo osob tez uwaza ze jest brzydki :(

Gość plkjhtryfrdfghj
lubię robić fisting mojemu chłopakowi no i dzis przez przypadek wyciągnęłam z jego anusa ten pierscionek :(

Gość plkjhtryfrdfghj
pierscionek dobrze wchodzi na szminę mojego Azora, lubię, gdy dotyka mój punkt G :)

Gość plkjhtryfrdfghj
kiedyś wspominałam dawno temu, że podoba mi się żółte złoto, z m ałą cyrkonią jakąś

Gość plkjhtryfrdfghj
i te glupie podszywy. prosze je lekcewazyc

Gość plkjhtryfrdfghj
postawiłam sprawę jasno - zapomne o tym przewinieniu ze strony chłopaka tylkoi wyłącznie wtedy, gdy sprezentuje mi diament koh-i-noor

Gość plkjhtryfrdfghj
matko czy komus sie tak nudzi z podszywami .

Gość plkjhtryfrdfghj
nie bardziej niż tobie, głupia k00rwo roztrząsająca piękny gest chłopaka na forum na jego miejscu rzuciłbym cię z Wieży Eifella

Gość plkjhtryfrdfghj
czyjs brak kultury nie zna granic

Gość juzzareczona
ja pierdziele,powinnas sie cieszyc ze facet sie wykazal,ile tutaj jest co wrezc skomla o to zeby facet sie z nimi zraeczyl,to jest od niego z jego serca,jakas durna jestes,widocznie jestes plytka

Gość jak dla mnie piękny
ale masz dośc masywne dłonie i dziwnie wygląda. Ja mam małe zgrabne rączki i mi by taki pasował. Ale powinnas sie cieszyc z tego co masz... moj pierscionek tez mi sie nie pooba ale nosze go...

Gość plkjhtryfrdfghj
zasadzę go na łechtaczkę :classic_cool:

Gość plkjhtryfrdfghj
PS chłopak nazywa się Yussuf :classic_cool:

Gość plkjhtryfrdfghj
no wlasnie moze na chudej dloni by ladniej wygladał, no ale ja jestem chuda tylko mam takie dlonie brzydkie i czesto spuchniete palce.

moze i mi sie niezbyt podoba, ale kurde gdyby moj chlopak mi sie oswidczyl to mialabym w dupie jak wyglada pierscionek. chyba nie o pierscionek chodzi, tylko o fakt, ze facet deklaruje ze chce byc z toba do konca zycia.

Gość napewno dal troche kasy
za ten pierscionek no i pozatym mysle ze wina lezy po twojej stronie bo facetowi sie pokazuje jakie pierscionki ci sie podobaja,nie "ej kup mi ten i ten" tylko idzie sie do jubilera tak bez okazji,po prostu po drodze i oglada sie rzeczy,a on wtedy sam by obserwowal na co zwrocisz uwage.Ja tak robilam odkad pamietam.Kocham bizuterie i moj chlopak zawsze byl ciekawy na co patrze,i pytal a "ato ci sie podoba?"a ja "nie to beznadziejne,ja nie lubie ja jest to albo tamto".Efekt taki ze przez lata bycia ze mna wie doskonale czym sie uciesze a czym nie,a pierscionek dostalam taki jakiego sie nie spodziewalam.Z 1C diamentem:) bylam w szoku bo myslalam ze kupi gdzies za 2000$ a on wydal 5000$ i mi powiedzial ze to na cale zycie wiec musi byc piekny:)

naprawdę widzę ze co niektóre osoby same robią sobie problem .... liczy się chyba to ze cie kocha a nie pierścionek

Gość plkjhtryfrdfghj
przestancie z tymi podszywami, podszywaczu bys sie wstydził takie małe gówno wstawiać, zebys chociaz miał sie czym pochwalic, ale te mm zostaw dla siebie.

o matko jedyna dziewczyno - jak ci wspolczuje :( Pierscionek zareczynowy MUSI kosztowac minimun 4 000 !!!!! i musi byc duzy, z duzymi kamieniami !!!!! Jakby mi moj wyskoczyl z takim to przeciez bym zerwala !! To ma byc wyraz milosci do mnie? jakis odpustowy szmelc??? wspolczuje ci :(:(:( 🌼 piersionek powinien wygladac tak: http://alejka.pl/pierscionek-z-brylantami-gp-4076zb-0-70-ct.html przeciez kazdy musi widziec ze mojemu zalezy i nie kupuje mi jakiegos szajsu!! a kolezanki z pracy maja posiwiec z zazdrosci ... jeszcze raz wspolczuje 🌼