Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plkjhtryfrdfghj

pierścionek zaręczynowy - porażka. Oceńcie sami :(

Polecane posty

Gość :))))))))))))))))))
blachara no szczyt gustu ten pierścionek co pokazałaś :D:

Gość lamia83
prawdę mówiąc ja na Twoim miejscu dokupiłabym łańcuszek i pierścionek zawieciła "na sercu". a facetowi zwyczajnie wytłumaczyła, że nie pasuje ci do dłoni, że puchną ci palce, ściagasz go, boisz się, że zgubisz... a potem pilnowała, by sam nie szukał przypadkiem obrączek :)

Gość bhjgbkbhkjhnk
dobry pomysł z tym łańcuszkiem a pierścionek faktycznie beznadziejny i Ci nie pasuje, trudno się mówi i już

Gość A czy pierścionek jest najważn
iejszy????

Gość no-nie
jesteś chyba strasznie niedojrzała emocjonalnie, skoro tak bardzo przeżywasz kształt pierścionka. jesteś strasznie niedojrzała, że to dla Ciebie aż tak ważne. jesteś strasznie niedojrzała, ze przychodzisz z tym aż na forum i chce Ci się zakładać taki temat i jeszcze w dodatku ze szczegółami w postaci zdjęć. jesteś strasznie niedojrzała, że nie umiesz ukrócić komentarzy swoich znajomych. pewnie na ślubie też najważniejszy będzie kształt i cena sukni oraz wzory zaproszeń. smutne. współczuje chłopakowi- to jest przecież naturalne, że wielu facetów uważa takie właśnie takie pierścionki są najładniejsze i na pewno intencje miał jak najlepsze. szkoda, ze nie został doceniony.... szkoda, że nie umiecie rozwiązać tego między sobą, skoro tak bardzo Cie to gryzie...

Gość lamia83
nie oceniasz jej trochę za surowo? może zwyczajnie jej jest przykro, że wszyscy zamiast cieszyć sie jej szczęściem, oceniaja wygląd pierścionka. gdy usłyszysz raz, że masz ogon, to sie uśmiechniesz, ale za dziesiątym razem, zaczniesz oglądać się za siebie. widocznie nie jest na tyle asertywna, by kazać spadać wszystkim na drzewo. może szuka tutaj zaprzeczenia, że jednak wcale nie jest tak źle jak mówią znajomi? tylko niestety, pierścionek, choc zapewne dany z szczerego serca, kompletnie nie pasuje do dłoni. i może faktycznie, można by było najprościej załatwić całą sprawę tak, jak gdzieś tam na górze podpowiedziałam.

Gość cowgirl
ciesz się że ci sie wogóle chciał oświadczyć! boooże

Gość do autorki egoistki..
widac jednoznacznie ze chlopak sie pomylil... co do oswiadczyn takiemu niewdzięcznemu babsku oczywiście! Pierścionek sam w sobie jest bardzo ładny. A jakoś nie wierzę że jesteś taka chuda bo dłonie masz jak grubas. A nie pomyślałaś że nie stać go na jakieś masywne pierścionisko które rozmiarem dorówna twojej "rączce"?

Gość pajacowa dama
a ja mam taka zawieszke (kwiatka) na łańcuszek, tylko srebrny:D

Gość naskakujecie na dziewczyne
a pierścionek jest naprawdę nieciekawy:o jakbym taki dostała to po prostu bym go nie nosiła. Może pogadaj z narzeczonym i razem go wymieńcie?

Gość bezsensuu
a moim zdaniem faktycznieten pierścionek niknie na dłoni, masz dosyć grube palce i efektu nie ma. POwinna być grubsza obrączka

Gość pierscionek jak z odpustu
jeszcze to zloto ohydne, sorry ale bym nie zalozyla takiego wspolczuje braku gustu u faceta

Gość hygbhbkjkj
niektórzy nie rozumieją, że biżuteria musi być dopasowana do kobiety, do jej gustu, z biżuterią trzeba się dobrze czuć moja mama dostała bransoletkę za 10 tysięcy i chciała mi ją dac na rocznice slubu, ale ja jej nie chciałam bo jest zwyczajnie brzydka....droga i brzydka tak samo apaszka, buty, kolor farby do włosów czy stanik - wszystko musi pasować do dziewczyny inaczej się źle czuje podobnie jest z pierścionkiem i obrączką, ja sobie sama wybierałam zaręczynowy, nie był drogi ale był w MOIm guście i o to chodzi

Weź przestań. Pierścionek? Z nakrętki by zrobił i byłoby dobrze, to tylko kawałek metalu, liczą się uczucia. Czy może dla Ciebie chęć pochwalenia się?

Gość mi sie nie podobaaaa
mi tez sie nie podoba - taki dziecinny wlasnie ;/ kwiatek bez sensu. Ja wole proste :) naskakujecie na dziewczyne, a to ona ma go nosic nie wy ;p wszyscy tacy madrzy bo to nie oni maja udawac ze podoba im sie cos, co nie jest w ich guscie. Najlatwiej wmawiac na siłę, że ma się podobac i koniec. bo wdzięcznosc, bo sie staral, bo dziewczyna ma byc wdzięczna że w ogóle chce się żenic i że pierścionek dostała!!! A jak Was mama ubierała w okropne sweterki to też z taką ochotą nosiliście? Też przecież z miłości! Autorko, pogadaj tak delikatnie z narzeczonym, powiedz, że nie chcesz mu sprawiac przykrosci, ze doceniasz, ze kochasz, ze wiesz itp, ale ten wzór nie zupełnie ci pasuje...Delikatnie to załatw - może zrozumie :)

Gość ciekawa jestem czy on by
nosil jakis tandenie wygladajacy zegarek, ktory autorka kupilaby mu na urodziny na przyklad albo na jakas rocznice (pomijajac przesad, ze nie powinno sie ukochanej osobie kupowac zegarka)

"ciekawa jestem czy on by nosil jakis tandenie wygladajacy zegarek.." Może by nosił przynajmniej czasem, żeby sprawić jej przyjemność. Nie wiem natomiast czy robił by z tego taki dramat jak autorka i jeszcze rozpisywał się na forach o swojej "tragedii" :)

Gość kjhzxcvbnm,lkjhgfds
jest śliczny, nie martw się opinią innych, a dłonie cóż nie poradzisz nic na to, ja mam szczupłe palce ale mi czesto puchną więc tez wygladaja jak bańki

Gość niezalogowana furgonetka
ej no a ja ją rozumie, jakby facet troche sobie trudu zadał to by wiedział co sie jej podoba, przecież on tym prezentuje siebie, oan to noci na ręce, to ja żle dobrany ciuch, no okej cieszy sie przecie zdziwczyna z faktu, ale pierscionek mógłny nyc inny

Gość autorko tego dennego tematu
ale masz brzydka łape

Gość wg mnie.............
powinnaś się cieszyć ze się oswiadczył a nie patrzeć na to jaki pierscionek - pierscionek to tylko symbol i nie jedna dziewczyna chce miec nawet srebrny lub z odpustu aby tylko miec, więc poszanowania dla tego co się ma wypadałoby mieć z twojej strony

Gość pop_rock_star
wiele osób pisało, że liczą się uczucia, ta "deklaracja" a nie to jak wygląda ten cholerny pierścionek. z drugiej strony, pierścionek jest ładny ale nie do końca na Twoją rękę, ale kogo to obchodzi, grunt że masz narzeczonego a pierścionek jest dodatkiem do zestawu;)

Gość aafisia fisia
pierścionek jest ładny, ale rzeczywiście masz grube palce, ale skoro wszedł na twoją rękę, to go noś, ja wiem,że każdy ma inny gust, ale ten pierścionek jest ok