Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monia252

PPRZERWALAM CIAZE A TERAZ NIE UMIEM SOBIE Z TYM PORADZIC

Polecane posty

Gość nie żal mi ciebie wcale
Jasne, gumka wam pękła :D Gdybyś się zabezpieczała, to byś nie była w ciąży. I nie, mnie to nie spotka, bo myślę głową, a nie cipą A nawet gdyby mnie kiedyś pogięło i zaczęłabym dawać dupy idiotom, to zadbałam o swoje wykształcenie na tyle, że mogłabym utrzymać siebie i dziecko. Zasrana morderczyni, a jeszcze pyskuje :O

Ktoś tu porównal aborcje do wyrwania zeba-szok!Naprawde ten Swiat schodzi na psy i chyba najwyzszy czas zeby cos sie wydarzylo.Cos co pozwoli ludziom przejrzec na oczy:O Autorko,mam w rodzinie osobę ktora usunela ciążę i choc minelo juz kilkanascie lat,ta osoba nie może pogodziec sie z tym ze to zrobila.Zrobilas bląd,ktorego juz nie cofniesz.jedyne co Tobie pozostalo to modlić sie za te dzieciatko(tak,DZIECIĄTKO a nie zlepek komórek).Bedziesz dalej zyla,robila to co robisz do tej pory ale sumienie nie da tobie zyc,niestety.... Wkazdym napotkanym dziecku bedziesz widziala swoje,nienarodzone.Bedziesz myslala jak ono teraz by wygladalo,czy byloby podobne do Ciebie czy do taty,jakie mialoby wlosy... sama mam cztery córki i nie wyobrazam sobie ze mogloby ich nie byc.Zadna kariera,zadne pieniadze nie zastapia tego ciepla na sercu,ktore daje dziecko,slow"kocham Cie mamusiu"...Sorki ze tak pisze zle ja nie jestem za aborcja aczkolwiek nie potepiam kobiet ,ktore to zrobily bo od potepienia jest ktos inny....

Gość heels
Monia, niech sobie gadają, wiesz jak jest tutaj. Najłatwiej w internecie innych wyzywać i oceniać. Poszukam dla Ciebie pomocy. Teraz jestem w pracy, zajmę się tym w czasie przerwy obiadowej i dam znać po południu. Trzymaj się. Będzie dobrze, zobaczysz, że będzie. Nie daj się swoim własnym myślom, powtarzaj sobie, że zrobiłaś to, co uważałaś za najlepsze w danym momencie, chciałaś jak najlepiej. Nie jesteś niczemu winna! W takich ekstremalnych sytuacjach poznajemy lepiej siebie samych. Nie oceniaj siebie! Każdy żyje najlepiej jak potrafi, Ty też.

Doczytałam... ta pizda była w 12 tygodniu ciąży... Brak słów. I jeszcze chce pomocy... Weź najlepiej stąd wypierdalaj!

NIE ZAL MI CIEBIE WCALE ja zalozylam te forum i JA nie chce zebys sie tu rozpisywala nie wchodz ze mna w pyskowki.jak jestes taka inteligentna za jaka sie uwazasz to bardzo madrze zrobisz jak nie bedziesz sie udielala,nie potrzebuje czytac twoich GLUPOT

Gość co za infantylna baba
Lady Pretensja a te durnowate rady z modłami ,to sobie w dupsko wsadź sobie parafialny przygłupie

Buahahahahahaha, forum założyła :D :D :D co najwyżej założyłaś ten żałosny temat na forum, kretynko :O Właśnie że będę tu wchodzić i cię szmacić, bo tylko na to zasługujesz! Zabiłaś własne dziecko! W DWUNASTYM TYGODNIU!!!

bazienka :)

Cudowna Wenus widze ze w czyms sie zgadzamy ;) co za infantylna baba - nie jestem infantylna ,tylko wierząca.Łatwiej zyje mi sie z myśla ze życie tu, na ziemi sie nie kończy.Wierze w Boga i prosze mnie nie wyzywać bo ja nikogo nie wyzywam . Staram sie zrozumiec(choć nie jest to latwe) takie osoby jak Ty,które zyja ze świadomościa ze życie konczy sie wraz ze smiercia.I jak dla mnie takiej kobiecie po zabiegu usuniecia ciązy pozostala tylko modlitwa,choc ty pewnie uwazasz ze powinna isc na piwo i uczcić pozbycie sie klopotu :O Twoje zycie-Twój wybór 🖐️

Gość pom pam pim
ile kosztował zabieg?

Gość ja pierdddoooolę
Oby cię zeżarły wyrzuty sumienia, tępa dziwko! Idź daj dupy swojemu fagasowi, bo pewnie z nim zostaniesz :D

Gość ffffffyt
To niestety trzeba być silnym psychicznie. Zrobilas to, teraz pomysl o powodach. Przecież zrobilas to z ważnych powodów . Chlopak niedalby ci wsparcia. Zostalabys sama z dzieckiem. Teraz możesz robić wszystko ja wiem ze gdybym była teraz w ciąży, to usunelabyn. W przeciwnym wypadku rodzice (którzy znecaja się nademna psychicznie), zniszczyliby mnie, chłopak nie daje rady finansowo ( wszystko co zarabia, wydaje), nie dałby mi wsparcia....ja studiuje i nie chciałabym aby dziecko mi przeszkodziło...a wiadomo, wpadka się może zdarzyć zawsze

Gość pom pam pim
Ludzie weźcie pod uwagę ,że w normalnych krajach to normalny zabieg.

Gość pom pam pim
w związku z czym można go wykonac bez powodu

bazienka - tak,te daty to roczniki moich córek :) Kocham je nad zycie i choć chwilami padam na nos-nie zamienilabym mojego zycia na zadne inne!ta najmniejsza bedzie miala teraz rok,zaczyna chodzic i kiedy na nia patrze nie wyobrazam sobie ze moglabym ja ot tak pozbawic a samym poczatku zycia... Jestem normalna kobieta,mam swoje wady i zalety,popelniam bledy jak kazdy ale nigdy nie odebralabym zycia istocie,ktora tak jak ja ma prawo do zycia.Dla mnie ten "zlepek komórek" to czlowiek.Kazdy z nas byl kiedys takim "zlepkiem" i co?Zalujecie ze zyjecie,ze mozecie cieszyc sie zyciem,ze przezywacie troski i radosci?Ten z"zlepek" tez napewno cieszylby sie kiedys ze jest kochany,ze dane bylo mu sie urodzic,ze jego mama nie poszla na zabieg i nie usunęła go jak usuwa sie zepsuty ząb... Wiem ze duzo jest tu mlodych ludzi,ktorzy o zyciu wiedza jeszcze niewiele ale uwierzcie mi,zycie was jeszcze zaskoczy,wartosci,ktore teraz wyznajecie,zmienia sie,bo czlowiek z czasem nabiera rozumu i doswiadczenia....

Gość ja pierdddoooolę
Jak dla ciebie jest normalne rozszarpywanie na żywca 12-tygodniowego, ukształtowanego już malucha, to ja się cieszę, że żyję w "nienormalnym" kraju.

Gość pom pam pim
nie będę dyskutować z fanatykami spod krzyża

Gość kiki szminell
a może to załamanie to przez szykany takich jak wy

ja też sie ciesze ze w takim mieszkam :o Swoją drogą kojarzy mi się to z tym jak kiedyś stare babki topiły małe szczeniaki w rzekach i wiadrach 😡 tylko to jest gorsze.

Gość co za infantylna baba
Lady Pretensja, oczywiście,że wiara to twoja sprawa,nie dawaj więc tych głupowatych rad innym,nie nawracaj na siłę na to zakłamanie ,nie każdy musi wierzyć w gościa co siedzi na chmurkach i marysie wiecznie dziewice,teraz i zawsze,amen,hahahaa

Gość ulalaaala
ludzie cały świat śmieje się z naszego polskiego fanatyzmu ,to już nie jest w wielu przypadkach religia tylko sekta

Zmykam do moich kochanych obowiazków :) Autorko nic juz teraz nie da plakanie nad rozlanym mlekiem.Jezeli jestes wierząca idz do jakiegos zaufanego ksiedza,porozmawiaj a zobaczysz ze ulży Tobie na sercu.Tak zrobila ta osoba z mojej rodziny,ktora poddala sie zabiegowi.Jezeli nie jestes wierzaca,nie wiem co Tobie poradzic...Trzymaj sie i pamietaj-nie popelniaj w przyszlosc tego samego bledu.Dziecko to nie koniec swiata,uwierz mi 🖐️