Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monia252

PPRZERWALAM CIAZE A TERAZ NIE UMIEM SOBIE Z TYM PORADZIC

Polecane posty

Gość nie jestem katoliczką !!!!!!!!
To nie było twoje ciało, tępa szmato, tylko osobna istota ludzka, która potrzebowała być w tobie, żeby przygotować się do życia! Ze swoim ciałem to ty możesz robić co chcesz, powiększ sobie cycki, zrób tatuaż na ryju, ale nie gadaj, że dziecko to twoje ciało :O

Gość ja tez dokonalam
Jakie Wy jestescie prymitywne kobiety,naprawde szkoda mi Was,zyjecie w tym zascianku Europy jakim jest Polska i tak powtarzacie te bzdury..

Gość slask
dodajmy do tego zalegalizowanie broni by smarkacze i młodzi buntownicy mogli sobie postrzelać dla rozrywki. obrzezajmy swoje dzieci!!! pracujmy za miskę ryżu i sprzedawajmy rodziny na targach żywym towarem. w końcu to co za granica jest super a polska to ciemnogród wokół tych wszystkich tak świetnie rozwiniętych państw.

Ja po prostu uważam, że kobieta, która chce dokonać aborcji i tak to zrobi, w Polsce jest to nielegalne a i tak się te zabiegi wykonuje, tyleże po cichu i za ciężką kasę. Przynajmniej antykoncepcja powinna być za darmo.

Dostęp do antykoncepcji????? Nie rozśmieszaj mnie, prezerwatywy dostaniesz w każdym sklepie spożywczym, na każdej stacji benzynowej!!!!

Nie chcialam juz wiecej wypowiadac sie wtym temacie ale normalnie nie moge siedziec cicho jak czytam te Wasze brednie! Pisze teraz do tych co popieraja aborcje-co Waszym zdaniem jest najwieksza wartoscia na świecie?Dla mnie najwieksza wartosć ma życie a dla Was co?Kariera,pieniadze?Jezeli popieracie zabijanie nienarodzonych dzieci to moze wyjdzcie na ulice i zabijcie np sasiada bo krzywo na Was patrzy albo pania w urzedzie bo nie chciala Wam zalatwic jakiejs sprawy:O Wogole zachowujmy sie jak zwierzeta,gdzie prawo bytu ma ten silniejszy,po co zyc wg jakis tam zasad,skoro jak umrzemy to i tak pojdziemy do piachu i nic wiecej :OLudzie opamietajcie sie!Nie moge czytac tych plugactw,ktore wypisujecie na temat Boga.Wasze zycie bez niego jest pozbawione sensu bo w takim razie po co zyjecie???Jaki to ma sens???

Skoro to bzdury, to po co kłamiesz, że cierpiałaś po aborcji?

Co do narkotyków- są nielegalne, ale jaki problem,żeby je nabyć, dzieciaki w gimnazjum wiedzą gdzie od kogo i za ile. Zakazy wcale nie powodują,że problem znika czy się zmniejsza, wręcz przeciwnie u młodych ludzi powodują jeszcze większą fascynację, bo najlepiej samkuje to co zakazane.

Gość ja tez dokonalam
Nakrecacie sie bez potrzeby,naprawde,to sa trudne,zyciowe problemy,zeby uzurpowywac sobie prawo do takich opini trzeba cos w zyciu przezyc a Wy co przezylyscie moje drogie?W dupie bylyscie i gowno widzialyscie-niestety

A skąd ty wiesz, dziecino, co ja przeżyłam? Ojej, rzeczywiście, ominęło mnie jakże ciężkie doświadczenie puszczania się z byle kim bez stosownego zabezpieczenia! Chyba się popłaczę...

Gość ciemnogród to mało
ja tez dokonalam nie chodzi o legalizacje aborcji ale o SWIADOMOSC ANTYKONCEPCJI!!!!!!!!!!!!!O wiekszy dostep do niej!!! no wszystko się zgadza,tak powinno byc w normalnym kraju,a nie w popierdolonym,jak nasz.U nas jest tak, aborcja ,oczywiście nie ,bo jest be,oświata seksualna młodzieży nie,bo jest be,antykoncepcja nie ,bo klechy mówią ,ż e jest be,i tak qqrwa dalej,bo klechom wszystko jest be,mało wam ciemnoto!

Gość slask
ja tez dokonałam co z ciebie za prymitywna dziewucha. popatrz jak dużo miałaś własnego wyboru. 1 nikt nie zabronił ci stosowania anty 2 nikt ci nie kazał sie pieprzyc 3 partnerów tez nikt ci nie dobierał 4 nikt nie zabronił cie pójścia do giną i się doinformowaniu o anty a ty i tak nie skorzystałaś z tego co masz i nie użyłaś myślenia pewnie nie zostalas doinformowana ze jendak dzieci powstaja z seksu caly czas myslalas ze bocian je przynosi. trzeba bylo nie opuszczac biologi a moze by twoja wiedza byla głębsza

Noctua - ale jednak parę osób to odstraszy, że coś jest nielegalne, więc pewnie złe/szkodliwe, że grozi za to więzienie. A gdyby narkotyki były dostępne jak ciastka w cukierni, to wszelkie hamulce znikną. Tak jak z aborcją, jak któraś tu pisała - skoro zrobił to lekarz, to jaki problem? :O

I jeszcze jedno-wole zyc tutaj,w " ciemnogrodzie" niz np w Stanach gdzie aborcja jest dozwolona do 25 tc!Ogladalam kiedys film,gdzie pielegniarka opowiadala o tych 25-tygodniowych "zlepkach komorek" wyciagnietch z macicy,zyjacych i wkladanych do wiaderek aby tam ,nawet po paru godzinach umrzec.Ogladalam to a lzy same ciekly mi po policzkach.A prezydent Obama popiera ten proceder w 100 % :O. Poszukajcie na Youtub-ie jest ten film.Szok.

Parę osób odstraszy ok. ale nie uważasz,że same zakazy to za mało, nie tędy droga, najpierw powinno się odpowiednio edukować a tu nic:(

Gość ciemnogród to mało
Lady Pretensja no to może razem z jakimś moherowym batalionem bab zaatakujesz tego Obamę,infantylna babo,hahahaa

Gość slask
a co do ciemnogrodu to ci którzy uważają ze płód to zlepek komórek to dopiero ciemnota. wasza wiedza jest strasznie okrojona. jak to sobie wyobrażacie? ze zlepek komórek nosi się w brzuchu a przy paru godzinnym porodzie ten zlepek kształtuje sie w człowieka? jak machniecie czarodziejska różczką

Gość smarzona cebula
Potem otworzyła szafę i pokazała mi słoik, w którym w roztworze spirytusowym znajdował się płód. To było jej dziecko. Było już całkowicie rozwinięte, zakonserwowane w tym słoiku. Nigdy nie zapomnę tego widoku. Jej matka obstawała przy tym, aby Estela miała przed oczyma konsekwencje swego błędnego postępowania. A na wieczku tego słoika stało pudełko z pigułkami antykoncepcyjnymi, aby nigdy nie zapomniała ich brać. Wyobrażacie sobie coś takiego??? Zobaczcie, jak grzech czyni człowieka chorym. I jak matka, ślepa duchowo, bierze własne dziecko do lekarza, aby usunąć niechciany owoc łona. I do tego ten absurdalny pomysł z zakonserwowanym płodem, aby stawiać jej go przed oczami każdego dnia, by nie zapominała brać pigułek. By za każdym razem, gdy otworzy szafę, widziała swoje dziecko i pamiętała o tych pigułkach. To naprawdę chore, to jest po prostu demoniczne. Takie rzeczy robi diabeł, gdy przez grzech otwieramy mu drzwi i nie chcemy go zmazać w sakramencie pokuty i pojednania, którym może szafować rzymskokatolicki kapłan.

Gość smarzona cebula
Lekarz poddał mnie narkozie. Gdy się ocknęłam, nie byłam już tą samą osobą, co wcześniej. Zabili moje dziecko, a ja umarłam wraz z nim. Wiecie, Pan pokazał mi wszystkie te rzeczy w Księdze życia, których nie jesteśmy w stanie ujrzeć naszymi ziemskimi oczyma. Ukazał mi, co się wydarzyło, gdy lekarz przeprowadzał aborcję. Zobaczyłam tego lekarza, jak trzymał coś podobnego do obcęg, którymi chwycił dziecko i rozdrobnił je na kawałki. Dziecko krzyczało z całej siły. O mój Boże, tak bardzo krzyczało. Każde dziecko otrzymuje zaraz po poczęciu duszę, całkowicie dorosłą i dojrzałą, gdyż nie rośnie ona tak jak ciało. Bóg stwarza ją już całkowicie ukształtowaną. Zaraz po tym, kiedy dochodzi do połączenia plemnika z komórką jajową, tworzy się nieskończenie piękny, świetlisty promień. Światło to wygląda jak słońce, które wychodzi z świetlistego blasku Boga Ojca i Jego nieskończonej Miłości. W tym samym momencie ta stworzona przez Niego dusza jest już dojrzała i dorosła. Jest doskonała, jest obrazem Boga. To młode życie jest zatopione w Duchu Świętym, który pochodzi z Bożego Serca. Łono kobiety, które poczęło, pełne jest tego światła, blasku zjednoczenia Pana z tą nowo stworzoną duszą. Jak bardzo walczy o życie ta maleńka istota, gdy mordercy personel klinik aborcyjnych chwytają dziecko obcęgami i rozczłonkowują je. Zobaczyłam, jak Pan drżał i wzdrygał się, gdy wyrywali z Jego rąk tę duszę. Gdy zabija się takie dziecko, ono tak głośno krzyczy, że drży całe Niebo. W moim przypadku, gdy pozwoliłam uśmiercić dziecko, słyszałam jego głośny i rozdzierający serce krzyk. Słyszałam także, jak Jezus jęczał i cierpiał na Krzyżu z powodu tej duszy i wszystkich dusz dzieci zabijanych przez aborcję, którym odmawia się prawa do życia. Spojrzenie Pana na Krzyżu było tak pełne bólu! Nie da się opisać, jakie cierpienia musiał znosić z tego powodu! Gdybyście mogli to zobaczyć, nikt nie odważyłby się dokonać aborcji. A teraz pytam was: ile aborcji przeprowadzanych jest na tym świecie? W ciągu dnia? W ciągu miesiąca? Możecie zmierzyć straszliwy rozmiar naszych grzechów? Rozmiar masowego mordu, cierpienia, jakie sprawiamy Bogu, Temu, który jest pełen miłosierdzia wobec nas, który nas kocha, chociaż jesteśmy niczym, potworami, po prostu grzeszymy ot, tak sobie? Jaką krzywdę sami sobie wyrządzamy, kiedy zło opanowuje nas i nasze życie... Aborcja jest najcięższym grzechem, najstraszliwszym grzechem ze wszystkich. Za każdym razem, gdy jest przelewana krew dziecka niewinnego dziecka składamy szatanowi ofiarę całopalną, a jego moc w świecie powiększa się. Zrozpaczona dusza krzyczy o pomoc, ale nikt nie może jej usłyszeć, albo raczej nikt nie chce jej usłyszeć! Powtarzam wam jeszcze raz: ta dusza jest dojrzała i dorosła. Chociaż nie ma jeszcze wykształconego i uformowanego ciała, to jest ona już w pełni ukształtowana, tak jak w pestce jabłka zawarte jest już wszystko, co stanowi o dużym, rozłożystym drzewie. Ciało musi się wpierw uformować i urosnąć, ale dusza jest gotowa. A ów krzyk, jaki wydaje młode życie, gdy się je zabija, sprawia, że Niebo drży. Także w piekle rozlega się krzyk, ale tryumfu, porównywalny z okrzykiem na stadionie piłki nożnej, gdy ktoś strzelił gola. Piekło jest takim stadionem, ogromnym, nie dającym się ogarnąć wzrokiem boiskiem pełnym demonów, diabłów, które odniósłszy tryumf krzyczą jak szalone. Demony wylały na mnie krew mojego dziecka, którą miałam na sumieniu oraz krew dzieci osób, które zachęcałam i podżegałam do dokonania aborcji. Moją początkowo jasną duszę ogarnęła nieprzenikniona ciemność. Po aborcji utraciłam wszelkie poczucie grzechu.

Gość jak nie czosnek to znów cebula
smarzona cebula! ty cebula,ty to masz chyba jakiegoś pierdolca oprócz oczywiście rozdwojenia jaźni,bo cały czas tu pisałas te bzdety o diabłach ,jako "czosnek",oj masz ty problemy,do psychiatry dymaj,hahaahaha

Gość tu brzoza tu brzoza
jestem przeciwny aborcji ,bo nie wyskrobali tych co trzeba :) JKM

Gość buźka buźka
:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)):)::):):):):):):):):):):):) kocham buźki

Gość jak nie czosnek to znów cebula
smarzona cebula kto cie tak idiotycznie "smarzył",pewno kończyłaś szkółkę niedzielną u ojca dyrektora,taki przyśpieszony kurs ortografii,w cyklu dwutygodniowym?

Ja nie zrozumiem tego chorego podejścia. Jak można mówić o poczętym dziecku złepek komórek.. to już jest człowiek. od pierwszej chwili. Jak sadzicie powiedzmy słoneczniki, to też mówicie że posiałam roślinne komórki słonecznika?? Nie, każdy powie: posiałam słoneczniki! To jak można mówić o o wielllleeeee bardziej rozwiniętej istocie, która wykształci się w istotę, która ma rączki, nóżki, serce, mózg i wszystko inne, że to tylko zlepek komórek. To jest dopiero ciemnogród!

Obejrzałam ten filmik do którego dziewczyna dała link na wcześniejszej stronie. Brak mi słów. Naprawdę. Jeszcze mi łzy lecą. Szok po prostu. Dramat i tragedia. Boże, takie bezbronne, śliczne maleństwo, zostawione po prostu na śmierć!! Szok. Nie wiem jak wy ludzie możecie to popierać. Nie wiem i nigdy tego nie zrozumiem. Przecież wszyscy mamy serca...

swoja droga, co za hipokryzja - ta klinika gdzie pracuje ta pielegniara opowiadajaca o przeprowadzanych aborcjach nazywa sie Christ Hospital...

Gość klesza propaganda dla owieczek
klechy specjalnie robią takie propagandowe filmy dla infantylnych przygłupów ,żeby im łezka w oku stanęła,a wy się tym podniecacie,jak byle romansidłem,hahahaa

Gość haykopa
ABORCJA GORA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JESTEM ZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aborcja to gorszy grzech niż atakowanie dorosłego człowieka, który ma szansę się bronić, uciekać czy nawet wołać o pomoc. Płód (dla mnie dziecko) może jedynie cofać się przed ssawką bądź ręką mordercy.