Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monia252

PPRZERWALAM CIAZE A TERAZ NIE UMIEM SOBIE Z TYM PORADZIC

Polecane posty

Gość to niech się zabezpiecza
Ja bym wysłała, i to nie tylko parę złotych. Ale sorry, pytanie było do katoliczek

Gość czosnek jesc
To, co podoba się Lucyferowi (z niektórych egzorcyzmów) 1. Komunia święta udzielana na rękę dzięki temu mogę podeptać waszego Boga, którego ja zabiłem; i mogę celebrować moje msze (czarne msze) z moimi kapłanami, których Jemu wydarłem... 2. Skąpe stroje, na które łowię mężczyzn i kobiety, i zapełniam nimi moje królestwo (śmiech długi...niezwykle szyderczy), ale jestem zadowolony... co za radość 3. Telewizja... ach telewizja... jest moim aparatem, to ja ją wymyśliłem... aby zniszczyć poszczególne dusze i całe rodziny... rozdzielam je, rozpraszam moimi programami, przebiegłymi i przenikającymi do głębi... ach telewizja jest ośrodkiem przyciągania, gdzie przyciągam też wielu księży, zakonników i sióstr, zwłaszcza w godzinach po północy i już nie pozwalam im modlić się: hahaha... w jednym momencie pokazuję się na całym świecie... słuchają mnie i oglądają wszyscy... dość dobrze pomagają mi moi wierni słudzy, magowie, czarownice, wróżbici z kart i rąk, astrologowie... hahaha! 4. Dyskoteki.... wspaniałe... są to moje pałace ze złota, gdzie przyciągam najlepsze nadzieje społeczeństwa, które czynię moimi, niszcząc ich dusze i ciała... tysiące ich unoszę ze sobą przez alkohol, narkotyki i seks..., ach, nieustanne żniwo... ja jestem prawdziwym królem świata, a nie wasz Bóg, którego ukrzyżowałem. 5. Rozwody... separacje małżonków, są wymyślone przez mnie; odzyskuje dzięki nim moją własność... jest to jedno z moich najbardziej inteligentnych odkryć... niszczę w ten sposób rodzinę, społeczeństwo, gdzie 12 jestem adorowany, jako król świata... Seks, seks.. nie słuchajcie tego człowieka przybitego do krzyża, który wam nic nie daje... tylko ja wam dam prawdziwą przyjemność wraz z wolnym seksem... moje królestwo to nade wszystko przyjemność seksualna, przez którą króluję na ziemi. 6. Aborcja... zabijanie niewiniątek...! To moje najpiękniejsze i najprzyjemniejsze odkrycie! Zabijanie niewinnych zamiast winnych i zabójców z mafii! Zniszczę ludzkość i w ten sposób skończą, zanim się urodzą adoratorzy fałszywego Boga. 7. Narkotyki.... to najsmaczniejszy pokarm, jaki daję młodym, aby zrobić z nich głupców... i w ten sposób robię z nimi, co mi się podoba... złodziei, morderców, rozpustników... okrutnych jak ja... panów tego świata... moje sługi.

Pytanie do ludzi spod krzyza ale odpowiem. Tak wyslalabym, bo wyslalam już raz dziewczynie, nie zaluje tego mimo ze bylam zbluzgana potem bylam nagle podszywaczem autorki, padly oskarzenia na mnie i inne osoby ktore pomogly że to my wyludzamy pieniadze :/ ale nie zaluje :/

Gość Radyjka słuchasz???
czosnkowata,już pytałem,jakie zioło bierzesz,że masz po tym takie nawiedzone wizje?A do psychiatry chodzisz,czy tylko na najblizszą parafię?hahaahaa

Gość Radyjka słuchasz???
czosnek jesc! Ale masz wejścia do tego Lucyferka,zeby tak napisać,hahahahaa "2. Skąpe stroje, na które łowię mężczyzn i kobiety, i zapełniam nimi moje królestwo (śmiech długi...niezwykle szyderczy), ale jestem zadowolony... co za radość" dobre to ,natychmiast dzwoń do ojca dyrektora,on już z całym zastępem moherów tylko czekają na takie straszne wizje,dzwoń natychmiast,hahahaa

Gość czosnek jesc
Święty Dominik wypędzając szatana z ciała opętanego, zapytał go:- Którego świętego w niebie boicie się najbardziej i który ma największą władzę nad wami tu na ziemi ? Przez dłuższy czas szatan nie odpowiedział, aż wreszcie rzekł:-Najbardziej boimy się Matki Bożej. ona ma największą władzę nad nami i Jej należy się na ziemi cześć największa, gdyż jedna Jej modlitwa więcej znaczy niż modlitwy wszystkich świętych razem wziętych. Jestem zmuszony wyznać- mówił dalej zły duch- że z tych ,którzy trwają w nabożeństwie od Maryi i różańca, żaden nie jest potępiony, bo i tym, którzy są w grzechu śmiertelnym, Maryja pozyskuje przed ich śmiercią łaskę szczerej skruchy. ......................................................................................................... W Żywocie świętego Grzegorza czytamy, że jednego razu siedząc w konfesjonale, ów święty kałan ujrzał szatana. Zaciekawiony zapytał go: Co tu robisz, zły duchu? -A przyszedłem-odrzekł-oddać ludziom, co im wziąłem. -Coś ty im wziął ?- zapytał go znowu św. Grzegorz -Namawiając do grzechu-odpowiedział szatan- zabrałem im wstyd, tłumacząc, że wszyscy ludzie grzeszą i że nie ma co się z tego powodu bać grzechu, a teraz znowu, gdy chcą się z grzechu popełnionego spowiadać, oddaje zabrany wstyd, namawiając do zatajenia grzechu. Bo co powie kapłan na grzech wyznany i co powiedzą ludzie gdyby przypadkiem podsłuchali spowiedź- tak im w pokusie tłumaczę.

Gość Radyjka słuchasz???
czosnek jesc Czy ty jeszcze masz choć resztki swojego umysłu,czy już indoktrynacja kościółkowa ci nawet w genach zamieszała?Napisz jedno zdanie ,tak od siebie,bez tego Ctrl+C i Ctrl+V

Gość A siebie samą chociaż kochasz?
To jak Ci nie poślę chociaż stówy na utrzymanie Twoich starych rodziców, to nie mam prawa powiedzieć, że nie powinieneś ich topić w szambie? Żenada - mordować najbliższych, a winę zwalać na obcych ludzi, że na nich nie chcą łożyć. Zresztą czy nie chcą, to spójrz tutaj: http://zapytaj.wiara.pl/doc/553269.Instytucje-wspierajace-samotne-matki W Niemczech pewnie jest tego dużo więcej, u nich caritas dobrze działa.

Gość grabicie tylko do siebie
takie już macie grabki,spadaj z tymi diecezjami i arcy cos tam,bo ze śmiechu mnie zajady bolą,wy i pomoc,wy i kasa,hahahahaaaa

Mam tylko nadzieję, że nie planujesz mieć więcej dzieci. PS. Może doszło do przypadkowej sterylizacji? Mam szczerą nadzieję, że tak.

Nie jest mi ciebie szkoda. Masz na własne życzenie. Morderczyni własnego dziecka. Bóg cię osądzi po śmierci. Może chociaż co niektóre chętne na aborcję wyciągną wnioski.

Pewnie, najprościej się roześmiać, "załatwić formalności" i mieć dziecko z głowy. Tylko potem trochę smutno, jak Autorce, bo jednak jest się człowiekiem.

Twój facet domyśli się, jak dziecko nie będzie podobno do niego albo i ciebie. A jak miał problemy i nagle zaszłaś w ciążę, to na pewno się domyśli. Zrobi badania na własną rękę (wystarczy włos dziecka). Kwestia jak to przyjmie. Zdrady nie podaruje.

Gość ciemnogród to mało
Siamese Nie jest mi ciebie szkoda. Masz na własne życzenie. Morderczyni własnego dziecka. Bóg cię osądzi po śmierci. Może chociaż co niektóre chętne na aborcję wyciągną wnioski. XXI wiek no i nastepna nawiedzona co to wciąż tą bozią straszy.Bozia i bozie,bozia tępi ,bozia potępi,bozia osądzi,czyli gdyby nie ten strach ,co wam go kosciółkowi do tych ciemnych pał nawbijali,to aborcja by była ok,tylko z bozią to trzeba obgadać?hahahaa

Gość nie jestem katoliczką !!!!!!!!
Co ma do cholery kościół do tego??? Czy ludzie, którzy są niewierzący, są jednocześnie potworami i nie widzą niczego złego usunięciu 12-tygodniowej ciąży??? Takie mądre jedno z drugim, takie wyzwolone, a na lekcjach biologii pewnie spało i nie wie, że to już jest ukształtowany mały człowieczek.

Gość biologiczka się znalazła
autorka ci napisała,że dokonała legalnej aborcji,więc spadaj na szczaw !

A co mnie kurwa obchodzi że w jakimś popierdolonym kraju to jest legalne, tępa strzało? W innym kraju jest legalne zabicie swojej żony, to też powinna być norma?

No ja akurat uważam,że Polska to kraj delikatnie mówiąc nienormalny. Bo przecież lepsze jest podziemie aborcyjne i nabijanie sobie kieszeni.

Gość ja tez dokonalam
aborcji,na poczatku bardzo cierpialam,to normalne,ale gdyby Bog naprawde chciala abysmy mialy te dzieci to bysmy je mialy....nie zamartwiajcie sie,zycie toczy sie dalej,nie sluchajcie tych pseudoobroncow zycia ludzkiego...wezcie sie w garsc,glowa do gory,w koncu jestescie kobietami...wojowniczkami...pozdrawiam

Gość ja tez dokonalam
aha Polska to ciemnogrod tak na marginesie mowiac i ciesze sie ze juz tu nie mieszkam,majac za sasiadow pseudokatolikow...

Gość ja tez dokonalam
ten co choc raz nie zgrzeszyl niechaj rzuci kamienieniem...

Gość ja tez dokonalam
...(...)milosc nie zna nie nawisci...

Noctua - to co, zalegalizować aborcję? Żeby coraz więcej głupich panienek myślało "a tam, najwyżej wyskrobię, przecież to nic złego, skoro jest legalne"? To może jeszcze zalegalizujmy narkotyki, żeby Twoje dziecko mogło je kupić na każdym rogu ulicy, dzięki temu nie będzie mafii narkotykowej i złych dealerów...

Gość ja tez dokonalam
szkoda mi kobiet mieszkajacych w Polsce,podobne sa do muzulmanek ktore w kwestii wlasnego ciala nie maja nic do powiedzenia...

"gdyby Bog naprawde chciala abysmy mialy te dzieci to bysmy je mialy...." Buhahaha, i kto się teraz zasłania Bogiem? Inny powie tak: gdyby Bóg chciał, żeby moja żona żyła, to bym w nią wtedy nie trafił.... ala po to mi dał celne oko, żebym mógł bronić honoru!

ja też dokonałam - rozumiem, tak kochałaś swoje nienarodzone dziecko, a Bóg zawlókł cię za szmaty do lekarza i kazał ci je zabić :D "Gdyby Bóg chciał, to byśmy miały te dzieci" - tekst roku :D Bezczelność, chamstwo i zwalanie winy za swoją głupotę na, o zgrozo, Boga.

Gość ja tez dokonalam
nie chodzi o legalizacje aborcji ale o SWIADOMOSC ANTYKONCEPCJI!!!!!!!!!!!!!O wiekszy dostep do niej!!!