Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jacus98766789

ideał dziewczyny pod względem aparycji

Polecane posty

Gość jacus98766789
może te dziewczyny, które tak oceniam często pod względem wyglądu wcale nie są takie, jak myślę. w sumie imprezowiczki zazwyczaj jak widzę, chociażby w klubie, to żadna jeszcze mi się nie spodobała. z drugiej strony taki styl ubierania jak napisałem kojarzy mi się z klubowym takim. od razu mam wrażenie, że taka dziewczyna lubi z wieloma chłopakami na raz poflirtować, dobrą zabawę, alkohol, itd.

a_ja_mam_kota Nie nie! To nie chodzi o ubiór! Moja też się tak często ubiera ;] Chodzi mi o pewien typ kobiet. U mnie nazywają się one księżniczki tudzież gwiazdy i wręcz ich nie cierpię. I to nie z tego powodu że "nie mam u nich szans" tylko dla tego że działają na mnie jak płachta na byka.

Gość jacus98766789
aliksandra, 20. ogólnie lubię dziewczyny na czarno ubrane. :)

Właśnie o tym mówię. Nie pojedziesz limuzyną taplać się w błocie, a rajdowym wózkiem w długą trasę. Niby się da, ale pytanie PO CO?

Acha, no to ja też ich nie cierpię :D Dokładnie - gwiazdy , które są puste i tandetne, chichoczą, kochają dyskoteki i puby i dają sobie dziubaski na przywitanie, lans na maksa, to już nawet nie jest seksowne i kobiece tylko żałosne...

Gość jacus98766789
rus1, to mnie rozczarowałeś trochę. myślałem, że mogą być dziewczyny w skórze i dżinsach, ale jednocześnie spokojne i wierne, heh. :)

Gość jacus98766789
ja też takich nie trawię.

ale mam taki styl,ubieram się na czarno ze srebrnymi dodatkami, klamerkami ,ćwiekami ozdobnymi noszę wysokie buty , szatynka , długie włosy :D np mam czarną bluzkę z laycry ,duży dekolt spięty pośrodku srebrną klamrą taki mam styl

Gość jacus98766789
to najbardziej boli, gdy człowiek się stara, ma zainteresowania, dba o siebie, ćwiczy, uczy się w dobrej szkole, nie pije, nie imprezuje, prowadzi sportowy tryb życia, a dziewczyny lgną do pijaków bez planów na przyszłość w głowie. dotychczas taki typ mi się nie podobał, ale po Twoich postach rus1 jestem skłonny uważać, że te w skórach i dżinsach są takie same. czyli wychodzi na to, że musiałbym zacząć pić, być wulgarnych i chamskim, wtedy byłbym idealnym studentem...

Gość jacus98766789
aliksandra, to pewnie byś mi się spodobała, ale nic więcej. do porządnych osobników (wg mnie) lgną tylko szare myszki, które nie interesuje jak się ubierają i dbanie o siebie.

a_ja_mam_kota Szczególnie "dziubaski".... Żal... jacus98766789 Zdarza się, ale nie wiem czy nie było by bardziej prawdopodobne że cię piorun j...e w pogodny dzień...

Gość jacus98766789
w sumie kilka dziewczyn, u których miałem szanse mi się podobało. ale pewnie jakby się dowiedziały jak "często" imprezuję/piję to by mnie szybko skreśliły. właśnie problem w tym, że dziewczyny w wieku 16-20 interesuje głównie dobra zabawa i śmiech z byle czego. możliwe, że jestem zbyt poważny, a może i dojrzały jak na swój wiek.

jacus98766789 Na pocieszenie dodam że za trochę czasu (chociaż może to marne pocieszenie) To właśnie ty będziesz miał o niebo większe powodzenie niż chłopaczki co to tylko wychlać i przy....ć potrafią. No i musisz się pogodzić z tym że kobiety lgną do takich frajerów. Potem się tną, beczą, rwą włosy z głowy itd a i tak wracają do takich. Poza tym szare myszki są baaaaardzo często dzikimi kocicami, tyle że dla swojego faceta, a nie na pokaz. Pozdrawiam myszki ;]

Gość to szkoda, ze
jak dziewczyna sie fajnie ubiera, to jest juz niewierną, chamska imprezówką

Rozejrzyj się za nieco starszą. Tak ok 25 lat. W tym wieku to już raczej mają rozum na swoim miejscu. A uwierz że warto ;]

Gość jacus98766789
wolę dziewczyny, które na przykład na co dzień nie pokazują swoich atutów, ale dopiero w domu widać jakie są. tylko takie myszki mi się kojarzą z dziewczynami w okularach i sweterkach.

Gość jacus98766789
miałbym szansę myślę u starszej, bo nie mam na myśli jakiś flirtów, przygód, niedługo kończę szkołę, po której są bardzo duże zarobki i może za charakter też bym plusa złapał i zainteresowania. tylko mnie pociągają młodsze. : )

jacus98766789 Zaprzeczasz sam sobie. Gwiazdy i księżniczki raczej nie mają więcej do zaoferowania ponad to co widać, a "szare myszki" owszem. Przynajmniej duża ich część.

Gość jacus98766789
czarne buty na obcasie, również czarne rajstopy i spóniczka, ciemna bluzka - ideał :)

Nawet taka czasem potrafi powiedzieć coś więcej niż "eeeeeeeeeeeee"

Gość jacus98766789
jeśli chodzi o te atuty, to miałem na myśli, że dziewczyna nie musi chodzić w mini, żeby pokazać nogi albo biust. może być cała zakryta, ale rozbiera się dla faceta w domu i jak to zrobi, to jest na co popatrzeć. bo myślę, że są skromne, ale i atrakcyjne dziewczyny.

Gość jacus98766789
tak sobie teraz uświadomiłem, że mi po prostu chodzi głównie o styl ubierania. może być szara myszka, ale żeby nie nosiła sweterka i okularów. może to niedojrzałe podejście, ale nie lubię takich szczerze.

dyrektore wow :D zawsze chodzę na czarno, w szafie mam czarne ubrania i białe , czasem żółte koszulowe do spódniczki czarnej z rozpierdakiem z tyłu noszę kabaretki i kozaczki czarne ze srebrną klamerką do tego krótki żakiet czarny zamszowy z ekspresami dobrze się w tym czuję , właśnie w czarnych ubraniach , gdybym założyła np różowy sweterek i kremową spódnicę to bym sie źle czuła i głowa by mnie rozbolała

Ohydna jędza To z zazdrości ;] jacus98766789 Musisz nauczyć się patrzeć!