Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jacus98766789

ideał dziewczyny pod względem aparycji

Polecane posty

[zgłoś do usunięcia] piczkaxxxxxxxxx rus 1 czekam na odpowiedz bo nie rozumiem czego moze mi sie nie chciec To nie ja mówiłem że ci się nie chce

czy mniej wiecej taki styl odpowiada autorowi? Coś mi mówi że nie...

Gość piczkaxxxxxxxxx
a to sorry bo juz dostaje oczopląsu :classic_cool:

Każdy lubi co innego! Ile ludzi tyle opinii. Interesujesz się modą? Lubisz dobre i tanie kosmetyki? Nie umiesz się obejść bez modnej biżuterii? Chcesz wyglądać modnie za małe pieniądze? Mam coś dla Ciebie! Sama zobacz! Ubrania, kosmetyki, biżuteria. Tutti Frutti Style , sklep dla prawdziwych fashionistek : http://allegro.pl/show_shop.php?shop_id=19548 008

Gość jacus98766789
rus1, ale ciężko być z kimś, kto nie podoba nam się z wyglądu.

[zgłoś do usunięcia] jacus98766789 rus1, ale ciężko być z kimś, kto nie podoba nam się z wyglądu. Z tym się zgodzę, ale nie mówię ci żebyś szukał kogoś kto ci się nie podoba. Ubranie to tylko ubranie i można je zmienić. Kompromis... W końcu całe życie to kompromis, szczególnie życie w związku.

Gość jeden szkopuł w zwiazku .....
czytam cie od jakiegos czasu i wiem, ze moglbys byc calkiem dobrym materialem dla mnie :-)

teraz mnie ignorujesz...

Gość jacus98766789
rus1, żeby ktoś wywarł pozytywne wrażenie musi być też chociaż trochę fajnie ubrany, no. u dziewczyny czarna bluzka, dżinsy i baleriny lub obcasy.

Gość jacus98766789
rus1, omawiamy ubiór tylko. a tak w ogóle to wróćmy do sedna. czy spokojna dziewczyna, domatorka może tak się ubrać? np. http://wd8.photoblog.pl/np4/201010/DF/77857457.jpg - tak czarna bluzka, jakiś wisiorek i dżinsy. bo czytając Was, to już dochodzę do wniosku, że zostaje opcja "sweterek, zamszowa kurteczka i okulary)

jeden szkopuł w zwiazku ..... Ależ skąd. Po prostu nie lubię rozmawiać z pomarańczami. I lepiej nie pisz na maila bo ci moja zweryfikuje zainteresowanie kilkoma ciepłymi słowami ;] Jak masz chęć pogadać to podam ci innego maila albo gg

Rus1..bylabym twym idealem..

Gość piczkaxxxxxxxxx
a ty aurorze od razu ze imprezowiczka , nie oceniaj ludzi po ubraniach jak bys mnie zobaczyl to bys pomyslal " ta to co tydzien na imprezie pewnie " na dyskotece bylam kilka razy i mnie to nie kreci a jestem raczej w wieku "bani u cygana " ha ha :classic_cool:

Czy jak sie zaczernie to cos zmieni? Nie za wiele, ale moge to zrobic :-) Twoja kobieta zaglada ci w poczte? :O Dobrze o tobie swiadczy, ze masz druga :classic_cool:

jacus98766789 Noooo w końcu jakaś fajna. Podkreślona uroda, ale nie wyzywająca. Jak widzisz można...

Gość jacus98766789
to jest mój błąd. ale jakoś nie może do mnie dotrzeć, że "cicha" dziewczyna może się ubrać chociażby tak jak w ostatnim moim linku. tak samo nie dociera do mnie, jak ocenialiście jeszcze niedawno pozytywnie moje ciało na tym forum, albo jak ludzie mi mówią coś miłego. mam swoje poglądy niepodważalne i nie potrafię zrozumieć, że może być inaczej niż mi się wydaje..

Gość piczkaxxxxxxxxx
tak , spokojna dziewczyna moze sie tak ubrac :D przeciez jacuś pełno dziewczyn w takich ciuchach lata teraz , co druga jest tak ubrana wiec musisz wypatrywac dalej a na pewno jakas sie znajdzie :classic_cool:

Gość jacus98766789
rus1, to jest właśnie ideał wg mnie. z twarzy musiałaby mi się spodobać jeszcze i dziewczyna marzeń. tylko też imprezowiczka pewnie. :D

[zgłoś do usunięcia] jeden szkopuł w zwiazku ..... Czy jak sie zaczernie to cos zmieni? Nie za wiele, ale moge to zrobic Twoja kobieta zaglada ci w poczte? Dobrze o tobie swiadczy, ze masz druga Ten mail jest wspólny. Dla siebie mam inny i to nie oznacza że można tam znaleźć podejrzane treści. Prywatność jest potrzebna każdemu.

Gość piczkaxxxxxxxxx
musisz byc bardziej otwarty i bedziesz najlepszym chlopakiem na swiecie jak juz znajdziesz te swoja spokojna laske

Jaus...Twoim problemem jest to, ze zbyt powaznie do tego podchodzisz..Predzej czy pozniej, czy tego chcesz, czy nie..pojawi sie dziewczyna, ktora bedzie dla ciebie idealna a ty dla niej..spokojnie. Jak sie szuka to sie nie znajduje w tym przypadku.

Gość jacus98766789
piczkaxxxxxxxxx, może ostatnio po samoocenie mi poleciało, bo mam wrażenie, że takiej nigdy nie będę miał... mimo, że podobam się wielu dziewczynom, nawet same mnie podrywają, nie dociera to do mnie.

pisalam do Jacusia :-)