Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jacus98766789

ideał dziewczyny pod względem aparycji

Polecane posty

Gość jeden szkopuł w zwiazku .....
pisales o wzroscie :-) Rus1..mam taka zasade, ze nie pcham sie miedzy wodke a zakaske...ale przywitam sie :-) 🖐️

moge byc czarna jak chcesz, ale nie loszka 😡 :-P

Gość jacus98766789
ale zawsze jest przejrzyściej i ludziom chce się czytać. pooglądać fotki z wybiegów można w innym dziale albo najlepiej top model obejrzeć lub jakiś fashion tv. :P

29.

1. Nie czaje sie na ciebie :-) 2. Nie czaje sie na nikogo. 3. Kocham Cie tekst byl zartem, nedznym przyznam. 4. Nikogo nie szukam a pogadac lubie z kims, kto ma cos do powiedzenia.

Bardzo mi przykro Dyrektore, ze nie polechtalam twego ego 🖐️ co za tym idzie..urazona duma meska kaze ci mnie wrzucac do wora z innymi. A to blad w mym przypadku..Lubie starszych z zasady, ale nie starych :D

Gość Witam wszystkich 3497956925
Witam, nie zamierzam zakładać nowego topiku bo nie mam zwyczajnie czasu wiec weszlam na przypadkowy - padło na wasz otóż od kilku tygodni obserwuje kafeterie i zastanawiam się nad życiem ludzi udzielających się tutaj od rana do nocy czy wy nie macie zadnych obowiazków?? zadnego hobby? nie uprawiacie sportów, nie spotykacie sie ze znajomymi, nie czytacie książek??? jak wam sie udaje bez przerwy tutaj pisać?? pytanie moje kieruje oczywiscie do stałych forumowiczów i proszę jednocześnie o nietraktowanie mojego wpisu jako "prowokacji" jestem zwyczajnie ciekawa jakie trzeba wieść życie aby udzielać sie tutaj non stop

Gość jacus98766789
temat "stanął". jest tu ktoś jeszcze? :)

Gość jacus98766789
mnie nie pytaj. studiuję jeszcze, a że obowiązki uczelniane wypełniłem i się nudzę, to znalazłem to forum i chciałem z kimś pogadać. :)

'dyrektore' co znacza te dwa slowa ktore napisales?? nie rozumiesz tego waszego 'slangu'

sorry - mialo byc 'nie rozumiem tego waszego slangu"

Gość jacus98766789
a_ja_mam_kota, link nr 4 i 5 najlepsze.

Gość jacus98766789
fajne są te buty z czerwoną podeszwą. :)

obserwuje wiele takich stron i forów poniewaz jestem wlasnie w trakcie pisania pracy magisterskiej na temat zwiazany z internetem i moze mi sie to przydac, a to ze obserwuje od kilku tygodni nie znaczy ze w daje sie w dyskusje z wami tak własnie sie spodziewałam czegos takiego - ze zostane obrzucona stekiem prostackich nieuzasadnionych wyzwisk!! ale czego innego sie mozna spodziewac po ludziach udzielajacych sie tutaj cale dnie i noce.. a po tobie dyrektore od razu widac ze jestes zacofanycm chamem i prostakiem, jestem wrecz przekonana ze twarza w twarz rozmowa z toba wygladalaby zupelnie inaczej.. ehh pytanie czy ty w ogole z kimkolwiek rozmawiasz.. sądząc po słownictwie pewnie z równymi tobie.. załosne

zapomnialam ci dopisac ptasi móżdzku, ze fakt, iz obserwuje to gówno od kilu tygodni nie znaczy ze ja siedze tutaj od rana do wieczora:) bałwanie - wystarczy ze wejde 3 razy w ciagu dnia na 5 min i zobacze ze tacy debile jak ty pisza tutaj calymi dniami bo przeciez wyswietla sie godzina przy tych wypocinach:) zwykle nie uzywam tego typu słownictwa ale chyba do prostaka inaczej sie nie da :) ps rozbawiłeś mnie:)

Gość jacus98766789
nie znam się na damskim świecie mody, ale wydaje mi się, że takie z czerwoną będą dalej w sprzedaży. zbyt seksowne, żeby odeszły. :)

dyrektore, mylisz się, te szpilki są klasykiem Louboutina, one zawsze będą w sprzedaży, sama mam takie, pasują do wszystkiego, robią wielkie wrażenie i są nie do zdarcia, wydałam na nie majątek, w sumie to moje jedyne tak drogie buty, ale mam je już od 3 lat i jestem mega zadowolona. To coś jak torebka od Chanel i mała czarna, zawsze będą modne. A te szpilki ala trapery to faktycznie porażka. :] A najgorsze są trampki na obcasie fuuuuuuuuu.

Gość jacus98766789
żeby takie moja dziewczyna chciała nosić w przyszłości. :D

Gość jacus98766789
nie wierzę. :) najwyżej dziewczyny ponoszą dłużej te albo kupią podobne.

Gość jacus98766789
prześmieszne, kalosze tak samo. :)

Gość piczkaxxxxxxxxx
to niech jacus teraz nam pokaze jak sie ubiera :classic_cool:

Gość jacus98766789
piczkaxxxxxxxxx, dawno zdjęć mi nie robiono, więc sobie daruję. a nie będę się bawił w przebieranki w akademiku. :) co najwyżej fotkę ciała, bo mam pod ręką, ale już była do oceny tutaj. :)

Gość piczkaxxxxxxxxx
a tam dawaj co masz moze byc i ciało :P

Gość jacus98766789
dyrektore, e tam, na pewno nie każda. jak ktoś wie co dobre, to nie kupi. :)

Gość do derektore
widze ze tutaj nawet można spodziewac sie ataku za zwykłe literówki:) za to ty pewnie piszesz wszyskie wypociny ze słownikiem w reku i przed wysłaniem sprawdzasz 10 razy - no ale typowe gdy nie ma sie nic lepszego do roboty a zła na ciebie nie jestem, raczej ty na mnie co wywnioskować mozna po ataku na mnie i tych prostackich wyzwiskach:) nie dopuszczasz do siebie mysli ze nie masz innego zycia nic komputer :D:D i dlatego tak zareagowałes:) czy na prawde nie stac cie na wiecej?? jestem w szoku skąd biorą sie takie prostaki i chamy! w jakiej ty sie rodzinie wychowujesz? a moze w lesie bądź w piwnicy?? popracuj troszke nad soba bo jestes na prawde tak denny ze az smieszny, dawno sie tak nie ubawiłam:)

Gość jacus98766789
dwa razy tutaj wrzucałem. :P

Najgorsze są kalosze (szczególnie w pstrokate wzorki) i buty emu. Nienawidzę też okularów kujonek zerówek z grubymi oprawkami, niektórzy sobie próbują niby dodać +100 do inteligencji i indywidualizmu. A i spodnie alladynki, takie dresy z wiszącym krokiem. Jakie są jeszcze waszym zdaniem klapy modowe, za którymi ślepo podąża społeczeństwo? :)

Gość piczkaxxxxxxxxx
a ja widze pierwszy raz i mysle ze jak bys sie bardziej opalił to by było niezle i nie wiem skąd ta twoja niska samoocena :classic_cool: