Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jacus98766789

ideał dziewczyny pod względem aparycji

Polecane posty

Gość jacus98766789
na co dzień tego nie widać, więc nie mam powodów do wysokiej samooceny. dawno jakiegokolwiek kontaktu z dziewczyną nie miałem i stąd takie poczucie, że nie interesują się mną. z drugiej strony to się nie staram o to, żeby poznawać nowe, nie chodzę na imprezy, nie ma okoliczności odpowiednich. czekam na jakiś przypadek, kiedy mi się spodoba jakaś dziewczyna, bo na siłę się nie da. :)

Gość piczkaxxxxxxxxx
na codzien musisz jakos sie ubrac i cie same dziewczyny zauwaza podaj linki do jakichs fotek z podobnym stylem lub ubraniami twoimi :classic_cool:

Gość piczkaxxxxxxxxx
ja tam sie nie jaram bo ciało jest raczej z tych fajnych ale niech jeszcze troche przypakuje i sie opali to moze i sie bede jarac :classic_cool:

Gość jacus98766789
a twarz pozostaje do oceny w świecie realnym już. nie chcę się ujawniać. :)

Gość piczkaxxxxxxxxx
no twarz i styl ubierania pozostaje wielką tajemnicą :classic_cool:

Gość piczkaxxxxxxxxx
no fajner fajne tylko se w takich sam chodz :classic_cool: ja bym 5 metrow nie przeszła w takich szczudłach

Gość do derektore
widze słowotwórstwo na wysokim poziomie "gimgówno" kto to w ogole wymyśla?? wymyslaj dalej te idiotyczne słowa imbecylu z koziej wólki.. pewnie sikasz pod siebie zeby tylko nie spedzic minuty bez tego forum:) dalsze wywody sobie daruj bo juz tutaj wchodzic nie zamierzam

Gość jacus98766789
co do ubioru, to można powiedzieć, że typowo młodzieżowe ciuchy, jak u większości 20-sto latków. czarne lub ciemnoniebieskie dżinsy, buty - http://e-sizeer.sport.pl/files/picture/31/20/70-1/buty,lifestyle,lacoste_nuvera,4956965-small.jpg koszulki polo, bluzy rozpinane, sportowe albo z kapturem, zdarza się polar i to wszystko w stonowanych kolorach. bez jakiś "batmanów", czy innych rysunków pstrokatych. zegarek oczywiście elegancki z czarnym, skórzanym paskiem. :)

Gość jacus98766789
dokładnie, te worki na nogach to klapa.

jacus98766789 napiszę krótko, mam sprecyzowany gust, również pod względem ubioru. tak sobie myślę, że może lepiej całe życie sam będę. nie chcę, żeby mi się spodobała dziewczyna nie w moim typie, chociaż to jest zaprzeczenie samo... Jak można szukać kogoś ze względu na obiór, styl z czasem może się zmienić, charakter osoby raczej nie.Ja swego czasu lubiłam śmigać tylko w jeansach i glanach, teraz uwielbiam spódniczki i eleganckie szykowne buty do tego.A więc nie ubiór świadczy o człowieku ale osobowość i charakter.Masz złe podejście do szukania dziewczyny chłopcze.

Gość piczkaxxxxxxxxx
jedno i drugie moze zmienic sie o 180 stopni :classic_cool:

Gość jacus98766789
piczkaxxxxxxxxx, dokładnie w takich. tylko szukam w dobrych sklepach. na allegro zdarzy mi się bluzę kupić albo koszulkę. donkapatke, w temacie chodziło o związek między charakterem i stylem ubierania i irytację tym, że dziewczyny, które mi się podobają nie zwracają na mnie uwagi, a nie w moim guście tak. ogólnie skomplikowany wątek. przez moje zbyt często myślenie o drobiazgach. :)

Gość piczkaxxxxxxxxx
no jak w takich to juz jest dobrze :classic_cool: a jak z twoimi włoasmi ? irokez czy moze łysy :P?

Gość jacus98766789
krótkie :P ogólnie nie interesuję się modą i nie latam za często po sklepach, nie wiem też jakie trendy są, ale staram się schludnie ubierać. :)

Gość jacus98766789
ja kiedyś takie nosiłem. teraz zbyt obcisłe by dla mnie były i nie lubię jak tak w kroczu ciśnie. :) ale wyglądają dobrze takie.

jacus Może za dużo myślisz a za mało działasz? Do odważnych świat należy!czy tego typu dziewczyny się Tobą interesują, tego dowiesz się tylko jeśli zaczniesz z nimi rozmawiać.

Gość piczkaxxxxxxxxx
dlatego ze w kroczu cisnie sa tez takie rurki obcisłe ale mają krok opuszczony troche i tez fajnie wyglądają męską modą sie nie interesujesz a jak dziewczyna ma wyglądac to wiesz :classic_cool:

Gość jacus98766789
wiem, muszę się przełamać. nie mam z tym problemu jak dziewczyna naprawdę mi się podoba. jak byłem zauroczony jedną dziewczyną, to miałem więcej odwagi. a tak, żeby po prostu jedną z ładniejszych dziewczyn poderwać, to nie mam chyba aż takiej motywacji.

Gość jacus98766789
wiem jak ma wyglądać, bo podpatruję inne. :) ale co jest modne, to się nie orientuję. :)