Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jacus98766789

ideał dziewczyny pod względem aparycji

Polecane posty

Gość jacus98766789
dyrektore, często właśnie te grube się nie krępują, a te z odpowiednią sylwetką chowają. oczywiście nie zawsze. boję się, że takie spokojne dziewczyny, szukające poważnego chłopaka, myślące o przyszłości i wierne są takie jak ta na zdjęciu po lewej stronie w linku powyżej.

jacus98766789 Dziewczyna 1- kiepsko, ale rokuje Dziewczyna2- masakra z tragedią podsypana beznadzieją....

Gość jacus98766789
jeśli są "szare myszki" ubierające się jak ta na fotce nr 2, to nie ma mojego problemu, tj. tematu.

Gość piczkaxxxxxxxxx
alez wy jestescie schematyczni i płytcy , ja np jestem w sumie szarą myszką ale ubieram sie fajnie moim zdaniem , bardziej jak ta dziewczyna po prawej (chociaz nie az tak ) uwazam sie za bardzo inteligentną a to w co sie ubieram nie ma związku z tym kim jestem , poza tym mam bardzo skomplikowaną osobowośc a i nosze skóre ale granatową , nie czarna :classic_cool:

Pewnie tak, z taką na zakupach dostawałbym szału, chociaż jestem cierpliwy. Ale zawsze można wypić melissę.

Ohydna jędza Ja mam wszystko ładne będę chodzić nago A gdzie cię można spotkać? ;] Do tego sądząc po nicku, polubiłbym cię ;]

Gość piczkaxxxxxxxxx
Czyli nie pasujesz do opisywanego schematu... niestety ja nie pasuje do żadnego schematu :classic_cool:

Gość jacus98766789
ja mam taki tok myślenia, że jak dziewczyna ładnie się ubierze, nie koniecznie wyzywająco, np. jak ta powyżej (można rzec normalnie), to już szukająca zabawy lala, która czeka z piątku na piątek, żeby wypić sobie, najlepiej z chłopakami i wrócić nad ranem do domu.

aliksandra- opis twojego ubioru wydaję mi się bardzo tandetny, szczególnie kabaretki i klamry Myślicie stereotypowo bardzo panowie. Szare myszki , nieśmiałe i wieśniacko ubrane nie zawszę mają piękną duszę, dobrze się uczą , są inteligentne a w łóżku to kocice. Znam bardzo dużo przykładów ,które temu zaprzeczają. Dodatkowo moim zdaniem, kobiecie ,której nie potrafi się stylowo , kobieco ubrać brakuję tego czegoś w charakterze, co przyciąga facetów Kobieta nie koniecznie musi świecić golizną i mocnym makijażem ,żeby pokazać swój seksapil i pewność siebie. Może ubrać się kobieco i z pazurem będąc inteligentną dziewczyną z poczuciem humoru - jestem tego skromnym przykładem. Apeluję do facetów ,żeby widząc pewną siebie dziewczynę , ładnie , modnie ubraną nie wrzucali do worka imprezowiczek lecących na kasę i umięśnionych technobojów. Ja przyciągam spojrzenia facetów, a o dziwo byłam na dyskotece może ze 3 razy w życiu, studiuję drugi kierunek, mam świetną pracę i fajnego chłopaka, który nie jest łobuzem, co najwyżej małym łobuziaczkiem :)

Gość jacus98766789
Ohydna jędza, takie mi się podobają. czasami mam takie wrażenie, że taka dziewczyna potrzebuje przygód, zabaw, a ze mną by się nudziła. może przez to, jaki tryb życia prowadzę na studiach. chociaż starałbym się jej zapewnić co chce, może oprócz imprez.

Gość piczkaxxxxxxxxx
piczkaxxxxxxxxx szarym myszkom mówimy nie..... jeśli nawet jeśteś średnio łądna - masz 1000 mechanizmów aby się pokazać - a Tobie się zwyczajnie nie chce czego mi sie nie chce niby ? granatowa skóra z ceraty ze ściagaczami na rękawach??? trafiłem? nie nie z ceraty , to naprawde porządna skóra a i ma ściągacze ale znow myslimy schematamie hę ? :classic_cool:

a_ja_mam_kota Ale ja cały czas staram się o tym mówić. Jedno spojrzenie wystarczy do odróżnienia dobrze ubranej, pewnej siebie i seksownej kobiety od tandetnej gwiazdy.

Gość piczkaxxxxxxxxx
a ja mam kota , no to jestes podobna do mnie z deka z tego co piszesz :classic_cool:

Gość jeden szkopuł w zwiazku .....
kocham cie Rus1..

do a ja mam kota BRAWO!! Pięknie powiedziane!!! Ja tego również skromnym przykładem jestem. Może trochę więcej imprez zaliczyłam, ale nigdy nie budziłam się z moralniakiem :)

[zgłoś do usunięcia] jeden szkopuł w zwiazku ..... kocham cie Rus1.. Ujawnij się ;]

Gość jacus98766789
rus1, może wygląda całkiem normalnie, ale pewnie potrzebuje pełno wrażeń w postaci libacji alkoholowych, tych "faz" młodzieżowych, itd.

TAROT GG I EMAIL Anna A ile trzeba zapłacić żebyś nie śmiecił/a porządnego forum?

Gość piczkaxxxxxxxxx
rus 1 czekam na odpowiedz bo nie rozumiem czego moze mi sie nie chciec :classic_cool:

Gość jacus98766789
co Wy z tymi białymi kozaczkami? nie miałem na myśli pisząc białe buty. :)

Ale to jest z bloga Tomasza Jacykowa! To on ją tak wystylizował, pewnie to była genialna metamorfoza, niekoniecznie ta kobieta może mieć taki styl i ten styl niekoniecznie wyraża jej osobowość...

jacus98766789 O to mi chodzi. Odpowiedz sobie na pytanie czy warto się z taką użerać dla samego wyglądu? Według mnie nawet nie warto zadawać sobie takiego pytania. Jak jest mi z kimś dobrze to jest cały czas. Choćby w domu, w starych dresach przed telewizorem. Pozerstwo jest męczące, a i tak w końcu wychodzi prawdziwa natura. Ja wolę tą naturę znać od początku.