Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiula##22

Zakocha lam się w policjancie, umawialiśmy sie na randki a teraz powiedział,ze..

Polecane posty

Gość Kasiula##22

jak w temacie... powiedział,ze ma dziewczynę, którą bardzo kocha,. To po co robił mi nadzieję. Znam odpowiedz, swędzi go kutas i mysli ,ze jak jest funkcjonariuszem policji to może duzo. JA mu pokaże! A ciągle o nim myśle. Mam dość, często go widuję bo pracuję w miasteczku, gdzie on jest dzielnicowym, często się mijamy. Poznaliśmysię podczas interwencji drogowej, ja byłam swiadkiem. Myslał,ze będzie miał kolezanke do pukania, nigdy w zyciu! Nienawidzę go, a jestem zauroczona w tym łajdaku

Gość eeeeeeekkkkkkkk
Pamiętaj, że każdy policjant ma dwie pałki. Jedną przy spodniach, a drugą w spodniach. Którą pałkę wolisz ?????

Gość Kasiula##22
Do nieczego nie doszło na szczęscie! Jedynie pocałunki... Ale jak mam o nim zapomnieć, ciągle o nim myśle

Gość izulekskk
tacy juz sa policjanci! mam znajomego policjanta i wiekszosc jego znajomych to babki z ktorymi sie oczywiscie umawia niezobowiazujaco. ze mna tez probowal ale go wystawialam i zrezygnowal. :-D

Gość autorko dziękuję ci bardzo
za poprawę humoru :) Od rana mam paskudny humor,a Twój tekst o tym,że swędzi go kutas mnie zabił :D:D

Gość Tadzio z Marysiowa
chciałbym ciebie mieć Kasiula##22 :)

Gość Kasiula##22
ale co mam teraz zrobić? Już ja mu pokaże. Nastawienie bojowe jak nic A to tej Kobietki co ma dziś zły humor, głowa do gory:-) w końcu kiedyś musimy mieć lepsze dni..

Gość Kasiula##22
do Tadzia z Marysiowa. Możesz mnie mieć za 200 zł godzina.

Gość Kasiula##22
koniec tematu, podszyw wszystko zepsuł. CZy to takie fajne i zabawne podszywać sie za innych i jeszcze bardziej ich dołować?

Gość Kasiula##22
Wszystko popsuł podszczywacz:/ Jak juz to 250 zl na godzine.Prosze nie myslec ze jestem tania....A ten policjant okazal sie woznym w pobliskiej szkole tylko po pracy przebieral sie w mundur policjanta.Nie wiem co teraz zrobic;(

Gość Kasiula##22
Okazało się, że przebrany policjant miał w spodniach małą pałkę.

Gość Tadzio z Marysiowa
:O:(

Gość Kasiula##22
bez komantarza podszywku. Udaj sie do psychoanalityka, bo na zerowaniu na innych leczysz swoje kompleksy a nie powiem co jest Twoim największym... skoro tylko o seksie piszesz. Coś nie tak z Twoją dolną drugą głową? przyrodzenie szwankuje? miłego dnia.

Gość Kasiula##22
Teraz będę uważać i zawsze sprawdzę długość męskiej pałki przed seksem.

Co mamy ci powiedzieć? Żebyś wypiła jakąś cudną miksturę na zapomnienie? Nie ma tak dobrze niestety. Oni już tak mają. Chyba wszyscy... U mnie tylko trwało to spotykanie i mydlenie mi oczu trochę dłużej. I długo nie mogłam się pozbierać... Tekst ze swędzącą pałką jest jak najbardziej trafny.

Gość Kasiula##22
to muszę to przeczekać i zapomnieć o tym chujku wstrętnym, tylko będę go widywać. On do mnie wydzwania, pisze... To prędzej, czy pozniej mnie gdzieś zgarnie i będę musiała patrzec na jego mordkę:-( chcę po prostu zgasić kontakt, bez wyjasniania