Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktore ladniejsze ?????

ktore z tych imion jest ladniejsze

Polecane posty

Gość Nika_23_
Zdecydowanie Aniela , A może Aurelia? dla chłopczyka Seweryn jest ok a np.Szymon?

A no to Ci się jeszcze milion razy może odmienić :) Ja przez całą ciążę chciałam dać chłopcu na imię Adrian. Tydzień przed porodem mi się odmieniło i jest Aleksander :)

Nika_23_ Zdecydowanie Aniela , A może Aurelia? dla chłopczyka Seweryn jest ok a np.Szymon? Aniela - to byl nim zaszlam w ciaze moj faworyt :) Aurelia - odpada , dla chlopczyka wybiera maz , a jemu nie zbyt sie Seweryn podoba :) Szymon - rowniez na nie . Ta mila- wiem ze sie moze odmienic mi sie tyle razy odmienialo , raz karolina , raz Aniela a jak juz jestem w ciazy i dzis mi tak wpadlo imie Pola , moze akurat bedzie dziewczynka :D kiedys czytalam ze bedac w ciazy jakos dziecko komunikuje sie z matka jakie mu imie nadac :D czy cos takiego wiec napewno bedzie Polusia :) :D

Gość bbbbbbb26
my tez mieszkamy za granica , maz nie jest Polakiem i wspolnie wybralismy imie Viktoria, przez k po mojej'' interwencji'' ;) a ze nie spotkalam tu jeszcze zadnej Wiktorii i imie uchodzi za starodawne, bardzo mi sie podoba;]

:) pamietam jak kuzynka urodzila dziecko dala na imie Helena i tak kiedys z nia rozmawialam i mowie mi to sie podoba imie karolina -ka a ona : czemu mi tego wczesniej nie powiedzialasssssssssssssssssssss !!! :D:D no ale za pozno juz bylo na zmiane i zostala Helenka po jej prababci :)

Wiktoria to mi sie kojarzy z taka wladczoscia ,arystokracja :)

Gość moja babcia tak sie ...
Witaj Pola to zdrobienie imienia Apolonia pozniej przybralo odrebna forme jako Pola moja babcia miala na imie Apolonia w mlodosci zwali ja Pola :) bardzo ladne jest to imie, takie pasujace do slowianskiej urody :) uwazam jesli bedziesz miala coreczke i dasz na imie Pola to bedzie malo spotykane , rowniez na zachodzie ja mieszkam w DE ale nigdy jeszcze nie spotkalam sie z imieniem Pola super !