Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktore ladniejsze ?????

ktore z tych imion jest ladniejsze

Polecane posty

dla dziewczynki : Pola , Aniela, Karolina ,Amelia dla chlopca : Vincent (polska forma Wicenty ) , Aleskander choc mi bardziej podoba sie skorcona forma Olek :) badz Seweryn Tyle o to propozycji , mieszkamy zagranica ale preferuje polskie imie . Ale mysle ze Vincent raczej nie :) kochani ktore wam sie bardziej podoba ? i prosze o kulture :) pozdrawiam.

skrocone * przepraszam za blad:)

przyszla mama...... dziekuje za opinie :)

Mi tez podoba się Aleksander :) Dla dziewczynki wybrałabym polę lub Amelię. Jeśli będe miała córkę, dam jej imię Melania i zdrobniale będziemy nazwywac ją Mela, Amelka.

Gość dla m. m. m.
Karolina i Vincent

Aniulcia - Melania to tez ladne imie ;)

no gdybym miala blizniaki i 2 plciowe to Pola i Aleksander super by brzmialo :D

Gość karolajnananana
Karolina, a z męskich żadne

Aleksander 🌻 - mój synek ma tak na imię. Mało znam ogólnie Olków i dobrze ! Drugi raz nazwałabym go tak samo. Olek, Oluś, Aleks.... jeśli wierzysz w znaczenie imion to poczytaj, też pięknie piszą o tym imieniu.

Gość okjl
oj Vincent, slicznie imie:) malutki mojego meza brata ma 4 latka i wolamy na niego Vini:D nie jest Polakiem, sliczne imie, zebym miala nazywac synka to nazwalabym go wlasnie Vini;) ich coreczka ma na imie Eleni, tez slinicznie;)

Olaf jakos mi sie nie podoba :( ale chyba jak bedzie dziewczynka to Pola :) tak mnie wzielo na te imie :)

Gość okjl
slinicznie::D:D:D slicznie;)

Gość Aleksander jest piękne
na cześć naszego najlepszego prezydenta :)

najpierw chorowalam na karoline pozniej po babci Aniele , a teraz choruje na Pole Vincent wiem sliczne imie , ale nijako by to sie mialo do nazwiska :P

Moim zdaniem może i imię Vincent jest ładne, ale uważam, że jest to wydziwianie.... takie na siłę pokazanie jaka to jestm cool bo dałam Vincent dziecku na imię. To tak jak te wszystkie Jessici, Dinisy, Keviny.... Jednak Aleksander to jest znane, poważne i dostojne imię... Ale to moje zdanie i nie musi się z nim nikt zgadzać.

Gość noto mze...
"Aleskander choc mi bardziej podoba sie skorcona forma Olek" ...Oleg? wymowa sie od Olka nie różni...

Tamiła Moim zdaniem może i imię Vincent jest ładne, ale uważam, że jest to wydziwianie.... takie na siłę pokazanie jaka to jestm cool bo dałam Vincent dziecku na imię. To tak jak te wszystkie Jessici, Dinisy, Keviny.... Jednak Aleksander to jest znane, poważne i dostojne imię... Ale to moje zdanie i nie musi się z nim nikt zgadzać. Nie zgadzam sie z tym Vincent jest tak pisany na zachodzie ja nie mieszkam w PL , a polska forma to Wicenty :) wiec gdybym mieszkala w pl bylby Wicenty na zachodzie pisze sie Vincent :) ale dzieki za posta :) bardziej mnie kusi Aleksander

oto mze... "Aleskander choc mi bardziej podoba sie skorcona forma Olek" ...Oleg? wymowa sie od Olka nie różni... dzieki za spostrzezenie faktycznie jeszcze jest Oleg :)

Skoro nie mieszkasz w PL to nie mam nic do Vincenta (Vincentego?). Moim zdaniem gdybyś mieszkała w PL i nazwała dziecko Vincent byłoby to udziwnienie a ja tego nie popieram. Jednak gdybyś mieszkała w PL i nazwała dziecko Wincenty to też ok - bo to Polskie imię :) Ale itak bardziej podoba mi się Aleksander :) I Pola też ładnie.

Tamiła Skoro nie mieszkasz w PL to nie mam nic do Vincenta (Vincentego?). Moim zdaniem gdybyś mieszkała w PL i nazwała dziecko Vincent byłoby to udziwnienie a ja tego nie popieram. Jednak gdybyś mieszkała w PL i nazwała dziecko Wincenty to też ok - bo to Polskie imię Ale itak bardziej podoba mi się Aleksander I Pola też ładnie. Wlasnie to jest to :) Wicenty polska forma starego imienia a Vicent na zachodzie :) ale sklaniam sie ku Aleskandrowi a dziewczynka Pola :)

No, ja bym tak właśnie wybrała. To znaczy Aleksandra już mam :) A kiedy się dowiesz jaka płeć ?

jeszcze daleko :) jestem w 8 tyg. wiec jeszcze czasu a czasuuuuuuu :)

a bardzo marzy mi sie dziewczynka :) ale co bedzie to bedzie :) Aleskander wybral moj maz :) bo ja mam wolna reke do dziewczynki :) bo chcial krystian ale mi sie za chiny nie podoba :)