Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trafiona zatopiona 30tka

łatwa jestem

Polecane posty

nie dam rady nadrobić tylu stron ale rozumiem, że panowie i prawiki próbują wpierać autorce, że facet postąpił normalnie? to dobrze to naprawdę dobrze przynajmniej autorka ma poczucie, że niejeden szuja na świecie- bo ci , którzy go popierają prawdopodobnie zrobili by tak samo zawsze to mniej przykro mieć świadomość, że nie tylko jej się to przytrafiło:)

Mówiłam Ci już wcześniej, ze masz wyciągać wnioski i następnym razem nie daj się złapać na piękne słówka (patrz, jaka Ike tuż powyżej twarda i ani drgnie na mój komplement) ;-)

"nie dam rady nadrobić tylu stron ale rozumiem, że panowie i prawiki próbują wpierać autorce, że facet postąpił normalnie?" exactly :)

Offerma jest nowoczesny, to przeciez XXI wiek. Jeżeli kobieta ma ochote na seks z facetem , z którym się spotyka to w jego jęzku rozklada nogi. I wtedy on ma prawo zchowac się jak zechce. Nawet wytrzaskac po pysku i kopnąc w dupę, bo to XXI wiek i każdy ma prawo robic co zechce :D. Nie na tym polega nowoczesność koleś. Są też kategorie uniwersalne chociaż wg Ciebie "staroświeckie". Są nimi uczciwość, prawdomówność, szacunek dla drugiego człowieka itp.

ike - i zostałam walniętą desperatką, i suką, co rozkłada nogi, i histeryczką, co zaciągnęła niewinnego do łóżka w celach czysto prokreacyjnych:classic_cool: A on złoty chłopak, święty:) Lucy- tak, jak następny facet będzie zabiegał o moje względy, to go podłączę do wykrywacza kłamstw i przebadam:classic_cool:

ike - i zostałam walniętą desperatką, i suką, co rozkłada nogi, i histeryczką, co zaciągnęła niewinnego do łóżka w celach czysto prokreacyjnych a czyli jak każda z nas w oczach prawików:) nic nie poradzimy na to, że nie jesteśmy długodystansowcami jak offerma i nie czekamy z seksem 40 lat:)

Gość IlonAśka
""nie dam rady nadrobić tylu stron ale rozumiem, że panowie i prawiki próbują wpierać autorce, że facet postąpił normalnie?" exactly" Taaaa, brzmi to jakby tylko sami faceci nie stali po stronie autorki, a tak nie było.

Lorika, sądząc z poziomu tchórzostwa i braku klasy, tzn. z tego jak biegle oswoił te cechy, pewnie niejedna już tak potraktował.

Taaaa, brzmi to jakby tylko sami faceci nie stali po stronie autorki, a tak nie było. nie przywitałam się z dziewicami?? ups witam:P

"to go podłączę do wykrywacza kłamstw i przebadam" Dobra, dobra, już nie bądź taka do przodu ;-) Wystarczy chyba, żebyście się po prostu lepiej poznali przed skonsumowaniem, bo jak widzisz - nietrudno się potem poczuć wykorzystaną, nieposzanowaną itp.

Gość Mirr0
A ja się cieszę, że są takie kobitki jak autorka. Przynajmniej mam co poruchać od czasu do czasu. Z tymi porządnymi, w stałych związkach już jest ciężej. ;P

Wystarczy chyba, żebyście się po prostu lepiej poznali przed skonsumowaniem nie wierzę lusia w takie poznawanie się są panowie, którzy zaciągną babki do łózka na pierwszej randce i potrafią się zachować są i tacy, którzy udają zainteresowanych długie miesiące a po wszystkim dostają nagłej amnezji trzeba by było posiąść umiejętność czytania w myślach

Z tymi porządnymi, w stałych związkach już jest ciężej. ;P taaaaaaaaaa wystarczy poczytać topik kochanki......

ike :D zabawna rzecz, że im człowiek za długo z seksem czeka, to zaczyna go traktować jako, albo świętość, tabu, którą można łączyć tylko z wielką miłością, albo z grzechem uprawianym przez suki :D takie zdrowe podejście prawda? :D lucy- byłam pewna, że to jeden z tych porządnych facetów, którzy nie robią takich numerów. ale z drugiej strony nigdy nie wiesz, na kogo trafisz. tylko, że ile ma trwać, to poznawanie się? lorika- nie zabiję! Wiesz ile to kłopotu? :D

Gość Mirr0
Prawika? A kto w tych czasach jest prawikiem? Przecież tak łatwo kobietki można kupić, czy to za komplementy czy też po prostu za pieniądze.

nie wiem offerma jak ty (no dobra wiem:P) ale ja miałam przyjemność parokrotnie uczestniczyć w seksie koleżeńskim:P na całe szczęście trafiałam na takich, którzy co prawda z pierścionkiem do mnie nie przybiegli ale nadal pamiętali, że mnie znają i o to właśnie chodzi nikt nie oczekiwał po miesiącu zaręczyn ale skoro do seksu facet wiedział jak użyć telefonu to wypadałoby tą umiejętność poćwiczyć i po seksie

Nie ma reguły, ale znając skłonności psychiczne mężczyzn (chociażby te zaobserwowane tutaj) jednak ostatecznie chyba lepiej trochę później (nie jakoś przesadnie rzecz jasna) niż wcześniej

Gość heh...tacy to ofaceci manipula
przeciez znali sie 3 lat, a przez miesiac randkowali. offerma moze jeszcze powinna byla podpisac od razu umowe na pierwszej randce:o facet jest dupkiem, ktory wykorzystal laske grajac w zwiazek, a pozniej zachowujac sie jak gowniarz i tchorz, poprostu dno.

ja uważam , że wcześniej bo jak trafi się na dupka a jak widać dupków nie brakuje to człowiek przynajmniej jeszcze się nie zaangażował

no wiesz lusiu to zależy czy seks traktuje się jako dopełnienie w związku czy po prostu seks traktuje się jak fajną zabawę