Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamamamamamamamamamamamamama

NIE MOGE ZAJSC W CIAZE mieszkam w anglii

Polecane posty

czy sa jakies tabletki wspomagajace zajscie w ciaze? nie chce isc na razie do lekarza bo staram sie dopiero 4 miesiace i chcialabym sprobowac jakis tabletek. najlepiej bez recepty? pomozcie

Gość bardzo fajna
aspiryna???

Gość zonaty maz
dziecko to nie jest kaprys,chwila pragnienia,towar,moda,produkt miesiaca do maciezynstwa trzeba dojrzec

tabletek ale jakich ? na co ? wiesz 4 miesiace to wcale nie tak dlugo , mowi sie ze jak para rok wspolzyje itp.... a masz jakies oznaki na owulacje ? moze wiesiolek ? poprawia sluz ? :)

Angole są bezpłodni, chyba sie wyprowadze do Chin

po czym stwierdzasz ze jestem niedojrzala? mam 29 lat meza dom dwa samochody dobre prace jestem zdrowa psychicznie i fizycznie gotowa - wiec prosze nie wypowiadaj sie nic o mnie nie wiedzac bo twoje opinie mam gleboko gdzies.

ja wspolzyje juz od 7 lat z mezem bez zabezpieczenia z tym, ze zawsze uwazalismy a teraz konczy we mnie. chodzi mi o jakies tabletki w stylu progesteron angielski odpowiednik

no niestety to nie moge pomoc bo nie znam sie ;) ale chyba chodzi ci o duphostan i tym podobne ? podbijemy temat to moze znajdzie sie ktos pomocny :)

wiesz ale to nic nie mowi ze wspolzyjecie 7 lat bez zapezpieczenia , tylko uwazacie na te dni ja tez tak robilam , tylko ze ja zawsze mialam przewidujace bulgotanie w brzuchu ,klucie i burczenie przed owulacja, zawsze myslalam ze zawsze to przed 3 -4 dniami a pozniej owulacja bo i tak zawsze bylo mniej wiecej z obliczen a tak naprawde 1 dzien tych moich objawow na owulacje bylo strzala w 10:) skad jestes pewna czy np za malo progesteronu masz ? 4 miesiace to naprawde nie jest kopa czasu ;)

no dokladnie, cos co ma za zadanie pomoc w zajsciu w ciaze. w polsce jest tego troche wiec i w anglii powinno byc ale nie umiem znalezc ;)

Gość zonaty maz
dzieci nie biora sie od zazywania tebletek zdrowa fizycznie masz rentgena w oczach

ja wiem dlatego nie chce isc jeszcze do lekarza, po prostu chce troche dopomoc jesli to mozliwe jakimis lagodnymi tabletkami. na pewno nie zaszkodza skoro maja pomagac. ahh nie moge sie doczekac dziecka ;)

Gość mieszkam
autorko jestes zalosna:( masz 29lat????????????wydaje sie,ze 18:(

progesteron jest hormonem i bierze się go po konsultacji z lekarzem, bo może przynieść więcej szkody niż pożytku z naturalnych "produktów" można polecić wiesiołek do owulacji, a cały cykl magnez plus b6

po 4 miesiacach to ja juz dawno mialam za soba GP (przeczucie) , ktory skierowal mnie na badania hormonalne i badanie nasienia u meza, i tak to sie zaczelo;) tabletki clo- dostalam dopiero po jakims roku od rozpoczecia leczenie:)

a i wiesiolka z Polski nie musisz zamawiac, tutaj nazywa primrose oil;) jezeli chcesz uregulowac cykl sama, to plus wiesiolka polecam castagnus,

z castagnusem to bym uważała :) niby ziołowy, ale u wielu dziewczyn hamuje owulacje. Spróbować zawsze można i odstwić w przypadku problemów

dziekuje wam bardzo ;)

Gość też starająca sięęę
Witaj :) Ja u mnie idzie 5 miesiąc starańi niestety też nic :(:( W sumei poszukałam troszkę w internecie i biorę witaminy w tabletkach i witaminę b6 z magnezem , na wielu stronach pisało że to poprawia ogólną kondycję organizmu i dostarcza niezbędnych witamin. Mam nadzieje , ze coś pomoże :):)