Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

helena p

niektóre kobiety to sa ślepe i głupie jak cholera!

Polecane posty

no bo co powiedziec o matce, która karmiła dziecko kurczakiem nafaszerowanym hormonami!!!! Sasiadka tak karmiła swoja 5 laetnia córke i dziewczynka dostała okresu!!!! Mamuska u lekarza mówiła że myslala że to coś od nerek!!! a mała nie dośc że miała okres to jeszcze włosy łonowe zaczeły jej rosnąć i pod pachami oraz piersi!!! ja pierdole glupia i ślepa baba!!!

no ale teraz wszystko est faszerowane hormonami... a nie każdy ma opcję kupienia czegokolwiek od rolnika... wiec ja bym na matke winy nie zwalała

to się nie ma co śmiać bo to jest tragedia jak mozna byc takim ślepym. Co ona dziecka nie kompała czy co?

kurwa jak 5-cio letnie dziecko miało owłosione narządy półciowe!!! pozatym mieszkam na wsi, ona kurki chodzuje na jajka. A jak widac że coś jest nie tak to się odstawia źródło hormonów a faszeruje nim dalej dziecko

Czy przy każdym kupowanym kurczaku mam lecieć do laboratorium i badać poziom hormonów? A poza tym, dlaczego to nie działa na dorosłych? Ponoć rosną piersi od jajek i kurczaków (tak powiedział lekarz koleżance), a po sobie tego nie zauważyłam ;)

Gość ee tam żadna mi nowowść
taaaaaaaaa a ja mam fiuta na czole :classic_cool: :D:D:D 🖐️

no jakbym ja miała opcję zabicia swojego kurczaka dla dziecka to bym zabiła... a skąd wiadomo że to akurat od kurczaka a nie z powodu hormonów tejże właśnie dziewczynki..MożeOna ma jakieś zaburzenia hormonalne... Niekoniecznie takie rzeczy dzieją się z powodu jedzenia.... Ale masz rację..jeśli dziewczynce zaczynają rosnąć włosy we wspomnianych miejsACH TO NALEZY OD RAZU DO ENYKRONOLOGA SIĘ ZGŁOSIĆ

Gość teraz akurat normy
co do hormonów wmięsie sie zmieniły i sa dużo niższe niz te, kiedy my rosliśmy więc nie rób afery

Gość ee tam żadna mi nowowść
zamiast czoła mam fiuta

Gość teraz akurat normy
wiele dzieci dostaje teraz leki na alergię, których skutkiem ubocznym może być przedwczesne owłosienie . dlatego bardziej stawiam jednak na sterydy nie zapominajcie też że już 10 latki czasem zacyznają miesiączkować, a przed miesiączką jakoś 2 lata wczesniej zaczyna się dojrzewac płciowo

człowieku ale jak ja mam nie robic afery kiedy matka nie widzi takich zmian u małej dziewczynki?! no jak?! askad wiem że to od kurczaków? zazwyczaj tak jest. Córeczka mojego kolegi tez jadła kurczaka w małych ileściach i czaczeły jej piersi rosnąc w wieku 10 msc. Jego żona poszła do lekarza i ten doradził odstawienie od kurczaka. Mała teraz je królika kupionego u myśliwego, a pirsiatka wracają do normy (albo mała rośnie i piersiątka nie wydają się już takie duże) NO ALE JAK MOŻNA NIE ZARAGOWAC KIEDY WIDAC WŁOSY NA ŁONIE? NO JAK?

ooo zaczyna się odbieganie od tematu... zawsze znajdzie się polonista/ka z misją nauczania ort i wytykania błędów...

falea po prostu się wkurwiłam bo jak można być tak ślepym. Ta sąsiadka to takie głupie babsko, wszedzie wtyka nos w nie swoje sprawy, wszystkich sąsiadów szpieguje, wymadrza się jak moze a tu taki LOL, o własne dziecko nie zadbała

No rozumiem, to teraz jak sąsiadka powie Ci coś głupiego możesz jej zripostować dojrzałością płciową jej córki, typu, a pani córka to ma... Żartuję oczywiście, żeby mi znowu 3/4 społeczeństwa nie uwierzyło.

nie ona głupich tekstów nie puszcza ale wypytuje się o wszystko. Kto to do mnie przyjechał, a skąd, a na jak długo, a skąd mam to czy tamto, a czemu maluje ławke na taki a nie inny kolor, a czy nie wiem co tam u innych słychać itp. Mogła by pracowac w FBI

Gość bukaa
myślałam, że myśliwi strzelają do zajęcy a nie królików. :D

normalnie, nie Twoje dziecko, nie wiesz o co chodzi, nie wiesz co i jak z jej zdrowiem, nie wiesz na pewno z jakiego powodu jest tak a nie inaczej, wiec sie uspokój i nie rób afery. "Ta sąsiadka to takie głupie babsko, wszedzie wtyka nos w nie swoje sprawy, wszystkich sąsiadów szpieguje, wymadrza się jak moze a tu taki LOL" odezwała sie ta co nie wtka nosa i nie szpieguje. "jak można być tak ślepym no jak???? :D :D :D :D" jak to szło?... "a gdzie rodzice byli ja sie pytam? gdzie rodzice byli??" :D :D :D

gośc jest myśliwym ale choduje też króliki na sprzearz. Ona sama to mówiła, i w dodatku opisała całą sytuacje u lekarza. Była oburzona że tan raczył ja opieprzyć!!!!

taajasne wiem o co chodzi bo ona sama oburzona do mnie całą historie opowiadała. Łącznie z przyczyna przedwczesnego dojrzewania małej.

a poztym doszukujecie się problemu we mnie. Jak nie ort to to skad to wiem... Dziewczyny a nie widzicie że 5-cio letnia dziewczynka dojżała płciowo, a matka nie zaragowała. Dopiero jak mała okres dostała wybrała sie z nia do lekarza i to z podejżeniem chorych nerek. Normalne to chyba nie jest...

No dobrze, nie jest normalne. No i ? Co mamy zrobić, powiadomić media, MOPS, prokuraturę? Masz już satysfakcję, że głupia sąsiadka nie zauważyła problemu córki, o co Ci jeszcze chodzi?

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Helena jak Cie czytam to stwierdzam jedno, jestes walnieta!!!!

Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dziękuje za subiektywna opinie, wezme ją głeboko do serca. Oki moze troche za bardzo tu histeryzuje ale jakbyście znały to babsko to byscie mi przyznały racje. Robi z siebie idealna pania domu i doskonałą matke a tak ważną sprawe przeoczyła

Gość bershkaa
" i dostała okresu " :O:O:O