Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wieczna_dzieczyna

tak bardzo bym chciała, żeby mi się oświadczył...

Polecane posty

i po co ten link tu został wklejony ?:D Każdy się wyśpi tak jak sobie pościeli... Więc nie rozumiem co ma do rzeczy to że komus nie wyszło? Że ktoś dał się zrobić na kurę domową? Że myslał, ze po slubie bedzie tylko lepiej. :D odpusc sobie :P

Gość ale to już było!!!!!!!!!!!!!!!
Przecież TOPIK dotyczące tej pary JUŻ BYŁ... tyle, że założył go facet, który jest z kobieta 5 lat, maja po (tu nie pamiętam, ale albo 21 albo 22 - czyli tak jak pisze autorka), i ona ostatnio oczekuje czegoś więcej, mówi, że nie chce dziecka, ślubu itp ale chce przejść do kolejnego etapu.... itd itd itd Autorko - żałosna jesteś... TYLE! A Wy odpisujcie jej nadal i żalcie się nad jej głupotą, a co tam, lepiej pochylać się nad głupota innych niż swoją własną... .

Gość a.owszem
ponawiam moje pytania, bo pozostały bez odpowiedzi "zaręczyny oznaczają pewien inny etap, a co chcesz, żeby się po tym zdarzeniu zmieniło? czym to się będzie różniło od tego, co macie teraz? zastanawiałaś się nad tym? chodzi Ci tylko o symbol?"

Gość sisimo
Długo zastanawiałam się, jak mojemu lubemu podpowiedzieć, jak powinny wyglądać moje wymarzone zaręczyny. Zwerbował mamę do pomocy,żeby mojemu chłopakowi szepnęła coś na uszko:) Ale Marek, jak to facet,albo nie skumał albo udawał greka. Aż tu nagle wczoraj wpadłam w necie na fajną poradę: http://www.zaradni.pl/porada/4574,jak_zorganizowac_niezapomniane_zareczyny No i bomba!!!!To jest to!!! Wysłałam mojemu Mareczkowi ten link na pocztę.W temacie wpisałam: przeczytaj koniecznie Misiaczku:) Co myślicie na ten temat? Kapnie się o co chodzi? Dobrze zrobiłam? Co myślicie o tej poradzie z linku? Powinnam jeszcze o czymś mu powiedzieć???? Czekam na komentarze i podpowiedzi:)