Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karzmul

kobiety lubiące wstrzymywać swoj mocz zapraszam do dyskusji

Polecane posty

Zapraszam do dyskusji i opisu swoich doświadczeń kobiety i dziewczyny których seksualnie kręci to że im się bardzo chce sikać. Gdzie to robicie? Ile możecie się powstrzymywać od wysikania? Jaką macie pojemność pęcherza? Co robicie gdy już nie możecie dłużej wytrzymać? Może preferujecie sikanie w majtki, albo normalne sikanie w ostatniej chwili? I w jakim jesteście mniej więcej wieku, jeśli można spytać? Słyszałem o takich kobietach które to lubią. Sam należę do mężczyzn na których widok kobiety której się chce mocno sikać działa bardzo podniecająco. Bardzo lubię też patrzeć jak kobieta sika, ale zakładam że to normalne bo większość facetów to lubi. Za nie normalnego uznałbym raczej tego co na widok tego że jego piękna dziewczyna zaczyna przy nim sikać odwracałby wzrok z obrzydzeniem. Proszę o rzeczową dyskusję bez obrażania siebie nawzajem. Ps. Jestem wolnym studentem, nie szukam kontaktu, lecz jedynie dyskusji. Przynajmniej na początek. Poprzedni mój temat nieaktualny. Proszę odpisywać na ten. :)

coś więcej możesz powiedzieć Wcięcie mam w talli? To rozkręci dyskusje. Dziękuje za odpowieć. Lubisz tylko podczas seksu czy w ogóle?

Gość shy_kochanki szukam:)
chyba każdą to uczucie podnieca.. jak się chce siusiu to i zazwyczaj odrazu ma się ochotę na seks:)

Gość basieńńka
no ja bardzo lubie :) ale tylko podczas seksu z moim misiaczkiem i podczas masturbacji :) jest zajebiscie :)

Lubie również w miejscu publicznym. Wtedy bardzo sie podniecam i wyobrazam sobie ze oddaje mocz przy wielu osobach, ktore to podnieca i potem uprawiamy cudowny seks.

Gość pachnę wiosną 20
myslalam ze tylko ja tak mam :D

Gość Wacław IV Waza
Trzymanie moczu doprowadza mnie do szaleństwa! Szczególnie jak wsiądę w autobus dalekobieżny do Krakowa. Pocę się w korku już od Myślenic. Dopiero na plantach wyciągam drądala i bryzgam uryną długo i głosno, Ach co to za uczucie!

Gość co to je odpowieć ???
hahhaha

Gość majdalenaa
ja lubie wczszymywać kał, nadam sie?

Gość tylko nie
zapomnij wziac pompki zeby napompowac ten pusty leb:)

Gość Anka67
jak czuje, że mam nadmiar moczu to nie wstrzymuję jak jakaś idiotka, tylko idę do kibla i szczam z ochotą

Gość Wacław IV Waza
Bardzo chętnie ! Ty masz wcięcie w talii, ja mam w talii wybrzuszenie, będziemy do siebie pasować! Zapraszam na piss party! Ożłopiemy się czegoś i jazda w miasto!

Gość Gientki Mientek
A ja wstrzymuje dla odmiany kupe..jest ryzyko że zesram sie a trakcie ze szczęścia ale warto ryzykować :-)

Gość Gientki Mientek
wstrzymuje tylko po to żeby później doznać rozkoszy jaką daje wyprużnienie, nawet ryzykując ze zesram sie w tramwaju bądż na spotkaniu towżyskim :O

Gość Gientki Mientek
czasem jak zapomne że wstrzymuje kupe i mój partner ładuje mnie w kakalca to jest potem cały osrany

Gość Karlikowa starsza
też sie kiedyś osrałam w tramwaju......ale siatek nie puściłem

Gość Karlikowa starsza
Też mam wcięcie...ale od tali w dół posrodku

Gość Wacław IV Waza
Karlikowa ty masz po prostu rowa! Wcięcie w talii jest nie do podrobienia. To jeden z moich ulubionych nicków kobiet.

Gość Karlikowa starsza
no popatrz...a myslała że jestem wyjątkowa....

Gość Wacław IV Waza
Wy Karlikowo jesteście wyjątkowa w swojej kategori!

Gość Karlikowa starsza
Bercik tak samo gado jak wy