Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rróżyczkaa mmalutkaa..

LEVVIATAN !!!!!!!!!!!!!!!! To pilne , przeczytaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Levvi ok , tylko doradzam :classic_cool: Jakbym miała jakieś kontakty w tym nowosądeckim na pewno jakoś bym pomogła :P Idę gadajcie dalej sobie :D

Oblubienica -> wątpię abym wygrał w lotka parę milionów abym nie musiał pracować ;p a odnośnie pracy to ja chce pracować tam gdzie się będę dobrze czół a nie gdzie będę się męczył (w sensie psychicznym) i pracował tak aby tylko zrobić i dostać wypłatę pyszna i próżna -> zauważ że ja nie daje wymówek dlaczego nie idę do pracy tylko pisze że nie znalazłem pracy i że nie nadaje się do każdego rodzaju pracy. między tymi dwoma rzeczami jest różnica...

Oblubienica -> mam nadzieje że nie w facecie bo przecież masz męża ;p (chyba że to chodzi o męża ;) )

Levi - męża to ja kocham całą swą istotką niewielką, ale mam tak mniej więcej raz w roku wściekliznę macicy i zauroczam się jakimś facetem. To trwa parę tygodni i mija:) Teraz jest tak samo:) To miłe uczucie:) Pomaga mi przetrwać codzienność.

A mąż mój jest na tyle wyjątkowy, że w nim jestem zakochana 13 lat, wciąż intensywnie i wciąż ta cholera nie chce przejść:D

wścieklizna macicy - ciekawie to brzmi ;D ale w sumie nie jesteśmy monogamistami ;) aczkolwiek mamy rozum którym hamujemy niektóre instynkty ;) to chyba dobrze że nie przechodzi? ;p

Szpilki fajna sprawa, ale moje płaskostopie nie toleruje na dłuższych dystansach:( Mam rozum i hamuję instynkty, ale co - zakochać się nie można od czasu do czasu:p Obecny wybranek jest starszy ode mnie:)

Heh miałam koleżankę miała identycznie. Z tym,że jej mąż wiedział o tym :D Śmiesznie bywało na imprezach, kiedy chodzila zamyślona , znajomi pytali się jej męża co jej jest , a on odpowiadał,że znowu się zakochała :D

ależ nie powiedziałem że nie można od czasu do czasu obrażać tym samym uczuciem 2 osób. wiadomo że ta druga nie dostanie tego uczucia gdyż pierwsza jest bliżej i jest się z nią związaną emocjonalnie ;)

A to w ogóle jest dość ciekawe, dla mnie samej, bo nie należę do osób specjalnie uczuciowych - nie lubię towarzystwa, jestem typem samotnika. Ale wścieklizną macicy pewnie rekompensuję sobie niedostatki kontaktów międzyludzkich:D

A ja mam manię rajstop - słyszałam już wyzwiska pod moim adresem "miss rajstop":D Wolę swoja obsesję od waszej, bo o wiele tańsza:o

nie obraźcie się ale Oblubienica ma najfajniejszą z was manie ;) i nie chodzi o to że najtańsza tylko że rajstopki/pończochy itp są najseksowniejsze i najbardziej mi się podobają z tego zestawi waszych manii ;)

Levi - bo ja w ogóle jestem naj;) Mam przeróżne rajstopy, w różne wzory, desenie, w różnych kolorach. Mam też bawełniane na zimę, do kozaczków ładnie pasują:) Dziś idę do gatty kupić kilka par.

Oblubienica -> nie śmiem zaprzeczyć :) ...też nie chce wisieć na najbliższym drzewie za bardzo ważny narząd ;p

Nie bój się, nie bój - po co miałabym cię tam chwytać - chyba że bardzo chcesz i bardzo grzecznie poprosisz:)