Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rróżyczkaa mmalutkaa..

LEVVIATAN !!!!!!!!!!!!!!!! To pilne , przeczytaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

poczytaj siebie i swoje opinie a potem zastanów się czy warto jeszcze raz zadać mi pytanie dlaczego jesteś zjebem ok ? ja mimo że jestem od Ciebie młodsza o 4 lata to już miałam faceta , ale nie to ja będę nadal za 5 lat bez faceta , u mamusi , bez pracy z jakimś marnym technikiem . tylko kurcze jestem w liceum więc z technikiem to raczej niemożliwe chyba że na jakimś studium go dostane , za rok śmigam na studia i niestety będę musiała mamusie opuścić a facet też będzie . wiesz dlaczego ? bo ja wiem czego i nie mam głupich wymówek tak jak Ty .

i co z tego ze miałaś? (no właśnie miałaś. pewnie tylko po to aby pozbyć się dziewictwa aby ciebie nie nazywali cnotką) widzisz ty masz skończone liceum, a ja już mam dwa zawody wyuczone. poza tym na studiach to będziesz mieszkać w akademiku a nie robić na siebie i swoje mieszkanie. i skąd wiesz że facet też będzie? no chyba że będzie z tobą tylko dla seksu.

Oj, Levi - dajże spokój, bo już taki cnotliwy jesteś, że żal słuchać. Jakby cię jakaś fajna dziewucha przydybała w ciemnych rogu, to spuścił byś z tonu i moralne opory poszłyby w diabły - zapewniam cię. Poza tym nawet się nie przywitałeś. A po drugie - nie dostałam dziś maila od ciebie z podziękowaniami:)

Levviatan :O Masz dwa zawody wyuczone i nie masz roboty :O Wydaje mi się, że masz jakiś kompleks na punkcie sexu :P

a Leviatan jak zwykle czyta zajebiście uważnie , napisałam że jestem w liceum a nie że mam je ukończone . wyobraź sobie że zamierzam pracować i studiować zaocznie ? dasz wiare , pewnie za jakieś marne grosze gdzie się da , ale będę samodzielna , a o tej samodzielności Ty możesz sobie tylko pomarzyć . możesz sobie też pomarzyć żeby być z jakąkolwiek z dziewczyną dla seksu , tak tak zaraz się dowiem że Ty tego nie chcesz , a nie chcesz bo nie masz takiej możliwości . tego co napisałeś o mnie i temu czemu miałam faceta nie będę komentować , bo nie jestem Tobą żeby się o swoim życiu uczuciowym rozpisywać na kafe , chociaż jakby głębiej się zastanowić to Ty nie masz żadnego życia uczuciowego .

Oblubienica -> nigdy nie mówiłem że jeśli by doszło do takiej sytuacji to na 100% bym "uciekł" OstraSiostra -> niestety taki region ze to są dość popularne zawody chciałem iść do straży granicznej ale wtedy nie miałem prawka a teraz nie ma tego wakatu

Jakiego wakatu ? :O Zmieniały się przepisy , po prostu zgłaszasz się , zostawiasz papiery i oni się z Tobą kontaktują tak samo jak np. w policji - żadna filozofia . Ciągle piszesz ,że nie masz prawka - zarób na nie..idź pracować chociażby jako kasjer czy cieć - to żaden wstyd.

ble pomyliłem siebie wek w którym zdaje się maturę. to idź na zaoczne i do pracy zobaczymy jak szybko ja znajdziesz i za ile będziesz pracować i w jakich porach dnia ;p Oblubienica - odpisałem już z godzinę temu wcześniej niestety nie mogłem

OstraSiostra -> ja mam od roku prawko oO po drugie aby służyć w straży to musi być miejsce a nie tak że się zostawia papiery. po trzecie od ponad pół roku chodzą słuchy że oddział w Nowym Sączu będą likwidować.

to że Ty mieszkasz w miejscu gdzie nie ma perspektyw nie znaczy że ja też . weź rusz dupe do jakiejkolwiek roboty i zdobądź jakiekolwiek doświadczenie . jak myślisz ? pracodawca mając do wyboru kogoś z lepszym wykształceniem ale z zerowym doświadczeniem i kogoś kto się uczy wciąż i już wcześniej pracował kogo wybierze ? podpowiem Ci tą drugą osobe . a bez żadnego doświadczenia zawsze będziesz odpadał , zresztą nie ukrywajmy że teraz to Twoje wykształcenie jest żadne .

pyszna i próżna -> widać nie przeglądałaś ofert pracy. w ok 90% jest wspomniane że mile widziane doświadczenie minimum 2 letnie na podobnym stanowisku.

OstraSiostra -> na PH się nie nadaje ;p co do kuriera to często wymagają własnego auta choć parę razy się zgłosiłem (by były ogłoszenia że nie potrzeba auta) ale nie przeszedłem dalej w rekrutacji

Oblubienica -> są tacy co tutaj siedzą tylko po to aby zgnoić innych... a są takimi samymi osobami co te które gnoją

Gość afdsfdgf
Tak czytam i czytam... Levviatan, mój brat skończył technikum mechaniczne. Zdał egzaminy zawodowe, ale na maturze poległ z jednego przedmiotu. Żeby go nie wzięli do wojska poszedł na jakieś studium i szybko znalazł pracę, ale fizyczną. Po roku zdał maturę, poszedł na studia i dziś jest inżynierem BHP. Jak się chce to można, a ty ciągle piszesz, że czegoś nie zrobisz, bo coś tam. Jeżeli nie ma żadnych przeciwskazań zdrowotnych to rusz tyłek do fizycznej roboty. Wyjdziesz do ludzi.

Leviatan ale od czegoś trzeba zacząć , jest coś takiego jak awans wiesz ? a Ty siedziesz na dupie i nic nie robisz . taka jest różnica między nami , ja wiem że zanim do czegoś dojde musze się nastawić na ciężką prace za psie pieniądze , a Ty chyba myślisz że któregoś pięknego dnia zadzwonią do Ciebie z ofertą dyrektora .

OstraSiostra -> to było między innymi o pysznej i próżnej pyszna i próżna -> a co umiesz czytać w moich myślach że tworzysz takie wywody? znasz mnie dokładnie i wiesz do jakich pracy się nadaje a do jakich nie? i to co piszesz o różnicy to bzdura bo ja wiem że muszę pracować aby się dorobić.

Niby forum, to prawda, ale nie możecie zrozumieć, że nie każdy potrzebuje waszych cennych rad. On nie zadał pytania - jak mam żyć. A może on nie chce pracować?

Poza tym, zauważyłam, że to jest taki typ człowieka, że bij, zabij, on i tak zrobi po swojemu. Jak mój mąż:o I wiem, że macie rację. Ale ja przestałam mu radzić, bo on i tak wie lepiej. Więc - szkoda moich cennych nerwów:)