Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rróżyczkaa mmalutkaa..

LEVVIATAN !!!!!!!!!!!!!!!! To pilne , przeczytaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość o jaa yebieeeee
o fuuuu on ma górną wargę większą od dolnej :O

helena , widzisz świat w bardzo ciemnych barwach . na poprawe humoru moge Ci napisać jak wyobrażasz sobei przyszłość Leviego , chociaż w sumie to on nie ma przyszłości .

pyszna i próżna -> Klatka 94,5 brzuch 84 (nadal słabo widoczna 6),prawy biceps 33, lewy biceps 31,8 ;) czyli powoli i coraz lepiej ;) a jak będziesz chciała mi w pewnym momencie złożyć ofertę seksualną to się nie wahaj najwyżej odrzucę ;p helena p -> to możesz mi podesłać swoje osobiste fotki które wykorzystam do osobistych celów ;D

Gość anna_maaariaaa
nie dziwię sę, że jest prawikiem, pewnie każda brzydziła się jego górnej wary wyglądającej jak ponton 🖐️

pyszna ja juz ci cos napisałam na meila :) a co mysle o Levim to pisałam na pewnym topiku i Levi wie co ;) leń z wymóweczkami ot co ;) aa nie wyśle ci swoich bo mówiłam że wysle moje jeśli ty dasz swoje a że dostałam je od pysznej to nic z tego :) hehehhe eh widzisz bo widze co tu się robi na kafee i malo kto jest oki. Zazwyczaj to jeden drugiego lubi zgnoic i zbeztac więc wole dmuchac na zimne

helena p -> tylko że ja mogę zrobić kolejne fotki siebie a pyszna i próżna nie ;p i raczej nie z wymówkami tylko bez kasy ;) pyszna i próżna -> wydawało mi się że znasz moje "stare" wymiary więc myślałem że sama sobie ocenisz jak idzie ;) ale skoro nie pamiętasz to powoli do przodu ;)

hmm.. masz fany tylek :) lubie takie wystajace... no a w takim wypadku to ja musze sie zastanowic ;) hehehhe

Wiesz Levi , musiałabym sprawdzić poczte ale przedzieranie się przez kilka tysiećy mail nie należy do moich ulubionych zajeć . heleno odpisałam Ci :) i faktycznie masz racje , całkiem fajny ma ten tyłek :p .

wymówki wymówki, kiedyś to zrozumiesz :) jak cos to polecam ci książke Anthony Robbins - Obudź w Sobie Olbrzyma ja jestm w połowie i juz wiele żeczy w oim życiu nabrało tempa bo zrozumiałam błedy w sposobie mojego myślenia....

oki uciekam :) jak cos to bede jutro rano :) a potem mnie nie ma cały dzien, mam małą robotke hehehe ;)

helenko to sie zastanow moze zrobie pare fotek dla ciebie ;p wy tylko o tylku piszecie czy cos wiecje? ;p chce dostac te maile ;D

Gość Pompadour
Levviatan - ja mam takie pytanko: Jesteś prawnikiem z tego co przeczytałam. Ja chcę iść na prawo do Warszawy (piszę w tym roku maturę) Ciężko jest na studiach?

nie jestem prawnikiem jak przeczytasz temat to jest wyjasnione ze blednie przeczytalem ;) a na prawie ogolnie jest ciezko ;p

Gość Pompadour
Aj to przepraszam ;-) Moja pomyłka ;-)

Gość żizel żizel
Pompadour nie jest ciężężko jesli dajesz dupy profesorom levi a mi wyśleśz nagie fotki? dam ci w zamian swoje...

Gość Pompadour
Nie mam zamiaru i to ze starymi dziadami - profesorami ;/ Wolę się uczyć ;-) Wiedza nie szkodzi nikomu ;p

Leviattan jest bardzo ladny..tzn przystojny. To co ze ma problem z oczami..jej, wy tez na pewno cos macie nie tak. Chcecie tylko takiego czystego, gladkiego chlopaka bez skazy. :O Żalosne niektore jestescie. Znajdzicie cos w drugim czlowieku i juz jedziecie po nim !! :O

Gość żizel żizel
pierdol studia zostan persona non gratis ;) hehehhe

Gość Pompadour
Żizel - to nie w moim stylu ;/ Ja raczej jestem zwolenniczką "mądrością i pracą ludzie się bogacą"

Gość żizel żizel
ja chciec hujka goluśkiego :D hahahaha

Gość żizel żizel
Pompadour Żizel - to nie w moim stylu ;/ Ja raczej jestem zwolenniczką "mądrością i pracą ludzie się bogacą" śmieszna jesteś!!! hehehe magistry klepią biede jak cholera :) hehehe