Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rróżyczkaa mmalutkaa..

LEVVIATAN !!!!!!!!!!!!!!!! To pilne , przeczytaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

To wyślij:) pyszna i próżna - ale skąd wiesz, że to na pewno on:) Więc zagaduję..., choc wolałabym legalnie takie zdjęcie otrzymać;)

pyszna i prozna - ponoc kazdy na siecie ma kilka sobowtorow ;) Oblubienica - a dostane cos w zamian? ;p

pyszna i prozna - widzisz toje zachowanie wskazuje na to ze jestes kobieta ktorej nikt nie chce i wyladowywuje swoje napiecie seksualne bo nie masz faceta gdyz ich zrazarz do siebie ;p choc oczywiscie moge sie mylic ;) Oblubienica - najlepiej to samo ;P

Oblubienica - wakacje były to się nudziło , ale nigdzie nie upubliczniłam jego zdj . Levi - może i nie mam faceta , ale nie użalam się nad sobą z tego powodu i nie szukam go wszędzie gdzie się da . poza tym nie moge Ci powiedzieć dlaczego nie mam tego faceta bo skończy się cała moja zabawa bo na pewno zczaisz kim jestem :D .

prozna - pewnie chcialas mnie poderwac ale ci nie wyszlo ;p Oblubienica - zastanowie sie moze wysle ;p

Oblubienica - jakim? ;) Pyszna - helenie jakos wyslalas wiec nie mow ze sa masz je dla siebie ;p

Takim, że szczerze, ale szczerze, napiszesz, co myślisz. Może być na forum, publicznie. No i że nikomu nie pokażesz:p

pyszna - ale nie dostalem za to jej fotek ;p choc jesli przypadkiem zobaczy (chodzi mi o fotke twarzy ;p ) je jakas jej kolezanka i mnie zaprosi to nie bede mal nic przeciwko temu ;D Oblubienica - co mysle o twoim wygladzie? ok moze byc ;) odpisz na maila i wyslij fotki ;)

pyszna to ty z tym wyskoczylas ja nie marudzilem i nie marudzilbym gdyby to mnie poprosila a nie ciebie ;p

czytaj każdy post dotyczący Ciebie dwa razy , potem chwile pomyśl nad tym znów przeczytaj i ewentualnie odpisz , i jak już będziesz odpisywał to ze dwa razy przeczytaj to co napisałeś i zastanów się czy ma sens , potem ewentualnie wyślij . tak dla Twojego dobra , bo czasem ciężko Cię zrozumieć , nie tylko tu na kafełe ale też w naszej osobistej mailowej korespondencji . tylko mi znów nie mów że masz problemy z oczami bo to tylko wymówka .