Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rróżyczkaa mmalutkaa..

LEVVIATAN !!!!!!!!!!!!!!!! To pilne , przeczytaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Ludzie, a Wy nadal tutaj siedzicie ??? Caly dzien na kafe gadajac o dupie Maryny ??? Naprawde musicie miec full wolnego czasu. tez tak bym chciala:( hehe

helena i pyszna chce dostac te maile (a przynajmniej te o mnie ;p) tak teraz kolacja ;D

ja tezbym chcial ale niestety nie moge wiedziec wszystkiego ;) ale te maile mozecie mi pokazac :p

Nie no Leviatan mozesz sie czuc wyrozniony. Komus na tyle przeszkadza fakt, ze jestes od niego madrzejszy, ze zalozyl taki topic. Gratuluje :)

Hept przecież tu wiecznie jest mnóstwo tematów mających na celu wyśmianie Leviego , ale Levi jest silny i wytrwały i twardo leje na to ciepłym moczem , a przy okazji próbuje troche nieumiejętnie udowodnić że wszyscy się mylą a on jest najmądrzejszym kafeteriuszem , prawda Levi ?

pyszna i próżna: nigdy nie widzialem innych tematow, ktore by tak ladnie rosly, na jego temat. W sumie chyba w ogole na jego temat nie spotkalem. Ale mozliwe ze to dlatego, ze bywam tutaj nieregularnie, i zwykle wieczorem albo ciemna noca :D

pyszna i próżna: No i nie zmienia to faktu, ze ktos po prostu musi sie czuc gorszy od niego z deka. co ciekawe tak piszac, dodaje Leviemu popularnosci, i powieksza jego ego, w sensie, wkoncu sie ktos nim interesuje,a to jak b nie patrzyc, taki "medialny" sukces :D

nie uwazam sie za najondrzejszego tylko wytazam swoje opinie na rozne tematy a jesli sie myle to osoba majaca racje powinna latwo i szybko mi udowodnic ze sie myle. troche dziecinny jest twoj powod tego ze mnie "nie lubisz"

Levi po prostu chciałam być przez chwile miła i nie pisać że jesteś zjebem jakich mało , prawikiem bez szans na zmiane swojej sytuacji który jeszcze przez długi czas będzie mieszkał u mamusi i pierdolisz 3 po 3 . to że Cie nie lubie lepiej brzmi :D .

zjebem niby dlaczego? bo wiem więcej niż inni? zobaczymy za 5 lat kto będzie mieszkał u mamusi i nadal nie miał partnera ;p idź wyładowuj swoją frustrację gdzie indziej ;p