Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Towa

RATUJMY TE ZWIERZAKI! UWAGA B.DRASTYCZNE

Polecane posty

Gość ogorek bez skórek
a co kurwa podnieca cie to?

I to przeciez nie jest przypadek tam to kwitnie i nikt nic z tym nie robi :( ohhh taka jetem zniesmaczona i wkur....

Gość ogorek bez skórek
do sweet dreams to było w razie nieporozumien

Gość ale gupie jestesta
to ze dla europejczyka pies jest przyjacielem czlowieka,nie znaczy ze dla chinczyka tez! u nich wol jest the besciak ktorego my zjadamy :D a smakuje wam miesko z mlodej owcy? a byl ktos z was przy zabijaniu takiej owcy? one placza...... zajmijcie sie pomoca dla glodnych dzieci,ktorych jest pelno w Polsce!

Gość kiep, pieczara
chuj z głodnymi dziecmi. wybacz, ale u nas swin nie obdziera sie ze skóry na zywca.

Gość ogorek bez skórek
oczywiscie, niech kazdy mysli twoim popieprzonym tokiem myslenia i nikt nic nigdy nie zrobi alni dla psow ani dla owiec ani dla dzieci, gratuluje glupoty pomoc zwierzakom nie wyklucza pomocy dzieciom znieczulico

ogorek bez skorek> tak podnieca mnie kur...co za myslenie ja glupiej sceny obrzezania (gdzie nie pokazali tego dokladnie) nie bylam w stanie obejrzec bedac w kinie na "Kwiecie pustyni" co nie znaczy ze sie tematem nie interesowalam ale chce wiedziec co oni tam robią tym zwierzetom? piszecie o swiniach, krowach ok, jemy je, ale normalny czlowiek nie zneca sie nad zwierzeciem nawet jesli za chwile zostanie zabite

Gość 201cm REAL MAN
Też nie rozumiem po co te petycje. Chodzi o to że zabijają w niehumanitarny sposób, to chyba nie widzieliście jak u nas zabija się świnie czy cielaki... Jeżeli chodzi o sam fakt zjadania psów i kotów to nic te petycje wam nie dadzą. Równie dobrze chinole mogą wystosować petycje o zakazie zabijania świń/krów/koni.

Kazdemu trzeba pomagac...Ale tu caly swiat jest oburzon!!! Tylko Chinole sa takimi popaprancami!!! Zero humanitaryzmu!!!!

Gość kiep, pieczara
nie przesadzaj, nie sa tak meczone. Zreszta nie jem miesa, bo mi nie smakuje. głodne dzieciaki sobie poradza, bo to istoty rozumne. Zwierzeta zabijane w okrutny sposob juz sie nie obronia.

Ostanie doniesienia mowia ze w restauracjach w Chinach nie jest juz atrakcja podawanie Malpich mozgow(jeszcze zywych malp) ktore tak bardzo poruszyly caly Swiat!! Najbardziej kntrowersyjna potrawa ktra podaja( oczywiscie chodzi tu o bogatych oszolomow ktorzy nie bardzo wiedza co juz maja zezrec) SA LUDZKIE PLODY!!! I nikt mi nie powie ze ten narod jest normalny To jakas banda po je bow ....

Gość kiep, pieczara
to nie ogladaj. ja tylko kliknełam w 2 miejscach na filmiku i przerwalam.

Gość ogorek bez skórek
niestety tez nie rozumiem kuchni chinskiej... nie pieprzcie ze to nic nie pomaga, bo dzieki petycjom i protestom jak wspomniala kolezanka małpy nie sa juz zabijane w tak bestialski sposob, to samo mozna powedziec o korrido, wszytskie sprzeciwy okazaly sie sukcesem... wasze podejscie jest tragiczne naprwde...

Gość ale gupie jestesta
kiep, pieczara biedne dzieci sobie same poradza??? smiac sie czy plakac? a myszek w laboratorium wam nie szkoda? a usunietych plodow dzieci wam nie szkoda? 201 cm dobrze napisal: stop zabijaniu krow/owiec/koni!! hipokryci !!

Gość tylko kurde zauwaz
w jaki sposob oni to robią. zrywają skóre psom na żywca, rozumiesz? w bestialski sposob :(

Gość ogorek bez skórek
ozywiscie racja jestem rowniez za przerwaniu zabijania innych zywych istot, ale wegetarianizmu nikt nie wmusi siła, tu własnie chodzi o nie humanitarne traktowanie ich...

a gdzie tu hipokryzja? kazdy z nas wie, ze zwierzeta chodowane sa dla ludzi, idą na ubój a pozniej jemy ich mięso ale co innego zadac smierc w kilka sekund a co innego traktowac zwierze jakby nic nie czulo, przewożac je w fatalnych warunkach i zywcem obdzierac ze skory nikt z nas nie mowi, ze mamy powstrzymac zabijanie, bo to niemozliwe, ale mozna przeciez starac sie to zrobic bezbolesnie

Gość kiep, pieczara
nie szkoda mi jakos bardzo dzieci, płodów i innych takich i co zrobie:O szkoda mi zwierzat tylko. Kiedy mam przeznaczyc 1% podatku, to wybieram schronisko i juz

Gość ale gupie jestesta
a ja ide na chinskie jutro :D

Gość ale gupie jestesta
mnie nie szkoda zwierzat! sa po to zeby je zrec i koniec! a moze pojde jednak na hamburgera:D

Gość tylko kurde zauwaz
i co myslisz, że ci psa zaserwują. imbecylizm

ale glupie jestesta> idąc twoim tokiem, ludzie są stworzeni po to aby myśleć, no i czy ktoś się nad tobą znęca za to, że ty tego nie potrafisz? :( dziewczynko :(

Gość zartujesz?
spierdalaj na tego hamburgera.. a zeby ci podali gowno jako przystawke idioto!

Gość ale gupie jestesta
vegetarianom zawsze smarkam do salatek:D

Gość tylko kurde zauwaz
rzadkiej sraki

Gość ogorek bez skórek
życze ci kobieto o malutkim rozumku żebyś kiedys zrozumiała nie wazne jakim kosztem ze nalezy szanowac kazda zywa istote i jej zycie