Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lolita1980

kłucie w pochwie albo w szyjce 17 tydzien ciąży

Polecane posty

dziewczyny , kłuje mnie w srodku tak jakby w szyjce ,uczucie podobne do skórczy,chwyci i przestaje chwyci i przestaje nie wiem czy ktoras tak miała.jest tak przez godzine pozniej przestaje i tak kilka razy dziennie.moze tam sie cos rozszerza i wystarczy zebym nospe wzięła...mam tak kilka od 2 dni jest to dość uciążliwe,lekarza mam za pare dni :(

mialam dokladnie to samo, i mam w sumie do tej pory, podobno te klucia sa normalne, dziecko uciska na nerw i stad te klucia,

Gość ala ma kotaaaaa
miałam coś podobnego , parę razy jak wstałam to musiałam zaraz usiąść bo tak zabolało... kup sobie aspargin może pomoże :)

Gość jaka szkoda ze ze
ja tak miałam 2 tygodnie temu , takie szczypanie jakby w pochwie Pózniej przeniosło się na spojenie łonowe , chodzic nie mogłam , teraz jest lepiej , ale miednica , biodra bolą Ja miałam wrazenie jakby by się szyjka rozszerzała

Gość jaka szkoda ze ze
najlepiej jak zgłosisz to lekarzowi przy najblizszej wizycie Nie przemeczaj się , nie dziwgaj , nie chodz za duzo Ja to miałam w 36 tygodniu i zaczeło mi sie robic jak bardzo duzo chodziłam