Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nat2507

czy jestem w ciąży?

Polecane posty

Okresy: 04.08, 02.09 , 30.09. Okres trwa ok 4 dni, 5dzień to plamienie. Już 8 miałam płodne, grudkowaty obfity biały śluz. Koło 12-13 było strasznie sucho i miałam plamienia przez dwa dni, bardzo śmierdziało, aż musiałam używać tamponów, bo sama od siebie czułam ten zapach, bez śluzu, kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia i nie był to stosunek przerywany. Ale potem koło 14 i 15 ponownie miałam gęsty śluz. Wczoraj wypadał dzień spodziewanej miesiączki, nie dostałam jej, dziś też nie. Mam większe piersi, niezbyt często ale częściej oddaję mocz, jestem płaczliwa, rozdrażniona, agresywna itd. Są to jakby też objawy napięcia przedmies. Dodam, że zmieniłam klimat, bo przeprowadziłam się, poszłam na studia, często z chłopakiem kłóciliśmy się, zrywaliśmy i byłam strasznie nerwowa. Nie chce jeść, czuje że jestem pełna i syta a zarazem głodna. Tydzień po stosunku zrobiłam test, był negatywny, wczoraj czyli w dniu spodz miesiączki ponownie wykonałam i znów jest negatywny. Wiem, że to tylko dzień spóźnienia, ale mimo wszystko troszkę się obawiam. (Mam nadczynność tarczycy i od pół roku nie biore tabletek hormonalnych) Dodatkowo sytuacją tą się ejszcze bardziej stresuję co pewnie powoduje zatrzymanie okresu..Czekam na wasze odp:)

Gość nic takiego
raczej by wyszlo teraz na tescie jakbys byla w ciazy, pozdrawiam

Test Amil czułość to 20mlU/ml i jest napisane, że może już 3 dni przed miesiączką wykryć..więc też mi się tak zdaje..Ale te cholerne prawdopodobieństwo..

Przyłóż brzuch do monitora, a my zeskanujemy i zaraz będzie odpowiedź, czy jesteś w ciąży.

Nie czekam na chamskie odzywki, tylko na to jak wy to widzicie :) Sporo się naczytałam o nieprawidłowościach testów, a chcę znać opinie innych przed pójściem do ginekologa. Sama nie wiem na co się nastawiać...

Gość Mamammisia
Ja nie rozumiem dziewczyn które tu chca uzyskać odpowiedzi czy są w ciązy!!! Po to jest test ciazowy,badanie krwi i ginekolog żeby na to pytanie odpowiedzieć. Przeciez nikt tu nie jest jasnowidzem.] Boze Kobiety XXI wiek a wy takie pytania zadajecie!!!!!!!!

taki głupi temat, chodzi mi o to, żeby ktoś obiektywnie ocenił to czy te objawy mogą być symptomami ciąży:) Test robiłam w dniu mies. i wynik negatywny, tydzień po owulacji też i też negatywny, ale okresu jak nie było tak nie ma, brzuszek nie boli..:) Ja to bym chciała mieć dzidzie, ale chłopak nie ejst na to gotowy, a jego mama...chyba musiałabym sie rok ukrywać przed nią :)

po pierwsze my nie wróżki więc ci z fusów nie wywróżymy czy to ciążą :P po drugie jeśli test w dniu spodziewanej miesiączki wyszedł negatywnie to na 99,9% nie jesteś w ciąży :P a po trzecie płodnym śluzem nie jest biały grudkowaty tylko przeźroczysty i rozciągliwy jak białko jajka kurzego :P a i po czwarte stresy jak równiez tabletki na tarczycę jak najbardziej mogę cię rozrególować :P

To prawda - możemy tylko zgadywać. Wiem, że chciałabyś tu dostać odpowiedź, pamiętam jak sama nie byłam pewna czy to już ciąża - ale niestety - to lekarz powie Ci jak jest, nie my. Sądzę jednak, że test by wykazał. Pozdrawiam

nie denerwuje sie...poczekaj jeszcze troche powtorz test i dla swietgo spokoju przejdz sie do lekarza bo przyczyny moga byc rozne...bedziesz spokojniejsza..:) glowa do gory wiec co to znaczy jak jest sie w niepewnosci