Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karinaaaa200

w ilu punktach się mieścisz? wyznaczniki urody

Polecane posty

Gość karinaaaa200

1. ładny owal twarzy , lekko podreślone kości policzkowe, duże oczy , dość mały nosek i zgrabny , pełne ,albo srednie usta, zdrowa cera o ładnym kolorycie bez zmarszczek), ładne białe zęby , proste 2. dluga szyja 3. zdrowe , włosy najlepiej długie 4. Jędrny biust w rozmiarze B- D 5. Brak odstających żeber ,ale i brak cellulitu, rozstepów i fałdek tłuszczu 6. Waskie ramiona 7. Wąska talia 8. Mniej więcej 30 cm różnicy między talią ,a biodrami 9. jędra pupa, nie płaska ,ani nie za duża 10. gładka skóra 11. zdrowy odcien skóry 12. długie nogi 13. wzrost ( 160- 175) 14. Waga ( 48- 60 w zależności od wzrostu) 15. nr buta (36-38) 16. ładne dłonie i stopy 17.ogólne zadbanie , dobry styl ubierania 18. Brak blizn i innych szpecących rzeczy uwaga:Nic nie może być znowu nienaturalnie przesadzone np wielkie oczy ,albo nienaturalnie wielkie usta chyba ,że pasują do całej twarzy jak u Angeliny

Gość jdjsllojnbhhh
ja we wszystkich:P:P nie wiedziałam, że jestem ideałem:P

Gość hannnnnnaaaaa
szczerze to 15 się zgadza 1 tak 2 tak 3 tak 4 biust B ale nie jest jędrny 5 żebra i odstają 6 tak 7 tak 8 mam mniej 9 tak 10 tak 11 tak 12 tak 13 tak 14 tak 15 tak 16 tak 17 tak 18 tak

Gość hannnnnnaaaaa
5 żebra mi odstają

Gość facebook girl
jak można mieć 175 i stopę rozmiar max 38 ? u mnie zgadza sie jakieś 14 punktów nie jestem ideałem :/ __ http://szort.pl/z2s4n

Gość zagubiłam się w mieście
Ja mam 174-175 cm wzrostu i stopę 38 ;) Teraz nawet zdarza się 37, bo rozmiarówka jest zaniżona w niektórych sklepach... No ale ogólnie mimo wysokiego wzrostu jestem dość "drobna".

Gość AXsaca
17 i pół to pół dlatego, ze mam długi nos:)

Gość a.owszem
albo 4 i 1/3 ,ale w sumie nie chciało mi się nic mierzyć, więc z góry stwierdziłam, ze nie :p

Gość pomijając że te kryteria są
skrajnie durne (kobieta o wzroście 159 cm już nie jest ładna, tak? :D ), to cholernie się nudzę i odpowiem: 1. twarz owalna, kości policzkowe podkreślone, duże oczy, ładne usta, ale duży, krzywy nos, piegi i pryszcze, uzębienie niestety pożółkłe i parę zębów do leczenia 2. krótka 3. półdługie, zdrowe, ale potargane i ufarbowane na nienaturalne kolory 4. jędrne D, nie wiem, jakim cudem w moim wieku 5. cellulit, rozstępy i fałdy tłuszczu 6. szerokie jak u faceta 7. talia tylko po bokach, z przodu brzuch nadrabia :D 8. nie chce mi się mierzyć, ale obawiam się, że z powodu brzucha w talii mam nieco więcej cm niż w biodrach :D 9. jędra pupa, ale duża 10. gładka skóra - ujdzie, oprócz twarzy oczywiście 11. zdrowy odcien skóry 12. krótkie, grube 13. wzrost 163 14. waga 75 :D 15. nr buta 38 16. ładne dłonie i stopy - owszem, bardzo ładne 17. jestem czysta i pachnąca, ale na grzbiet wciągam byle co :) 18. blizny, tatuaże, piercing Jestem pasztetem :D Biedni ci mężczyźni, którzy się ze mną zadawali/zadają :D

Gość kupa w majty
1 punkt powinien być rozdzielony....powiedzmy,że tak na nie 2. tak 3. tak 4. tak,ale dla mnie B to za mały :( 5.niestety nie 6. nie 7. nie 8.nie wiem ale pewnie nie 9.tak 10.tak 11.to zależy kiedy 12.tak 13.tak 14.nie 15.nie....ale 39 to niby za dużo? ee tam. 16.tak 17.tak 18.mam blizny po operacji ale w sumie to ich nie widać. jestem bżytka :P

Gość karinaaaa200
,,wąskie ramiona to zaleta?" - oczywiście ,że u kobiet tak. oczywiście nie przesadnie ,ale zaleta. facet powinien mieć szerokie ramiona ;)

Gość karinaaaa200
Jeszcze zapomniałam dodać dobre proporcje twarzy i jej symetryczność. Ktoś kto posiada wszystkie te cechy jest ideałem ,albo bliski ideału , ale powiedzmy ,że jeżeli mieścicie się z w punktach 1,3,4,5,7,8,13,14,17,18 to jesteście atrakcyjne

Gość michelleeee
1. tak 2. nie 3. tak 4. tak 5. tak 6. tak 7. tak 8. nie 9. tak 10. tak 11. tak 12. tak 13. tak 14. tak 15. tak 16. tak 17.tak 18. tak ale ładna to ja nie jestem raczej :D

Gość karinaaaa200
no małe oczy psują bardzo twarz to prawda ..

Gość karinaaaa200
no małe oczy psują bardzo twarz to prawda ..

Gość czemu czuje sie zleeeeeeeee
chujoweee kryterium!! 160-175?? kurdupel 163 nie moze byc ładny :/ piekne kobiety to od 165 - 175 cm jak juz karinaaaa200 1.nie 2. nie 3. w miare 4. tak 5.co zlego w odstających żebrach :o 6. nie 7. tak 8. bzdura . ja mam 22 9. płaska 10. nie 11.nie 12. nie 13. tak 14.tak 15. a co to 39 juz zly? pojebane robiłaś chyba pod siebie to :D 16. w miare 17tak 18.mam blizne w takim miejscu że nikomu nie przeszkadza

Gość czemu czuje sie zleeeeeeeee
wyszlo mi 6 na 18 :D :D a na powodzenie u facetow nie narzekam hahahah

Gość no to znaczy ze jestem
skrajnie nieatrakcyjna ;-P Pomijając, że te punkty są skrajnie ogólnikowe i tendencyjne. Można mieć wszystkie te cechy a osobna, ale w połączeniu być skrajnym pasztetem. Z ciekawości, autorko - siebie opisujesz w tych punktach i czekasz, aż każdy przyzna , że nie spełnia tych 18-tu punktów ? to niech Ci będzie: 2, 4, 8, 10, 13, 15 I co EGO Ci wzrosło ? Bo mnie ze swoją skrajną nieatrakcyjnością jest całkiem dobrze ...

Gość karinaaaa200
Nie ,ja się nie mieszczę w nich wszystkich ,ale jest nieźle :D uważam ,że to są ogólne cechy atrakcyjnej kobiety i może ktoś powie ,że nie ma takich cech ,ale to jest hmm śmieszne :D i szczerze nie wierzę żeby osoba co prawie ogóle nie spełnia tych cech miałaby mieć powodzenie u facetów. No chyba ,że jej się tak tylko wydaje.. Pominęłam takie rzeczy jeszcze jak wdzięk ,urok osobisty, sposób poruszania się , barwa głosu ,ale tego nie da się opisać ;)

Gość Hmmm, a dlaczego wyłacznie
kobiety bez biustu lub z biustem niewielkim są wg Ciebie urodziwe? :O Bez względu na wielkość pod biustem rozmiar 'd' to raczej niewielki biuścik :O

Gość karinaaaa200
,,1.nie 2. nie 3. w miare 4. tak 5.co zlego w odstających żebrach 6. nie 7. tak 8. bzdura . ja mam 22 9. płaska 10. nie 11.nie 12. nie 13. tak 14.tak 15. a co to 39 juz zly? poj**ane robiłaś chyba pod siebie to 16. w miare 17tak 18.mam blizne w takim miejscu że nikomu nie przeszkadza" To śmiem twierdzić ,że za ładna nie jesteś ,a 8 to nie bzdura żadna ;) nr buta ujdzie choć 39 to już nie mała stópka

Gość karinaaaa200
D to nie wielki biuścik? popukaj się w głowę. moja koleżanka ma D ,a każdy jej mówi jaki ma duży biust..

czemu czuje sie zleeeeeeeee co za bzdury wypisujesz... Oczywiści, że kobieta mająca 163cm może być bardzo atrakcyjną kobietą. Wyznacznikiem urody nie jest wzrost...;/

Gość niebieskaczekoladka
Pasuje do 9 punktów i to wystarczy, żeby oglądali się za mną na ulicy,.