Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niebieska sukienka

Które krzesełko wybrać?

Polecane posty

Gość To pierwsze to jest
"renomowanej" firmy, ale prosto z Chin. :o To nie jest żadne niemieckie krzesełko tylko masówka z Alibaby. Możesz kupić, tylko że za raz porwie się ceratka, albo coś innego nawali. Chicco ujdzie, ale to też nie jest niezawodna marka.

Gość szalonaduszyczka
szczeze to zadnego z nich bym nie wybrala:) ae jesli juz chcesz tylko z tych 2 to oolecaam ten http://allegro.pl/krzeselko-do-karmienia-niemiecki-model-gratis-i1283901020.html mam podobne ale z innej firmy wazne jest ro ze ma podstawke na nozki gdzu dziecko jest wieksze nie wisza mu a to nie prowadzi do plaskostipi , i mozna regulowac tacke to tez wazne :) Pozdrawiam

Gość co????????????????????????????
że jak dziecku nóżki wisza to będzie miało płaskostopie??????????????? pierwsze słyszę:P:P a to chyba wszystkie foteliki samochodowe sa do bani:P:P:P

Gość szalonaduszyczka
ja to wiem od rechabilitantow :) jezdzilam z moim dzieckiem na rechabilitacje i wlasnie pani mi powiedziala ze jak dziecku wisza nozki nap w takim foteliku z ikea do karmienia to w 70 % bedzie mialo plaskostopie ... tez nie wiedzialam

Gość ta pani rehabilitankta to
się chyba z konopi jakiejś urwała! ciekawe jak fachowo tłumaczy zależność między jednym a drugim? pewnie w ramach rehabilitacji okładała stopy dziecka błotem przywiezionym aż spod wałbrzycha i okadzała je tarnowską białą szałwią, w skupieniu odnawiając cygańską modłę zasłyszaną w łódzkim tramwaju :o nie wierzcie w takie bzdury ludzie! :o

Gość ta pani rehabilitankta to
no i na pewno osoba która robi tak fatalne błędy, zrozumiała o czym mówili jej rehabilitanci... :o ja, ja natuerlich

Wiem, że dobre wózki dla dzieci, czy foteliki do samochodu produkuje ta firma http://recaro4you.istore.pl/pl/ i z tego co się orientuję, to mają też w swojej ofercie krzesełka dla dzieci. Skoro inne ich produkty są dobrej jakości i cieszą się popularnością, to zakładam, że podobnie jest z krzesełkami. Zresztą poszukaj w sieci informacji na ten temat - pewnie dowiesz się więcej.