Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aja_wolę

od dziś zaczynamy!! starania na 2011!!!

Polecane posty

szczęśliwa żono dziękuję :) tak mi się marzy, by zrobić mężowi prezent gwiazdkowy :) Byłby wniebowzięty. Czasem na youtube ogladam sobie filmiki o tym jak dziewczyny przekazuja rodzinie dobrą nowine :) Te dwa mnie szczególnie urzekły, miłego ogladania:) : http://www.youtube.com/watch?v=NYck-G-R0t4&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=IbwSKN__tV0&feature=related

Gość Picz
Hej mam pytanie i bardzo proszę o odpowiedź bo już wariuję. 10 października dostałam okres, do końca miesiąca kochałam się ze swoim chłopakiem bez zabezpieczenia . Kolejnej miesiączki spodziewałam się ok 8-10 listopada. Ok 25 go pazdziernika niesamowicie zaczely mnie bolec piersi, bolalo podbrzusze, brzuch wydawal sie byc ciagle wzdety, a poczatkiem listopada pojawilo sie oslabienie i delikatne mdlosci, az tu nagle 5go listopada dostalam niespodziewanie okres, co prawda niezbyt obfity,dzisiaj jest go zdecydowanie mniej niz wczoraj,caly dzien mam okropne mdlosci a temperatura w pochwie wynosi 37,3 a pod pacha 36,8. czy sa szanse na ciaze? co oznacza ten przedwczesny okres.prosze o pomoc.pozdrawiam

Gość Picz
Dziękuję za odpowiedź, czyli kiedy powinnam zrobić ten test? koło 10go? a czy ta podwyzszona temp moze na cos wskazywac? nie wiecie moze dlaczego ten niby okres pojawil sie 5 dni przed czasem? starsznie sie martwie

Gość jakie wy wszystkie jestescie
głupie....

Gość MOnikaG
jakie wy wszystkie....----->>>> madra się odezała!!:) WON z naszego forum.. a kysz małpo!!!:)):):) pozdrawiam wszystkie forumowiczki:) FABIANKOWA------>>>> damy radę!!!!:):)

Gość rottana
hej dziewczyny;] widze że nie dużo się działo przez ostatnie 2 dni;] Fabiankowa----> przykro mi bardzo ale teraz na pewno się uda;] ja będę wiedziała gdzieś za 2 tygodnie;]

Gość rottana
a co do ostatnich nocy czy też dni to hmmm jak maluszka z niego nie będzie to coś ze mną nie tak, tylko martwi mnie jedna rzecz. Nie mam wogole upław czy też śluzu płodnego mimo że są to moje dni płodne....

zamówiłam ten mikroskop owulacyjny :) zobaczymy ile ten cud techniki jest wart :) rottana----------piszesz, że nie masz śluzu płodnego, może owulacja Ci się przesunęła ??i owulacja dopiero przed Tobą ?

Hej dziewczynki :) Ja niestety muszę się starać dalej bo @ przyszła i niestety kolejny miesiąc starań za nami i bez efektów :(Powiem wam szczerze, że jestem już troszkę zmęczona :( gdzie tak na prawdę z moim wychodzimy z założenia , że jak ma być to będzie ale jednak w głowie zawsze zostaje taka myśl , a dlaczego jeszcze nie ma :(No ale trudno , czekam do owu i próbujemy dalej :):) co do tego mikroskopu owulacyjnego to wydaje się fajne rzecz :) Licząc ile kosztują testy owulacyjne to ten mikroskop opłaca się kupić i spróbować :) Jak już któraś będzie miała to niech da znać czy to jest dobre to może też się skuszę :):)

ten mikroskop w środę u mnie już będzie. Jestem troszkę sceptyczna, ale równocześnie zaciekawiona i niesamowicie pełna nadziei :)

dzastolinatoja- jak już go sprawdzisz to daj znać:) też w sumie jestem bardzo ciekawa :) A co ta u was słychać dziewczynki :) jakie plany na jutro ?:)

szczęśliwa żona...- to tak jak ja wczoraj dostałaś @, życzę Ci owocnego miesiąca starań :)

już nie mogę się doczekać :) wczoraj rozmawiałam z koleżanką, która podobnie jak ja wydawała kupę kasy na testy owulacyjne i tak naprawdę nigdy nie była pewna co do ich interpretacji. Kupiła ten mikroskop i zaszła w następnym cyklu. Jak to usłyszałam to już nie miałam wątpliwości co do zakupu. :D

dzastolinatoja- po takiej wiadomości to może i ja się na niego skuszę :) Bo taka prawda , wydaje się mase kasy na testy , a to jest jednorazowy wydatek na baaaardzo długi okres czasu :) szczęsliwa żona...- musi się udać !!!:)

Gość ewelka 28
Pytanie do "szczęśliwa żona swojego męża", nie jestem na bieżąco z Waszymi wypowiedziami, dlatego też możesz mi przybliżyć, dlaczego teraz jesteś już spokojniejsza, o co chodzi z tymi trzema miesiącami? Ja jestem po szczepionce MMR II (przeciw różyczce) musiałam odczekać trzy miesiące i wkrótce możemy z mężem zacząć nasze starania...

o tak dziwczyny.. udać się musi!! ;D Chociaż w dzień taki jak dziś.. czyli w dzień w którym opadam z sił po całodziennym siedzeniu na zajęciach cieszę się że dziecko me takie "duże" i o małym nie myśle. ;) ale w momencie kiedy wyspana siedzę i obserwuję Faba to aż chce się dzieci mieć gromadę ;) Po okresie w dni płodne cium-ciu-rum- cium ;D