Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aja_wolę

od dziś zaczynamy!! starania na 2011!!!

Polecane posty

a jeśli nie ma instrukcji to pamietaj o najwazniejszym- ze testowa kreska musi byc gak samo ciemna albo ciemniejsza od kontrolnej bo jasniejsza to jest zawsze :)

dziewczyny, poradźcie, bo ja nie rozumiem nic :( robię testy owulacyjne i tak - 2 dni nic nie było, w sensie jedna kreska się pojawiła. i 2 dni 2 kreski, ale ta druga jaśniejsza... bolą mnie jajniki już bardzo. mam czekać i próbować jeszcze raz???

aja_wolę -------> testy owulacyjne są pozytywne, gdy obie kreski są tego samego koloru lub kreska testowa jest nawet ciemniejsza od kontrolnej. Skoro u Ciebie są dwie na teście, ale testowa trochę jaśniejsza to oznacza ze owulacja tuz tuz, kwestia pewnie 2-3 dni. Rób teraz testy codziennie :) Spadam obiad, a raczej śniadanie zjeść :) dobra pora no nie :)

dzastolajna - wielkie dzieki :) zobaczę jeszcze jutro jak wyjdzie i pomierzę tempkę :D

aja_wolę -------> wiesz nic nie stoi na przeszkodzie, aby nawet bez pozytywnego testu owulacyjnego trochę pokorzystać z uroków życia :D :P a co :P nigdy nic nie wiadomo :) ja chyba przejdę na taki system :)

Gość rottana
hej kobitki;] ja dalej nie zrobiłam sobie testu, i z dnia na dzień jestem co raz bardziej przerażona bo zbliża się @... a ja tak bardo go nie chce:( a już wogóle mięknę jak leżymy z moim kochanym w łóżku i mimo że on wie że mogło nam nie wyjść głaszcze i całuje mnie po brzuszku...:) jemu też bardzo na tym zależy:)

Cześć dziewczynki :) Rottana -> a czemu czujesz, że nie wyszło? Masz jakieś objawy @? Kiedy masz termin?

Gość rottana
Ignacja----> @ mam dostać po 20, ale nie mówie że nie wyszło tylko boje się że nie wyszło... no i mam objawy na @, nabrzmiały brzuszek, napięte piersi jem za 2... tylko jeszcze jajniki mnie nie bolą.

Gość MOnikaG
Czwc dziewczyny!!!1 własnie wrociłam z badani krwi BHCG:):) o 14 jade po wyniki wiec trzymajcie kciuki zebybył wysoki poziom hormonu!!!:):)

Gość sara!
witam Was dziewczynki, pozwólcie ze sie dolacze Nick.......Ostatnia @......Długość cyklu......Cykl starań.....Testowaniem Ignacja.............10.11............27-28.............3. .................8.12 aja_wolę............30.10............30-31............2. .............? dzastolinatoja.....04.08.........37-ponad 100.....3..............? Lorealka............22.10 .............26-30..........2...............22-30.11 Fabiankowa........6.11................24.............2... ............? szczęśliwa..........6.11..............28-29...........1 ............... róż-owa.............8.10..............30-33...........5 .............po 12.11 gragragraaaa......10.11.............28............25... ..........nie testuje Sylwanka89.........27.10............29-32...........7... ............ MOnikaD........06.10 i 26.10.......29-34...........2-(3miesiac po zabiegu)....co drugi dzień rottana.............26.10.............24-25...........1.. ..............? kasiula201..........29.10.............28-29............2. .............25.11 sara!..................02.11............28-30............3...........nie testuje mam 28lat, jestem w polowie cyklu i pomimo ze znam mniej wiecej swoj organizm to kazdy cykl jst czyms nowym, miewam pms 14 dni przed @ wiec dla mnie bole klocie jajnikow nic nie znacza bo okres i tak przychodzi a teraz boli mnie brzuch od samego okresu, wiec juz tylko patrze jak mijaja kolejne cykle, pozdrawiam Was wszystkie

Witam, jestem zainteresowana tematem starań o dzidziusia. Na chwilę obecną jest jedynie decyzja i od tygodnia biorę witaminki, ocknęłam się trochę późno. Trzymam za Was wszystkie kciuki. Będę zaglądałą co jakiś czas.

Gość rottana
stara i rarytas witajcie i czujcie się jak w domku:D miło że jest nas co raz więcej;]

Gość rottana
sara! przepraszam że przekręciłam nick:D:D

Gość sara!
no tak ze mam juz 28 lat to juz stara jestem :):):) wy takie mlode a ja taki dinus :) pozdrawiam :)

Hej :) mogę się do Was dołączyć? To jest mój 1 cykl starań po zabiegu. Poprzednim razem udało mi się za 1 razem niestety straciłam ciążę. Trzymam kciuki za nas wszystkie :)

Gość sara!
to fajnie że sama nie jestem taka stara ;) :), dziekuje za mile powitanie

Dziewczyny ja tez w przyszłym roku tyle będę miała:) A dzis znów mnie boli brzuch-to już trzeci dzień...

Gość MOnikaG
NO i nadzieje rozwiane:( wynik BHCG 0,00:(:( a tak ładnie dałam się kłuć:):) no nic, staramy się dalej:):):) Witam nowe forumowiczki!!!!:)

Gość MOnikaG
No i koniec z wmawianiem sobie!!!! czas wrzucic na luz,bo mozna zwariowac!!:):)

MonikaG--> głowa do góry! :) Ja chyba na jakiś czas Was opuszczę... to forum dodatkowo mnie nakręca, a to mi chyba nie jest za bardzo potrzebne. Ale trzymam za nas wszystkie kciuki i na pewno będę zaglądać. Pozdrawiam!

monikag przykro mi :( ale uszy do góry i wiecej luzu... a po jakim czasie robilas krew?? bo ja tez juz wariuje z nerwow i nie wie kiedy isc zeby wynik byl wiarygodny....

Hej dziewczyny, chętnie dołączę się do tego tematu. mam 26 lat i jestem 8 m-c po ślubie. Bardzo chcemy mieć z mężem dziecko. Właśnie zaczęliśmy starania. to już drugi cykl starań i nic. Jak na razie się nie martwimy. Ale mamy nadzieję że szybko się uda. Nie stosujemy żadnych odliczań kiedy dni płodne a kiedy nie, po prostu kochamy się codziennie albo co drugi dzień. To chyba najlepsza metoda.

Hej dziewczyny, chętnie dołączę się do tego tematu. mam 26 lat i jestem 8 m-c po ślubie. Bardzo chcemy mieć z mężem dziecko. Właśnie zaczęliśmy starania. to już drugi cykl starań i nic. Jak na razie się nie martwimy. Ale mamy nadzieję że szybko się uda. Nie stosujemy żadnych odliczań kiedy dni płodne a kiedy nie, po prostu kochamy się codziennie albo co drugi dzień. To chyba najlepsza metoda.