Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość popoapaps

jak schudnac 10 kg jak najszybciej,tylko nie doradzac mż...

Polecane posty

Gość popoapaps

bo to juz wiem,chodzi o konretne porady !!!moze ktos tyle schudl? waze 80 chce schudna do 70 (mam 170 wzrotu) wiec moze nie bedzie tak trudno schudnac,to bedzie pierwszy etap odchudzania,potem chce chudnac na ratu dalej..slyszałam ze osoba z nadwaga szybciej chudna..niz osoby np z normalna wagą,a chcace schudnac..wiec moze da rade?? TYLKO JAK TO ZROBIC?

Gość 3edsXCz
stres,stres i jeszcze raz stres,a najlepiej bieda i długi-sama siebie w lustrze nie poznaję

Gość popoapaps
dziękuje za taka diete,to juz wole byc gruba,ale szczesliwa,a Tobie wspołczuje,zycze ci mniej stresow i wyjscia z długow...nikt nie lubi ich miec i byc na łasce innych ludzi,to uwłaczajace,powodzenia,ale przy tym zycze abys nie przytyła,bo z grubych ludzie sie smieja i ludzie nie sa dla grubych mili

kilka moich koleżanek było na diecie dukana - rezultaty spektakularne, zwłaszcza w przypadku tej, która dodatkowo ćwiczyła :)

Najlepsza jest dieta cud, i wszyscy stosują :P Konkretniej - wpierdalasz i czekasz na cud :D

Gość nunino
dukan albo mniej zrec nie ma innej opcji ,wpierdalajac co popadnie nie schudniesz chyba ,ze bedziesz zrec co chcesz ale do 1300 kcal dziennie i tego sie trzymac!!plus cwiczenia jakies ew odsysanie tluszczu ,zmiejszenie zoladka

Gość obciąć
odciąc sobie nogę;]