Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja i moj moralny kac

Wczoraj pod wpływem alkoholu wysyłałam pikantne smsy, a teraz...

Polecane posty

Co ja zrobiłam...:-( Wczoraj troszkę wypiłam i wysyłałam kolesiowi, który zrobił mi świństwo (spotykaliśmy się i nagle wyznał,ze ma dziewczyne) ostre smsy...Bardzo się tego wstydzę, nienawidzę go a wczoraj już przesadziłam jak zobaczyłam wiad. wysłane dziś rano to mi się niedobrze zrobiło: mam na Ciebie ochotę, zerznij mnie, ubrałam ponczochy...A on odpisywał, ze bardzo chętnie, potem, gdy nie odpisywał mi przez jakiś czas napisałam: jesteś załosny, chuj ci w dupe. Kompromitacja jak nic.

Gość anikaaaaa
aby wyjsc ztego z twarza napisz mu dzisiaj tylko to : i co to alkohol robi z człowieka :) z usmiechem oczywiscie i wyslij. i na tym skoncz:)

Tak:( Baba+alkohol=katastrofa Ale nie martw się, może go zachęciłaś:) I będziesz miała udany seks niebawem:)

Własnie się zastanawialam co mu wysłac...W oczy mu nie spojrze. Tam było tyle wulgaryzymów...a czy nie uwazasz,ze on pomysli sobie,ze naprawdę tego chciałam? Pod wpływem alkoholu sypie się prawdą:-(

Nie chcę go znać. Najbardziej ubolewam nad tym,ze miałam być dla niego zlosliwa i wredna, a wczoraj wszystko pokazałam odwrotnie.

Wyslałam a on odpisał: Ja tez mam na Ciebie ochotę...Zaraz mu coś zrobie, temu chujowi