Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobieta_37

Panowie, do dzieła

Polecane posty

23:53 [zgłoś do usunięcia] kobieta_37 Stalingrad, prostytyka jakieś dwie stówy kosztuje chyba-nazbierasz O Tym wcześniej kto inny go powiadomił ile kosztuje::D

11 lat ... to przykro mi, że tyle czasu poszło ... w siną dal. Księżniczko, wszystkiego dobrego życzę i szczęścia ... a jak już się znajdzie, to śmiało sklej mu skrzydła ;-) Dobranoc 🌻

Gość bgrebg
o ja pierdole było słodko i erotycznie az sie rzygac chce :P wy naprawde jestescie desperatami i to wszyscy właczając w to napaloną 37ke

Gość A to feler wstchnął seler
Do "bgrebg " Widzisz to wygląda tak, inteligentni ludzi mogą porozmawiać na luzie na każdy temat, to prawie tak jakby o wszystkim i o niczym. Prymityw lubi wulgaryzmy, chamstwo i przemoc. Ale pewnego dnia i prymitywa coś trafi i zacznie mówić ludzkim językiem. Widać na ciebie jeszcze nie czas i nie pora. Ale poza bzykankiem istnieją jeszcze inne miłe rzeczy. Też podniecające, np spróbuj się wspiąć na szczyt Mount Ewerest-u sam jeden bez lin bez wsparcia, bez asekuracji. Spróbuj i zrób to. Tak samo z Kobietą. Zdobądź jej zaufanie, okarz jej swoje uczucie, potrafisz ją wielbić, czy tylko pożądasz ? To jest dylemat. Za trudne dla ciebie ?

Witam miłego dnia Ewcia:P E zostaw tego nieudacznika orange berga,na razie jeszcze nie zszedł z drzewa i najgorsze w tym jest,ze nie wie o tym:D

Gość "bgrebg "
A to feler wstchnął seler Do "bgrebg " Widzisz to wygląda tak, inteligentni ludzi mogą porozmawiać na luzie na każdy temat, to prawie tak jakby o wszystkim i o niczym. Prymityw lubi wulgaryzmy, chamstwo i przemoc. Ale pewnego dnia i prymitywa coś trafi i zacznie mówić ludzkim językiem. Widać na ciebie jeszcze nie czas i nie pora. ja juz jestem na etapie totalnego zwatpienia w kafe zagladaja tu albo nieudacznicy albo ludzie z problemami a doradcy to Ci co nie potrafia poradzić sobie ze swoimi czy wy ludzie sami siebie nie potraficie krytycznie czytać?? fakt dosadne wypowiedzi nic tu nie zmienią... to tak jakby mówic do pustej sciany

1. Nieudacznicy 2. Z problemami 3. Doradcy Jako, że nie da się napisać postu bez "zaglądnięcia" na kafe, to kwalifikujesz się do tych "z problemami" i to całkiem poważnymi ;-)

Gość begrebeg
1. Nieudacznicy 2. Z problemami 3. Doradcy az tak ograniczony jesteś?? do której grupy ty sie zaliczasz?? a moze do kilku?? bo obserwatorem jak ja napewno nie jesteś

Gość a ja tylko w biegu
No i tak to bywa. Ludzie weszli na fajny topik. Gadka na luzie. O dupie Maryni, o niebieskich migdałach co smak itd. A tu brgodząca durnota sexu szuka, tekstów i podtekstów. Moja rada... Top[ik mi się nie podoba nie wchodzę. Jeżeli pierdolę sam jakieś głupoty to znaczy że jestemn chamem. Więc ciołku wypierdalaj stąd. Bo chyba tylko taki język rozumiesz pojebie genetyczny. A gospodynię topiku przepraszam za swoję niecenzuralne odzywki. " Z nerw wyszłem" Normalnie napisałbym "Wyszedłem" ale ciołek nie zna takiego słowa. :P

Gość a ja tylko w biegu
Aha na przeprosiny dla Gospodyni. Może nieudaczny, ale szczerze......... , . - . - , _ , ....... ......... ) - - . .> ' ( ....... ........ / . . . ..\ . . \ ........ ........ |. . . . . |. ..| ........ ......... \ . . . ./ . ./ ......... ........... =(\ /.=/ .......... ............. -;.-' ............ ............... .)| ... , ......... ................ || _.-'| ........ ............. ,_|| \_,/ ......... ....... , ..... \|| .' ............ ....... |\ |\ ,...||/ .............. .... ,..\ | /|.,|!\, ........... ... .............l l.............

"zagladaja tu albo nieudacznicy albo ludzie z problemami a doradcy to Ci co nie potrafia poradzić sobie ze swoimi" "obserwatorem jak ja napewno nie jesteś" No to zdecyduj się w końcu kto tu zagląda. Coś mało rozgarniętym obserwatorem jesteś :-)

Gość begrebeg
a ja tylko w biegu ty wazeliniarzu, ciupciac ci sie zachciało Skąd jesteś ? tracasz elokwencją i wyszukanym słownictwem autorka z samego czytania ma mokro w majtach bohaterowie zza minitora fora ze dwora chucherka!!

Gość begrebeg
gdybyscie byli madrymi nawet nie ulegli byście tej prowokacji ale buractwo wychodzi z was az przykro

Ja tam jestem uległy ... szczególnie kobiecym wdziękom :P A dżentelmenom nie wypada zaglądać w kobiece majty ... bez pozwolenia, rzecz jasna :-)

Gość begrebeg
masz ci los uderz w stół a nożyce sie odezwą i do tego zwykły pantofel:P

Gość a ja tylko w biegu
bryzgający daj sobie na luz, odpadłeś w ćwierćfinale, więc zachowuj się jak na faceta przystało. A z panną, mężatką czy wdową no o rozwódce nie wspomnę, wypada rozmawiać jak z DAMĄ. Przecież suki na kafe też się trafiają. Masz wybór. Dama i zachowujesz się jak MEN. Lub suka i lataj kundlu po wsi. :D

Gość begrebeg
a ja tylko w biegu chcesz rozmawiać z Damami a kobiety nazywasz sukami?? bez komenta

Gość gfdgsdgds
Kobieta_37 "Stary flirt od foty? Zaczaruj mnie słowem żebym ci ją sama w zębach przyniosła" wal się na ryj albo dawaj fotę EOT

Gość begrebeg
Skąd jesteś ? a ty tylko konia ja wale królową:P

Gość begrebeg
wylizac to ja moge patelnie a ty dalej wal konia