Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobieta_37

Panowie, do dzieła

Polecane posty

Gość Ewcia hahahahahahahahahahaha
Byłaś? Jestes?Czy będziesz mężatka.?

Też nigdy nie wracałam. Ale pierwszy raz jestem po tej stronie i mogę się chwilę połudzić nie? Nie? Nie. Hmmm

to moje gg założone na potrzeby kafe jak ktoś nie śpi i ma ochotę pogadać to proszę bardzo 28948210

łapię się wszystkiego co mi da przez chwilę zapomnieć i dzis się przez chwilę udało na wyjścia do ludzi nie mam jeszcze ochoty w sensie w realu

Księżniczko, fajna kobiałka z Ciebie. Prędzej, czy później znajdziesz w końcu to, czego szukasz. Mi to również zajęło już ponad 30 lat i wciąż stoję na początku drogi ;-) Z każdym nowym doświadczeniem utwierdzam się tylko w przekonaniu, że nie szukam tam, gdzie potrzeba. Szczęście, jest jak bańka mydlana ... nieuchwytna. Jaki znak zodiaku ? :-)

Rak:) Skąd jesteś , ja nie szukam:) nigdy nie szukałam bo samo przychodziło ja po prostu probuje się wyleczyć, czymś zająć, i akurat dziś forum mi w tym pomogło jeśli to jest sposób to będę to kontynować

A moim planem jest uzbieranie pewnej kwoty pieniędzy, żeby za nią pójść do prostytutki na swoje urodziny. Taki sobie prezent zamierzam sprawić.

Gość paulinaaaaaaa
Powiedzcie Wy mi ,mężczyźni - jeśli się tu pojawiacie czy mężczyzna żeby zawsze był wierny kobiecie i nie miał w głowie głupot musi dostać porządny seks tyle razy ile chce i jak mu się podoba ,musi porządnie zjeść ,mieć pozowlenie na wyjście z kumplami czasem wieczorem i zalać porządnie robaka i czuć w partnerce osobę zaufaną ? Czy własnie to jest złoty środek żeby utrzymać przy sobie ukochanego ? Aha i może jeszcze jedno pytanko powiedzcie mi jak najtrafniej pokazywać swojemu chłopowi że może nam zawsze ufać i co właśnie według nich robimy fatalnie że to zaufanie z dnia na dzien maleje... ? dziękuję z góry za odpowiedzi ! pozdrawiam ;*

Paulina, zawsze byłam zołzą i zawsze było ok. Raz się zakochałam i zaczęłam być miłą dziewczyną. Przegrałam.

Staż małżeństwa :-) Oczy mi się już zamykają, więc pozostaniesz dla mnie księżniczką ... tę ostatnią noc ;-) Seks tzn, sęk w tym ;-) że nie każdy facet tego seksu potrzebuje, jak i kobieta, ale gdy czuje parcie :P to tylko osoby wysoce rozwinięci duchowo mogą sobie z tą energią poradzić. My, mniej rozwinięci, niestety będziemy cierpieć z tego powodu ;-) Nie zrozumie ten, kto sam nie odczuł mocy siły życiowej, która ma tendencję do kumulowania się w pewnym charakterystycznym obszarze ciała :P Złoty środek - dobierać się pod względem temperamentów. Mężczyźni nie są tak uczuciowi, jak kobiety i w ich wypadku pożądanie będzie silniejsze od miłości ... przykre, ale prawdziwe w większości przypadków. Głodu żaden człowiek nie pokona, więc chciał nie chciał, musi coś zjeść. Natomiast wyjście z kumplami na piwo, to już sprawa indywidualna, w moim przypadku zupełnie nietrafna. Zaufanie ... oj, poważny temat na inny dzień roku :-)