Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobieta_37

Panowie, do dzieła

Polecane posty

Gość begrebeg
nie interesuj sie dalej wal konia

Gość jakjuż nie będziesz
chciała flirtów po rozstaniu, tylko bedziesz gotowa na nowy poważny związek ,to się odezwij... a na razie powiem tak... Głupoty uskuteczniasz!!:D:D:D:D

Gość trompek
napalency, a pytaliscie czy ma fajne cycki? bo bez tego ani rusz :classic_cool: :P

Gość a ja tylko w biegu
Gość daadfa
16:58 [zgłoś do usunięcia] "bgrebg " Racja chłopie, doradcy to przegrańcy życiowi którzy tu mają się za alfy i omegi/----------luśka z windsorów ------codziennie na kafe :D:Dlub zawsze szczery_--------to samo:D:D:D bezrobotne:gwiazdy" :D:D:D

Pomarańcze, więcej luzu i uśmiechu w życiu ;-) W biegu, a co jest takiego niewłaściwego w zachowaniu tych panów w supermarkecie ? :D

Gość a ja tylko w biegu
to nieudacznicy ;)

Noooo, forum rządzi, forum radzi, forum nigdy cię nie zdradzi. Panowie, troll nie karmiony zdycha śmiercią naturalną:). Dzieci emo też:)) Fanfron mi serenadę zapuścił! Co robiliście dzisiaj?

Nieudacznicy szwędają się po kafeterii, a nie supermarkecie ;-) Cześć księżniczko 🖐️ Ja jeszcze nic twórczego dzisiaj nie uczyniłem, ale dzień jeszcze się nie skończył :-)

Gość trompek
wypraszam sobie :O

A ja, zajęta zapominaniem zrobiłam parę fajnych rzeczy ale już nie pamiętam jakich:P Nudnawo tu dziś, może jakiaś rundka do piwnicy?:)

Gość trompek
zaden trampek :O to juz nie wolno zapytac o cycki? z nudow i to przychodzi do glowy 😭

Gość trompek
w zasadzie w mojej glowie sa caly czas, nudno czy nie, one sa :classic_cool: czy moze jestem jakis dziwny? 😭

Ale w piwnicy tylko Basia siedziała, myslisz ze on z Basią? A co na to woźny Czesław? Cho, zorobimy im fotę, bedziemy go szantazować i będziemy obrzydliwie bogaci:D

Tramp, post Ci nie służy, zaprzestań takich praktyk i czym prędzej zacznij żyć pełną piersią ;-) Księżniczko, Fanfaron, to nie kto inny, a właśnie Czesław ze swoją woźniarką ... znaczy się więźniarką Barbarą ;-) Z tymi zdjęciami, to nie wiem... A jak się okaże, że oni należą do stowarzyszenia ekshibicjonistów pod patronatem kafe ? Tylko się ucieszą, że media o nich trąbią :D

O patrz, zapomniałem o jego polędwicy ;-) Może Czesiek nie jest szczęśliwy w związku i woli Baśkę, w końcu "ma fajny biust" ;-)

Gość DePress
ma czy raczej miała ;)

Gość DePress
Grawitacja, renowacja i inne dziedziny

Gdyby nie ta grawitacja, to mężczyzna mógłby cieszyć się "zdrowiem" po wsze czasy :D Zgodnie z obietnicą muszę jeszcze dziś zrobić coś twórczego, więc oddalę się ze smutkiem, opuszczając księżniczkę oraz wydawnictwo prasowe ;-) 🖐️